2tilføjet af

En virkelig god ven

Jeg er så skide heldig at jeg har en del af slagsen, men desværre fucker en af dem så utrolig meget rundt i sit liv lige nu. Han har svært ved at snakke om det, for det betyder at han er nød til at erkende at han laver en masse lort, og at han så er nød til at tage stilling og gøre et eller andet. Og, når jeg prøver at hjælpe ham føler jeg at vi går helt forbi hinanden. At vi lige så godt kunne komme fra to forskellige planeter!
Jeg er rigtig ked af at han har som han har det, for han betyder enormt meget for mig og er en kanon dejlig person og en fantastisk ven. Er der noget man som ven kan gøre (som man ikke allerede har gjort)? Hvornår/ hvor meget kan man tillade sig at blande sig?
tilføjet af

Lyder som mig

og en ven jeg har.
Problemet er bare jeg ikke kan gøre mere end jeg allerede har gjort. Man skal også passe på sig selv, i sådan et situation.
Har ikke hørt fra min ven længe, og det hjælper ikke engang hvis jeg kontakter ham, for intet svar får man, så ja men held og lykke til dig.
tilføjet af

Jeg kender det

I mit tilfælde er det en fyr/kæreste, der fucker up hele tiden....... Jeg konfronterede ham med at jeg holder af ham og ikke vil miste ham...men at ville miste mig som sin tøs, hvis ikke han fik lidt hjælp og afslærede for hans kære at han var i noget rod.
SIg hvis han ikke får styr på sit liv, så må du opgive at stå ved hans side.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.