6tilføjet af

Epilepsi=amork?

Er der andre end med epilepsi her på siden der har oplevet at, gå total amork eller gøre ting de overhoved ikke kan huske i et anfald?. Jeg er en af dem der ikke besvimmer hvergang men jeg har så sent som igår lavet noget rigtig møg i et anfald. Kan ikke huske noget af det har ikke løst til at huske det, men ved at det var mig fra min kone denne gang var det hende det gik ud over,,,,har "kun" prøvet det engang før. var helt væk denne gang og tog kvælertag på hende,,,,føj for satan hvor jeg hader det og mig selv.

ps hvis der er langt mellem respons på svar eller andet til dette indlæg er det fordi, at jeg stadig ikke er mig selv,, da jeg stadig har abcenser og staver helt hen i skoven.
tilføjet af

du er forhåbentlig i behandling??

Måske er det på tide med en medicinjustering? Jeg synes du skal ringe til den neurolog du er tilknyttet og få en tid snarest muligt. Jeg vil vove at påstå, at du er til fare for dig selv og dine omgivelser.
Hvor tit sker der ting du ikke selv er herre over?
Jeg har selv en mild form for epilepsi, og har i forbindelse med kurser i epilepsifoereningen truffet mennesker, der oplever noget ligenende det du beskriver. Dog har jeg ikke hørt om noget så voldsomt før. Måske fordi det er tabu??
Inede på epilepsiforeningens hjemmeside, er der et samtaleforum hvor du, måske kan komme i kontakt med nogen der har det på samme måde som dig, og høre hvad behandling de får.
Mange hilsner
A.
tilføjet af

jeg er i behandling

Dette er anden gang jeg oplever det på fem år første gang slog jeg en falck mand under et anfald, samtidig med har jeg fået af vide at jeg sagde en masse uforståreligt/lyde,,,som du sikkert også ved er der mange forskellige former for elilepsi, og mine anfald de få gange jeg har haft dem tror jeg linger langt de fleste andre jeg hyperevintiler og går i kramper eller også går jeg bare i dørken og er total væk....Mit det største problem er normalt at jeg er påvirket i flere dage efter et anfald....Nu er situationen den at jeg har detg rigtig skidt med at jeg under et anfald har taget fat i min kone og bare ikke kan huske en dyt af det, har talt med min neurolog idag og aftalt tid. Og det er jeg rimelig depri over for ikke at sige rigtig meget.
tilføjet af

Kontakt din læge omgående

Hvis du har fået konstateret epilepsi, formoder jeg du er sat i behandling. Så må du da straks kontakte din læge, da du næppe kan være rigtig medicineret. Du må fortælle, hvad du har bedrevet, så lægen fatter alvoren. Du lyder næsten 'livsfarlig'.
Det kan undre, at din kone ikke kontaktede lægen/lægevagten øjeblikkeligt.
Bare kom afsted!
Vh jette-
tilføjet af

det jeg er depri

Over er at jeg har taget fat i min kone, ikke at jeg har ringet til min neurolog håber lige i fik den selvom der var byttet total om på det.
tilføjet af

Lamital+Topimax

De to piller spiser jeg hverdag, har virket rigtig godt i flere år indtil igår har jeg kun haft ganske lidt problemer med min epilepsi,,,,der var en kort overgang jeg fik noget kopi møg uhda der gik det helt galt. heldigvis var jeg en af dem der fik fuldt tilskud til orginal medicin,,
tilføjet af

Tænker på dig

Min søn har også epilepsi og pyha for noget møj altså, han er kun 7 år og har haft det i 4 år nu, og jeg kan sige så meget at det ikke er sjovt.....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.