4tilføjet af

En rigtigt korset pige må da findes.

Hej derude..
En ting der gør mig vild i varmen er... et korset.
Ikke bare sådan et "løst" sidne et men et der sidder stramt og giver en rigtig lille smal talje. Om det er lavet af alm. stof eller lak/læder er lige meget.
Hvorfor er det nu bare så svært at finde en pige som har samme syn på sagen som jeg... Min ex var lidt der hen ad men det var kun fordi hun der med kunne komme i den kjole hun ellers var blevet lidt for stor til..
Hvad siger i piger er korsættet helt yt eller er det noget der også tænder jer ????
Hale
tilføjet af

Korsetter

Der er da mange Qer der kan lide korsetter.
Det er blot ikke så velkendt et fænomen her i DK. Dertil kommer at det er MEGET svært at finde nogen der kan sy måltilpassede korsetter af den gode slags i DK.
Hvis du kigger lidt på nettet i hhv Tyskland og England er der en hel gruppe af mennesker med den spændende interesse.
Her er en lille go henvisning.
http://www.the-right-place.de
God fornøjelse
X_woman
tilføjet af

Whaat?!

Jeg er 17 år gammel og ved ikek lige hvad det er som gør jeg bliver lidt overrasket over denne artikel..
jeg var i portugal med min gym klasse og mig og min veninde var ude og shoppe.. vi fandt et rødt satin korset hvor brysterne var godt til skue og der var div detalljer på det.. min fyr er vild med det og jeg elsker at have det på.. elsker at have noget på som gør han sukker efter mig.. elsker at kunne friste og drille ham..
jeg har også underkjoler og undetøj men især det røde korset er han vild med.. mine veninder sys os jeg er pænt sej med det.. de er godt nok misundelige at det kun var i 85c og det var for stort til dem :P
pointe er at det efter min mening slet ikke er yt.. ;)
tilføjet af

korsetter

Du skriver:
En ting der gør mig vild i varmen er... et korset.
Ikke bare sådan et "løst" sidne et men et der sidder stramt og giver en rigtig lille smal talje. Om det er lavet af alm. stof eller lak/læder er lige meget.
Svar: et rigtigt korset er af stof, da det skal kunne give sig for at tilpasse sig til bæreren. Lak og læder er ikke så godt.
For at få den slanke talje skal brystkassen løftes opad. Det er der ikke nogen af nutidens korsetter som kan gøre helt rigtig.
Du skriver:
Hvorfor er det nu bare så svært at finde en kvinde som har samme syn på sagen som jeg...
Svaret er at de fleste korsetter er fordårlige, og kvinderne kan ikke holde ud at gå med dem.
tilføjet af

Korset

Et stramt korset tænder mig helt vildt. Jeg drømmer om en smal indbundet talje, bryster som strutter, en smuk bagdel og at blive taget uden at kunne gøre modstand. Problemet er at jeg ikke kan bruge korset til dagligt, dvs. på arbejde, og min mand vil ikke kunne forstå det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.