2tilføjet af

Elsker ham mig?

Hejsa.
Jeg har været sammen med min fyr i lidt over et år nu.
Vi har en gang været gået fra hinanden fordi han synes at jeg altid virkede sur og negativ og det havde han ikke lyat til mere, efter en måned, kom han så tilbage og ville give det en chance mere, og selvfølgelig sagde jeg ja fordi jeg elsker ham.
Her det sidste stykketid, har han ikke rigtg vist at han stadig vil ha mig, vi har dyrket sex og sådan, men han kysser mig aldrig med mindre jeg selv kommer til ham.. Er han træt af mig?? Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, for jeg gider ikke holde mig selv for nar og gå at vente på at alt bliver godt igen, hvis det ikke gør..
Er der nogle der har forslag til hvad jeg kan gøre for at finde ud af om han stadig vil have mig, eller jeg bare er en slags bolle dukke, for det har jeg bestemt ikke lyst til at være...
På forhånd tak.
Knus pigen!
tilføjet af

Suk....

Åh gud, hvor er den svær at svare på!
Er der sket noget i jeres forhold, som evt. kan give en ledetråd til om han er ved at bakke ud?
Umiddelbart ville jeg mene, at han stadig elsker dig. Fyre er ikke til at blive kloge på. Slet ikke, når de først føler sig trykke i et forhold.
Jeg kan kun anbefale dig, at du spørg ham. Det er den eneste måde du kan få ro i sjælen på.
Held og lykke med det.
tilføjet af

Hejsa

Jeg ved ikke rigtig om det kan have noget at gøre med at vi har ville flytte sammen, men det er ligesom om han så bakker lidt ud af det igen... Er han ikke klar??? Selvom han selv har foreslået det hver gang det har været på tale, det er det jeg ikke forstår...
Vil du have jeg skal spørger ham direkte om han stadig elsker mig?
Tak for svaret.
Hilsen Pigen85
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.