12tilføjet af

Er han psykopat??

Jeg er vildt forelsket men ham jeg er forelsket i har jeg mine tvivl om. Han er hjælpsom, tager sig af mig (jeg har kendt ham et år) men han kan slet ikke klare når jeg handler ud fra egen vurdering. Så bliver han voldsom kalder mig alt muligt og siger ingen hører efter ham. Jeg elsker ham dybt men ser det problematisk at han vil styre mig. Jeg har haft nogle økonomiske problemer vor ejg har brugt hans råd men kunne ikke helt handle ud fra hans vurdering det var slet ikke mig og synes det var vigtigt jeg selv var med...fik så i hovedet at nu havde han brugt så og så meget tid og så handlede jeg bare efet mig selv. Er vi ikke fysisk sammen kimer han mig ned til jeg overgiver mig eller sender grove sms..jeg elsker ham men er også en smule bange for ham jeg prøvede forleden at sige at hvis det fortsatte blev jeg nødt til at forlade ham. Han blev stille og begyndte at tale pænt...men problemet er også han trækket gamle episoder frem når han er gal. Jeg føler lidt han er psykopat og at han har svært ved at forstå mine følelser og at jeg reagerr anderledes end ham
SKAL JEG DROPPE HAM???
tilføjet af

LØB

Ja han er psykopat. Smut NU!!!!!!!! Har set utallige gange før...
tilføjet af

Psykopat og psykopat

Men han er i hvert fald kontrolfreak og har ikke respekt for din indstilling og indfaldsvinkel til tingene.
Du får meget døj med ham.
tilføjet af

Fortsæt med at elske ham ........

...på meget lang afstand!!!!
Forelskelse er en galskab.
Ofte forelsker vi os i de helt umulige tilfælde, fordi vi synes netop at have noget at tilføje til den andens liv, så det hele bliver perfekt.
Men husk: Lige børn leger bedst. Og derfor er det vigtigt at huske, at når/hvis man indgår i et fællesskab (f.eks. ægteskab) skal begeg parter være nogenlunde jævnbyrdige på alle områder. Ikke at man skal være ens. Men bare så jævnbyrdige, at den ene ikke formår at tage hele magten på nogle væsentlige områder.
Vælg ham, som ALTID respekterer dig og taler pænt til dig!!!
tilføjet af

den opførelsel kan ingen trives med

i længden. Det lyder usundt, så ja, du bør nok overveje om det er noget for dig.
Jeg synes, at han virker manipulerende.
tilføjet af

Har du læst dit eget indlæg?

Uden pis.. har du?
Og du spørger os om vi synes du skal DROPPE HAM?!!
Har du ingen realitetssans?
tilføjet af

Ja, drop ham nu imens det er nemt

Du tror du elsker ham, fordi han vil have dig som kæreste.
Det er umenneskeligt i det lange løb, din frihed og selvstændighed respekterer han ikke.
Fænomenet kaldes ejerskab, du er hans og skal derfor makke ret i alt hvad han foretager sig, din mening er ligegyldig.
Når du sætter ham stolen for døren bliver han sød, men vogt dig, glæden er kort.
Hos ham får du aldrig lov til at udvikle dig til dit fulde potentiale, men vil blive holdt totalt nede.
Han er en abekat.
Skynd dig væk - gør kort proces og gå din vej og lad nu være med at vende tilbage fordi han ligger på knæ med en blomst i munden. Han er højst sandsynligt skør i hovedet, med det du fortæller er alarmen gået. SMUTNU
tilføjet af

Hvorfor

være sammen med én, der ikke giver plads til din egen personlighed?
tilføjet af

Han respekterer jo ikke dig

så hvorfor være i det forhold❓ Det nytter ikke at han gang på gang tigger og ber om at få dig tilbage, når du truer med at forlade ham. Han vil stadig være magtfikseret.

Så enten skal du være total konsekvent overfor ham og være ligeglad med, at han vil styre eller også skal du smutte nu mens tid er. Jeg ved ikke om han er psykopat, men magtliderlig er han ihvertfald
tilføjet af

Patologisk psykopat

Hej Klappen,
Fortvivl ikke.
Din kæreste er det vi i fagsproget kalder for en såkaldt "Patologisk psykopat" - dvs. en person med en grænsesøgende adfærd og en patologisk (dvs. sygelig) trang til addipiation, dominans, sengetisseri og sågar voldelig adfærd overfor sine med mennesker i næsten alle døgnets timer.
Vi har to i behandling her på Hvidovre hvor jeg har været assisterende reservelæge på afd. P (psyk.) i 6 år nu. Ikke for at skræmme, men vi har flere tidl. straffede blandt dem - og det drejer sig altså ikke om smårapserier fra den lokale Irma - hvis du kan følge mig... det er XL-psykopatvold så som smadrede skraldespande på S-togstationer og butiksruder på N-bro. osv. osv.
Det er mit lægelige skøn at de er bedre tjent med at være i forvaring eller i tidsubestemt psykiatrisk behandling.
mvh.
Dr. Med. Cand Psyk.
Birger Birgersen
tilføjet af

ja det er meget svært

Tak for jeres indlæg...
Ja det er meget svært jeg holder jo af ham men skræmmes af hans opførsel. Jeg er et voksent menneseke med egne holdninger og ideer til livet og accepterer andre har ligeså.'
Jeg vil nok med tiden føle mig alt for overskygget af ham og være bange for at gøre noget galt hele tiden.
Det kan jeg ikke leve med.
Men når det så også er sagt er der en mulighed hvordan man kan hjælpe en person som ham?? Er han til at nå??
tilføjet af

Bare kom væk

Hej.
Dit forhold lyder meget som et jeg befandt mig i for ca. 3 år siden. Der er kun en ting at gøre, og det er at komme ud. Pt. nu 3 år efter, at jeg kom væk, lever jeg stadig "i skjul". Dvs.... Beskyttet adresse og tlf. nr. Prøv og gå på google og søg på psykopat og charmør.....læs og se, om du kan nikke genkendende til noget af det de skriver.....det tror jeg du kan.
God vind fremover.....Vær stærk
tilføjet af

nej, klaphat. VÆK

Der er intet du kan gøre. Jo, forlade ham. Hvis han er heldig, kan han se et mønster, når pige nr.4 eller 5 forlader ham. Men det er kun, hvis han er heldig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.