3tilføjet af

Droppede mig, men fortrød han måske!!!

Hej
Jeg har haft et forhold i ca 2 mdr . Dvs jeg har mødtes med en fyr, som jeg er forelsket i og vi har dyrket sex, men vi kom ikke sammen. Pludselig en dag sms`ede han til mig, at han intet følte for mig, og at vi aldrig havde haft noget sammen, og at alt var forbi. Jeg blev jo ulykkelig, men jeg ville ikke bare lige acceptere det sådan. ( Vil jo gerne ha ham)3 dage senere sms`ede jeg til ham, om han havde fortrudt noget?? og han sagde ja, men ikke hvad. Jeg spurgte, om vi skulle mødes hos mig samme aften, så skrev han "kun for din skyld", men at han ikke var ked af at komme ud til mig. Kl 18 skrev han, at han kom og jeg ventede, men kl 19.00 skrev han, at han ikke kunne. Jeg blev bare så forvirret. Først sige ja og så nej.Hvad var det han havde fortrudt?? Kun han kan give mig svaret, ved det godt. Men hvad skal jeg gøre. Jeg vil gerne have ham igen. Skal jeg sms`e igen og spørge, om han har fortrudt noget?? eller skal jeg bare lade ham være i måske 14 dage og så melde mig igen?Jeg kunne også spørge om han gerne ville være helt fri for mig?? Hvilke råd giver i mig.
tilføjet af

drop ham

jeg syns du helt og altdeles droppe den idiot, som behandle dig på den måde, selv om han nu ved at du er forelsket i ham.
Tiden hele alle sår, du vil nok finde den rette til dig igen,
held og lykke til
john peter othman
tilføjet af

Spil af tid

Jo drop ham, han er jo fuldstændig tidsspilde for dig. Du vil da ikke have en som ikke vil have dig vel! Det er uanstændig at sms til en man ved holder af en. Det er noget der knuser den andens hjerte, og kræver helt sikkert, at man siger det med øjenkontakt. Fuck ham, han er vel nok det mest væmmelige. Find en sød fyr.
tilføjet af

Uhh.. Mænd..!

Du har vidst gjort tilstrækkeligt for at bevise dit vær, men han er åbentbart for dum til at indse for fantastisk du i virkeligheden er!! Så drop det MANSSJOVANISTISKE SVIN og prøv lykken et andet sted.. Der er helt sikkert en eller anden der ude der er lige noget for dig..!
Held og lykke fremover.. So long -Tine-
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.