3tilføjet af

En ydmyg afrikaner der elskede Guds ord.

De der besøger Afrika, bliver ofte overraskede over hvor nemt man kan indlede en samtale over bibelske emner med lokalbefolkningen. Spørgsmål der får folk til at lytte, kan for eksempel være „Hvad er Guds rige?“ eller „Findes der en varig løsning på problemer som fødevaremangel, sygdom, krig og kriminalitet?“ Mange vil med glæde lade en fremmed vise dem svarene ud fra Bibelen. Dette fører ofte til et regelmæssigt bibelstudium. Og efterhånden som eleverne gør åndelige fremskridt, bliver de døbt.
En af de første afrikanere der reagerede på denne måde, er omtalt i Bibelen i Apostelgerninger 8:26-40. Det var en ætiopisk mand der var rejst til Jerusalem for at tilbede den sande Gud, Jehova.
Som bibelen viser, er den ætiopiske mand nu på vej hjemad i sin vogn hvor han sidder og læser i en bogrulle. En fremmed kommer hen til ham og spørger: „Forstår du egentlig det du læser?“ Ydmygt erkender ætiopieren at han har brug for hjælp og opfordrer indtrængende den fremmede, den kristne evangelieforkynder Filip, til at komme op i vognen. Derefter beder han Filip forklare ham betydningen af den passage han lige har læst. Filip forklarer at det er en profeti der pegede frem til Jesu Kristi nylige død. Filip fortæller også andre ting angående „den gode nyhed om Jesus“, sikkert også om Jesu opstandelse.
Efter at have hørt om disse vidunderlige sandheder ønsker ætiopieren at blive en discipel af Jesus og spørger: „Hvad hindrer mig i at blive døbt?“ Efter sin dåb vender denne ydmyge afrikaner glad hjem, og Bibelen fortæller ikke mere om ham.
I dag hjælper Jehovas Vidner millioner af mennesker jorden over til at lære den samme „gode nyhed“ at kende.
I øjeblikket ledes der omkring seks millioner gratis hjemmebibelstudier.
tilføjet af

ftg - JV missionerer ...Men.............

.
.........Er du nu også helt 100% sikker på ftg, at DIT budskab er det rigtige´..?
Hvorfor holder I ikke JUL..f.eks.

M.v.h.
jalmar
tilføjet af

Selvfølgelig er budskabet det rigtige

Det var jo Jesus selv der forkyndte det, og han befalede sine disciple at fortsætte det gode arbejde indtil afslutningen på denne tingenes orden. (Mattæus 28:19-20)
Fejrer du selv jul, og hvis du gør, er det så noget Jesus har befalet?
tilføjet af

ftg..........et typisk svar..............

.....hvad gør du ftg........
Nedenstående en af de mest interessante dialoger, man kan få med ftg......?


jamen hvad gør du selv?
jamen hvad gør du selv?
jamen hvad gør du selv?
jamen hvad gør du selv?
jamen hvad gør du selv?
jamen hvad gør du selv?

M.v.h.
jalmar
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.