20tilføjet af

Er flirt utroskab?

Er det utroskab at flirte? Nogle mener, at den der udøver flirt i sig selv er utro, fordi vedkommende på den måde indirekte opmuntrer andre til utroskab, eller nogle misforstår måske flirt som tilnærmelser uden at kunne "læse", at der ikke skal lægges andet i det....
Andre mener, at flirt er helt uskyldigt, såfremt man blot sørger for at overholde nogle grænser...
Hvad mener i - er flirt kun for personer er ikke lever i faste parforhold?

Kim Sejr
tilføjet af

flirt

Efter at have læst en del debatindlæg om flirt, sad jeg netop og tænkte over, hvor forskelligt en flirt opfattes.
Er det at flirte, hvis man smiler til den søde fyr på gaden?
Jeg opfatter det ikke som en flirt, at skrive sammen med en anden person. Dog skifter det til en flirt, hvis brevene/e-mail bliver for "søde". I det øjeblik man begynder at kalde hinanden skat, sukkermus og hvad ved jeg, så synes jeg grænsen er overskredet.
Jeg ville tage det som et direkte angreb på min personlighed, hvis min kæreste skrev sådan med en kvinde, han eksempelvis skrev med på nettet.
Så er der mange der siger, at han jo ikke har været mig utro, idet han ikke har hverken kysset eller lignende med kvinden - ja, han har enddog aldrig mødt hende.
Men er de søde - og måske frække - ord ikke kun forbeholdt kæresten derhjemme?
tilføjet af

Flirt

Flirt har i min verden intet med utroskab at gøre.. for mig (og heldigvis også min kæreste) er det dét at fastholde og fordybe mig i en forbipasserendes blik på gaden.. Nyde og slippe igen.. Højest 'komme til' at vende sig om når man har passeret, blot for at rødme når man opdager at det gjorde han/hun også!!!
tilføjet af

Kommer an på...

I det øjeblik man gør noget, som ens partner ville blive ked af/jaloux over, så tror jeg man har jokket i spinaten.
Hvis jeg talte med en fyr til en fest, hvor min kæreste var med, var der intet problem i det. Men hvis jeg hemmelighedsfuldt sad og sms'ede med en eller anden, så ved jeg, han ville blive utilpas.
I min verden er der ingen opskrift på, hvornår man går over grænsen, det afhænger af det forhold, man er i.
Selvfølgelig findes der kærester, der bliver jaloux, hvis man blot giver en gammel ven et knus på gaden, men så har man nogle helt andre problemer at arbejde med...
tilføjet af

FLIRT

hej kim!
måske vil nogen kvinder have andrer ind i deres livsformer for at gøre deres egen mand jaloue.det kalder man ikke for flirt.det kalder man for et ´hævnbegær´.
-jo,der er ret mange kvinder og mænd som spiller på utroskabs kort-de vil nok bare se om de kan slippe godt fra det.
-nej,ikke altid,er der et fastparforhold inblandet.
-du må simpelthen vågne op og se hvad er det for nogen signaler din kvinde udspiller?..
hvis det viser sig at HUN gør dette,er der ikke andet for at kassere hende ved skrænken:nej,FLIRT ER ABSOLUT IKKE USKYLDIGT!!
ihvertfald ikke hvis man elsker hinanden.er det ikke lovligt for sin partner."FY FOR DEN"ham/hende kan vidst ikke få elskov nok.m.kn.fr.miss solskin:-)
tilføjet af

Flirt kan være berigende...

