7tilføjet af

En slange i 15 årigs fod

Forstår sgu ikke den skal blive i foden og bare sultet ihjel.

http://ekstrabladet.dk/vrangen/article225435.ece
tilføjet af

fy for satan

jeg havde skåret dyret ud selv addrr
<^>
Vølven
tilføjet af

ja ikke oz

jeg ville fandme ikke gå på en slange, det er bare for ulækker. Ud med kræet
tilføjet af

puha

det er da særdeles ubehageligt!!!
tilføjet af

Føj, så er der

alligevel noget, der er værre end en Brøndbyfan.
tilføjet af

I Afrika har de mange snyltere

Der var et program i TV om de mange snyltere. Nogen havde noget som lignede regnorme på op til 60 cm i tarmsystemet. Nogen gange kravlede de ud om natten så man om morgenen kunne se dem.
En hveps eller flue havde lagt æg på et håndklæde. Dette æg blev til larve og fik bolig i hovedet på et menneske. Man kunne se den titte ud af et lille hul. De fik den ud ved at sætte et lag sillicone ovenpå. Larven som skulle ånde borede ind i sillikonen og man fik den ud ved at fjerne silliconen igen. Da de fik den ud, viste det sig at være en ret stor krabat, i forhold til at det jo bare var en insektlarve.
Den værste var en ormetype som boede i kroppen. Når den skulle ud for at lægge æg, borede den sig gennem foden, kønsorganerne eller ligende. Den lavede så en form for selvmords eksplosion som gav en meget smertefuld, brændende fornemmelse. Offeret skyndte sig derfor normalt ned til floden for afkøling, hvor ormens afkom fik mulighed for at sprede sig til flere ofre via vandet.
tilføjet af

netop snyltere

Men hvorfor fjerner de den ikke.
Jeg ville sq da ikke have sådan et krapyl boende.
Arggg
tilføjet af

Hvis det var mig,

der havde sådan én i foden, ville jeg ha´ den fjernet hurtigst muligt. Eller om nødvendigt skære den ud selv. Det er altså for vammelt at skulle gå rundt med en slange, der bare guffer løs af ens krop. Bvadr!!
Hej
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.