1tilføjet af

Er der tale om flirt her eller? :0)

Altså...
Jeg har en kvinde kollega på min egen alder(er selv kvinde på 26)
Kan ikke rigtig finde ud af hvad der sker med os. Har indtil for nylig ikke tvivlet synderligt på min seksualitet, men det er som foreholdet til min nye søde kollega er begyndt at udvikle sig til noget der minder lidt om en flirt.
Synes det er lidt svært at sætte ord på det, men jeg kan prøve at beskrive det lidt.
Vi snakker helt utroligt godt sammen og hun er virkelig skøn. Vi smser sammen hver dag. Følges ad til stationen efter arbejde, og straks når vi har sat os ind i hvert sit tog, begynder vi at smse til hinanden. Vi pjatter og snakker om alt muligt. Det er som om, at der er ikke rigtig er nogen grænser mellem os. Når vi taler og skriver sammen kalder hun mig søde, honey osv. siger ofte, at hun virkelig elsker mig. Giver mig tit knus og kys på kinden osv. Når vi laver sjov pg pjatter skal hun ofte liiige røre mine bryster, hive ud i min bluse, røre min numse eller andre steder på kroppen. Det (måske) lidt underligere er, at jeg faktisk godt kan lide hun rører ved mig, kysser mig, krammer mig osv.
Det er ikke fordi jeg er interesseret i et fohold til hende i den forstand, da jeg oven i købet er gift med en mand, men hele situationen er sådan lidt finurlig...er ikke rigtig vant til den slags forhold til piger :0)
Hvad tænker hun mon....synes hun bare jeg er en sød kollega og er det mon bare hendes måde at vise overfor mig på, at hun synes godt om mig, eller er der en anelse flirt inde i billedet???
Ikke fordi det har nogen som helst betydning for vores forhold som hverken kollegaer eller veninder, men det er bare en lidt sjov og utrolig hyggelig situation jeg er havnet i.
Det er virkelig en sød kollega jeg har fået mig der. Er bare så glad for hende :0)
tilføjet af

nyd-at hun

er der for dig og glæd dig over at hun nyder dig det at røre ved en man ser op til jo det er nok det hun gør for at komme erotisk i kon takt med dig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.