for BÅDE singler og folk i parforhold, for det kan give det lille ekstra "kick", man nogle gange savner i en sur og/eller monoton hverdag. Flirt kan være tiltrængte komplimenter, der får en til at se på sig selv med andre, mere positive, øjne. Flirt kan være både uskyldig og sjov, men også indledningen til noget større og mere indholdsrigt, der kan forandre ens liv, for ofte starter et seriøst forhold jo med en flirt.
Nogle tør ikke flirte, gider ikke eller er bare ekstremt dårlige til det, så de i stedet virker anmassende, mens andre har nærmest forhøjet det til en kunstart og bruger det som en naturlig del af både det talte og det utalte sprog i hverdagen.
Jeg har to veninder, der ligger i hver sin ende af den skala, og de kan altså have nogle gevaldige diskussioner om netop det emne. Hende, der aldrig eller sjældent flirter, mener det grænser sig til utroskab, mens den anden selvfølgelig er dybt uenig, for hun mener intet ondt med flirten og er kæresten fuldstændig tro i sine egne øjne (men måske ikke lige i hans?). Deres grænser er altså meget langt fra hinanden, og det er vel egentlig det, der er essensen i det hele?
Hvis en kvinde/mand i et fast parforhold VED, at den anden part vil blive såret over handlingen, hvor uskyldig den så end, så burde hun/han vel vise det hensyn at undlade flirten? Ser begge parter derimod ens på sagen, jamen, så flirt endelig løs, for så skader det ikke nogen.
Det samme gælder nok også for de parter, der kommer udefra: Hvis de ved, at genstanden for deres flirt har en ægtefælle eller kæreste, der (måske) vil blive såret, bør de så ikke lige tænke sig om en ekstra gang? De opfordrer ikke ligefrem til utroskab, som jeg ser det, men det er vel heller ikke helt rent spil, for et eller andet sted lurer der så ikke en mulighed for noget mere eller større? (kommer selvfølgelig an på flirtens art og af hvilke grunde den indledes i første omgang)
En "test", der måske kan hjælpe med at afklare tvivlen, er flg.: Ville jeg selv bryde mig om det, hvis det var mig, enten som giveren, modtageren eller den på sidelinien? Hvis ikke, så lad vær! Hvis ja, så flirt løs og nyd det!
Mvh. D.
tilføjet af

Jeg mener at grænsen

går der hvor man kommer til at støde sin kærste. Og kender man sin kærste godt, ved man også hvor grænsen går.
Min grænse er måske anderledes en min kærstes, men jeg ville da ikke overskride hans. Jeg elsker en flirt, for det bekræftiger mig, som den person jeg er. Og jeg tillader da også ham at flirte. Men han ved også hvor min grænse går.
tilføjet af

UHADADADADADA

Hej Miss E
At du overhovedet kan kigge folk i øjnene...nææææ nu har jeg aldrig..
Det er bare kanon fedt at man rent faktisk kan rende ind i en kvinde som faktisk ikke er bange for at flirte og som endda gør det.
Da du jo allerede har flirtet med mig her på sol, tror jeg at du har en god ide om hvad min mening er om emnet.
Jeg kunen se at kokos også er kommet forbi og ærligt talt blev hun forulempet verbalt, bare fordi hun ønskede en uskyldig flirt.
mange forbandt en flirt lig sex, hvilket det jo på ingen måde er.
dejligt at du laver et indlæg om det.
knus
tilføjet af

S'fø'li'

tør jeg se alle i øjnene... det er jo netop min teori at man skal kigge folk i øjnene.. dybt i øjnene... *S*
tilføjet af

Ja, det synes jeg

Jeg synes at flirte er under kategorien utroskab, ja.
Mange mener at man skal have samleje før det egentlige utroskablige har fundet sted, men jeg mener alene det at lægge op til et andet menneske(ikke sin partner) er at være utro. For hvad enten man vil indrømme det eller ej, så kan det ikke andet end at støde sin kæreste og skabe jalousi...
Carsten
tilføjet af

Flirt ..

At flirte er harmløst, flirten er ikke tiltænkt en forløber for utrskab..men en nonverbal kontakt, som mennesker ike kan leve foruden.
Flirten gir det "udefinerbare" kick...og som sætter lidt kulør på hvedagen.
Flirten findes alle vegne..hos købmanden, i klasseværelset, i linie 5..på bænken i Kongens Have...
Har intet med utroskab at gøre og er tilladt for alle.
tilføjet af

ja, det er utroskab

Hej.
Ja, at flirte er helt klart utroskab.
Jeg slog op med min kæreste af den ene grund at hun ikke kunne lade være med at flirte.
Det synes at være en ting som kun går ud på om man kan få noget bedre end det man allerede har. Og det er absolut ulideligt for modparten i et forhold når den anden render rundt og flirter uanset om det er skjult eller helt åbenlyst.
De hjertligste hilsner, Eyas
tilføjet af

