9tilføjet af

Duh fåhr en stor 5-tahl....

Etta Cameron, gå hjem og pas din slikbutik!!
De dommere i 'Scenen er Din' pisser mig SÅ meget af!
Der er en skala fra 1 til 5, så brug den dog for helvede... 5 er ment for 'præstation i særklasse', og det kan man sgu ikke sige om ret meget af det der blev vist i går.
Eneste underholdende indslag var ham stand-up'eren Steen. Grovkornet humor med bid i - totalt uegnet til lummer fredags-familie-Linie3-nørbygaard-klappe-manisk-i-takt-hygge-lorte underholdning...
tilføjet af

Du har helt ret!

Jeg synes du har helt ret i det! Alle får 4 eller 5 lige meget om de kan noget eller ej. Jeg synes de eneste der fortjener et 5-tal er Bay og Dupont!
tilføjet af

hvis

det nu fra 1-100, kunne deres bedømmelser måske passe!
tilføjet af

Dommerne er for dårlige

Ja, dommerne er alt for blødsødne. Lige så snart der kommer en dreng (13 år, men ligner en på 9) op med en sukkersød stemme og synger en Avril Lavigne sang, så går de helt i spåner. "Han er så søøøød, han skal have et 5 for at være sød". Og så er der jo Bubber - Den perfekte vært til sådan et lummert familieprogram. Og ham der Mads, som hele tiden siger "cool" og "super", mens han vifter vildt med armene....
Bay & Dupont var da også okay :-)
tilføjet af

Ja.. men..

Det er rigtig nok det meste af det.. Men... Det er flot gjort af en 13- årig at stille sig op og synge på en scene.. De gav ham måske lige i overkanten men han er jo ikk så gammel og han klarede sig godt i forhold til sig alder!
Nu ved jeg ikk lige om i er i musik branchen, men det er de trods alt.. Så de ved jo en del mere om det.. Måske skulle i bare la vær med at være så kristiske.. Det er jo en familie program!
P.S Bay og Dupont var klart de bedste!!!! :D
tilføjet af

Top Præstation

Jeg sagde ikke at det ikke var flot at stille sig op og synge for så mange mennesker, men der var intet i det program der var til et femtal, hvilket er for "top præstation".
tilføjet af

Stooort 5-tal til Etta....

Kan kun opfordre folk med talent til ikke at stille op, for de har ikke en chance over for den brogede dommerkomitet. Her er det kun børn med våde øjne, som kan få eet stoort tal. Minder mig om disse rædselsfulde grædebilleder som var inn engang.
Og Etta Cameron hun får fandeme et stoooooort 5-tal med et minus foran.
tilføjet af

Scenen er min

Jeg så Scenen er din for første gang idag. Og jeg tror ikke dommerene er for dårlige. De har bare brug for en ny point skala. måske 10 forskellige tal, eller 100 som en anden skriver foreslog.
tilføjet af

100 p. vil da være helt til grin om noget...

For hvordan skulle disse dommere kunne skelne mellem hvad der skulle give 89 points og 86 points? Og skævheden alene, i dette pointsystem, vil nok få hr. og fru. Danmark til at miste den eventuelle interesse de måtte have for pointgivning/gætning i hjemmet internt.
Folk skal jo helst kunne forholde sig bare en smule til programmet for at holde den interesse, de måtte have.
tilføjet af

10 point system

Som sagt, så så jeg "scenen er din" for første gang igår, og det bliver sikkert også den sidste gang og en af grundene hertil er at der kun er 5 forskellige points dommerene kan give.
Så de vil ikke kun miste seere ved at have 100 point system men også et 5 point system. 2 gange spurgte en dommer der skulle give en karakter om hun ikke kunne give 3.5 point. Nej det kan du ikke siger Bubber. nå, men så får du bare 4 point i stedet. Jeg tror at et 10 point system ville være det bedste.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.