2tilføjet af

DSU.

DSU har et kortspil , hvor man hænger folk ud som " fjender af fagbevægelsen " . Fagbevægelsen er vel rigtig mange medlemmer af forskellige fagforeninger. De medlemmer er fra mange forskellige partier. At nogen ønsker at lave alternative fagforeninger - som Danmarks frie fagforening i Ålborg , er muligvis problemet med , at LO fagforeningerne og Socialdemokratiet er det samme. Man skal støtte socialdemokratiet for at have lov til at arbejde , det virker forkert på mange mennesker. Hænge mennesker ud på internettet på den måde som DSU gør , er uforståeligt. Man bør arbejde på en anden måde politisk. Man bør kunne se , at ikke alle mennesker sympatiserer med socialdemokratiet - og det er en ret man har.
tilføjet af

Fravalg.

Man kan jo fravælge støtten til partierne.
Men det her emne har du haft oppe en gang før, jeg har da svaret før....
tilføjet af

Lad få den syndikalistiske,

Svar til Skribenten,
jeg er af den opfattelse kunne vi få den syndikalistiske fagbevægelse tilbage i Danmark vil det være meget positivt. Da det er en fagforening der ikke støtter politiske partier, men udlukkende arbejder for dens medlemmer. Samt har man nogle rimlige regler indenfor denne fagbevægelse omkring lønninger til fagforenings leder. samt arbejder den på at fremme solidariteten mellem arbejder over alt i denne verden. samt prøver den fremme en mere ligeværdig forhold mennesker imellem i denne verden. samt arbejder den på at mennesket selv skal være aktiv til at forme sit liv.
Og i sidste ene skal vi arbejder være ejer af frabrikkerne og vores egen arbejdsplads.
samt abceptere den ikke experter i alle lives forhold til at fortælle folk hvad der rigtigt og forkert.
Nej som Syndikalist tror vi på det gode i menneske, og som solidariteten mennesker imellem.
Husk på i den periode hvor den syndikaliste fagbevægelse havde indflydelse i 20 havde arbejder en lønfremgang på 50 %. Det min overbevisning havde arbejder bevægelsen været stærker idag havde vi ikke været så mange der var udstødte af det danske samfund.
Mvh.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.