Så giv dog plads

Flirt er noget af de uskyldigste man kan foretage. Også på mail, sms, telefon osv. Slap dog af og drop al den nedbrydende jalousi-tankegang. Jalousi er noget af det farligste for et forhold, flirt er derimod livsbekræftende, rart og uskyldigt. Samtidig har det den egenskab at det ofte giver den flirtende mere lyst til sin egen partner + udfordrer partneren til at oppe sig lidt i forholdet. Nok ikke det værste der kan ske!
mvh
nlcd
tilføjet af

Ja - det er forstadiet til mere

Kort sagt - når man bruger energi på den slags uden for forholdet...er det en art utroskab. Og fordi ingen kan læse tanker ved man aldrig hvad modtageren af flirten tænker - pludselig er der handling bag ord.
Mange af de der har været utro fortryder det voldsomt. De tænker tit "hvordan kunne det ske?"
Svaret er...de bragte sig selv i en situation der tillod dem at dømme forkert. Dérfor er flirteri dumt - ikke alene fordi det er forstadiet til utroskab, men fordi det tit leder dertil.
tilføjet af

NEEEEJ!!

Flirt er ikke utroskab!! *S*
Hele livet er en flirt! Man kan sagtens flirte og have det sjovt uden at være utro!!
Det er for småligt at blive jaloux over en flirt!!
Hvis man bliver jaloux så har man et problem og bør snakke med sin kæreste om det! -Så er det fordi man ikke stoler på hinanden!! **SS**
knus....
tilføjet af

Enig!!!

Jeg er fuldstændig enig!! *S*
Det må være kedeligt at have en kæreste hvor man ikke må flirte med andre!!
tilføjet af

Tænk dig om...

Tænk altid over: hvad ville jeg føle hvis min kæreste gjorde dette med en anden... Så har man svaret!
tilføjet af

forbudt at flirte!!

jeg mener at det er forbudt at flirte når man er i et fast forhold.. det er lige før at jeg ville kalde det utroskab hvis man tjekker en anden ud..
tilføjet af

Flirtens grænser

Jeg er dybt uenig i at flirt er skadeligt - for i det øjeblik en flirt er til skade - uanset i hvilken form og mængde - så er det IKKE en flirt længere men defineres under andre termer.
For at det kan kaldes en flirt SKAL det være uskyldigt og ikke anstødeligt - flirt er en gensidighed og flirt foregår efter ens spilleregler - hvis ikke - er det HELLER ikke en flirt mere.
Anstødeligheden i en flirt er også en definitonssag og forskellig - men har man vedvarende sine energier et andet sted end hos partneren - så flirter man heller ikke mere...
Flirt bør være livsbekræftende og af kortere varighed, en hyggelig udveksling af blikke eller ord mellem to mennesker.
Blonden
tilføjet af

Pas nu på

Jeg er enig i at en flirt kan være meget givende, men hvad får man ud over eventuelle problemer ?
Men det er jo sjældent at personer som flirter går hjem til kærsten og fortæller om det...... hvorfor mon ?
Man kan stille sig selv det spørgsmål om ens forhold er ok siden man har brug for at flirte ?
Eller om det ikke var bedere at kaste energien over på den som man elsker ?
Det farlige er jo den ubekendte faktor - man kender jo ikke hensigterne fra den flirtende modpart....
I piger skal huske på at vi mænd som regel er ude på at lægge jer ned.....
Og at vi mænd teknisk set er uto hvis vi flirter fordi det er helt sikkert at vi vores fantasi har haft sex med jer inden der er gået mange minutter.
Så det eneste givende en er i min verden er: At det måske sætter nogle tanker igang om man nu er i det rette forhold......
Svaret kender man selv - når man mærker efter.
Det burde være muligt at finde dette svar uden en flirt.
Ps begynder man at sende smsèr osv. uanset indhold er man gået for langt.....
tilføjet af

Ja det er det

Jeg fadt ud af min kæreste gennem 4 år er begyndt at skrive med en flrt han havde, før han kendte mig. Han indrømmede at det var planen at de skulle mødes. vi har det godt, men har haft vores pærioder. Jeg er råret, ulykkelig og jeg føler mig grim, utiltrækkende og ubrugelig.
Jeg sagde, jeg ville gå fra ham, men han faldt på knæ, og bad mig blive. Jeg kørte, men efter 3 sms,er plus opkald kørte jeg hjem. Han har slette hendes nummer på facebook og mobil og skrevet til hende, at de ikke kan mødes. jeg er stadig i vildrede... men jeg elsker ham jo
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.