13tilføjet af

drømmen bliver til virkeligheden

nu ved jeg godt det lyder langt ud.. men det er rigtigt.. det er sådan jeg har en evne med se drømme som bliver til virkeligheden, jeg har haft det en evne siden jeg var 5år, jeg ser ik sååå mange drømme, det plejer være helt sort.. men i torsdags så jeg en drøm, hvor min kæreste var mig utro.. og jeg ved ik hvad jeg skal gøre, for jeg ved det bliver til virkeligheden.. idag, skal hun tag ud byen med sine venner, i Århus, og jeg bor er i københavn, hun snakket ox om at hendes ex skal dukke op.. og jeg ved ikke hvad jeg skal sige.. hun elsker mig sindssygt, lige så meget jeg elsker hende.. men den drøm gør mig bang.. synes i jeg skal sige det til hende?? eller skal jeg hold den til mig selv, og ved at hun er mig utro snart...
knuz hjælp mig...
tilføjet af

Måske måske ikk!!

Hej Lesbisk osv..
Du ved du har en evne til at se fremtiden i en drøm eller rettere sandheden!?
For du ved jo dybest set ikke om det er noget der er sket!!
Forstået ret!??...
Nå men altså når alt kommer til alt, kan du jo ikke gøre fra eller til! For når du ser, det vil ske, vil det ske!? ikk
Du vil gå og være ulykkelig (hvilket er ganske forståeligt)over din kæreste ikke kan holde nallerne væk fra andre piger, så hvis du går med noget indeni dig selv så ville jeg da sige det til hende!!
Hvorfor ikke!? Der er da ikke en god grund til at gemme på noget du går med hellere ikke hvis det skulle bunde i usikkerhed!!
Måske er det også en mulighed, at du netop er så skide rad for at hun skulle være sammen med X'en og du skulle blive svigtet til fordel for den "gamle", at du måske lidt ubevist får konstrueret en drøm du kan forholde dig til!??
Jeg synes du skal ta' en dyb indånding og være der for din kæreste og bruge din energi på at være sød over for hende og vise du elsker hende i stedet for at gå og forvente noget!!
Om ikke andet så gør du sku chancerne mindre for det går i den retning ikke søde!!.....*s
tilføjet af

til rasputin

det ved jeg godt, og jeg behandler min kæreste godt.. jeg har intet mod om hun ser sin ex eller ej, altså jeg stoler på hende i mit hjerte.. jeg ved hun ikke vil dumme sig, og jeg måske bang for sige det til hende, for så vil hun sige jeg ikke stoler på hende.. forstår hvad jeg mener???
det bare jeg ved det evne er rigtigt, jeg ser ting, har arvet fra min mormor, hun havde selv den evne med se drømme om bliver til virkeligheden.. og hun sagde heletiden at hvis det var en dårlig drøm skal vi forhindre det... og det gør jeg så.. men den her drøm er jeg ret forvirret.. altså jeg ved det skal ske men ved ik hvornår og med hvem...
jeg tro bare jeg vil fortælle det til min kæreste så hun ved det, og kan måske selv forhindre det.. jeg gider bare ik tænk på det mere, nu vil jeg komme ud med det, også må mig og hende, arbejde på det at det ikke sker og hvis det sket... må jeg tag en beslutteninig....
hvad syne du?
tilføjet af

fortæl hende det

hvis hun er klar over at du har den slags drømme så vil hun da helt sikkert forstå dig. jeg synes du skulle tage at fortælle hende det ligegyldigt hvad for det er da ikke til holde ud at have det sådan..
tilføjet af

til manden

jeg er godt nok meget i tivivl og forvirret.. jeg ved ikke hvad hun vil sige.. og hun ved godt jeg har sådan nogen drømme men hun tror vist ikke så meget på det...
tilføjet af

Vær ærlig!!

Vær ærlige over for dig selv!!! Du er sku da den vigtigeste i dit liv!!
Som jeg ser det, så tvivler du på din egen tillid til hende og det er det du går og er så ulykkelig over!!
Hvorfor!?, er måske sagen lidt irrelevant da det er dine tanker der løber løbsk, hvad enten det er noget du har "set/drømt" eller noget du føler.... forstår du!!??
Jeg synes du skal sige til hende hvad du gå med af tanker og hvorfor!!!<---
Men søde, lad være med at bilde dig selv ind at du stoler på hende hvis du IKKE gør!
Forhold dig til det! fokuser på din manglende tillid og bliv der, i det lige så længe det kræves, til du har fundet hvad der måske kunne være af andre muligheder til den mistillid!?
Jeg siger ikke at du ikke har drømt det, men kom ud med det, fokuser på det, sig det som det er!!
Det er DIG det drejer sig om søde. Du skal ha det godt!!
Kram fra nørrebro
tilføjet af

til maden og rasputin

hun har været mig utro..så alt er slut nu.. to dag efter jeg så den drømme har hun været mig utro.. har det utrolig dårligt.. men se det intet med at stole på dem at gøre.. jeg vidste det sgu ske og nu sket det.. hun sagde det til mig igår.. og jeg slå op med hende, for aldrig vil jeg være sammen med en som er mig utro..hun intet værd...
men tak for alt til jer to
tilføjet af

Gør dig selv en tjenste!!

Tag og vær noget for dig selv et stykke tid! Forkæl dig selv og gør de ting som du synes er rare!!
GØR DET for din egen skyld!!
Ras.
tilføjet af

...

Heii...
Hvis jeg var din kæreste og du havde skrevet sådan et brev.... Så var jeg aldrig taget i byen uden dig... Det er da det sødeste jeg længe har set....
Hvis hun er dig utro så er hun ikke en skid vær....
Hun vil aldrig være dig utro hvis hun virkelig elsker dig... Det tror jeg ikke på....
Knus mig ;o)
tilføjet af

til rasputin

tro mig det gør jeg ox.. men det ret svært.. og jeg tænker heletiden på hvorfor hun har gjort det.. altså jeg troede virkelig på hendes kærlig..vi snakket om fremtid, at flytte sammen og alt mulig... og alt det har hun droppet for en one night stand.. men altså jeg ka ik tilgive hende.. hun ringer og skriver heletiden.. vil igen ha en forhold.. hun siger hun blev fuld og vidste ikke.. men altså man kan ik altid brug undskyldning som fuld.. det tro jeg ik.. hun ku stoppe det ik?? men hun vil ik, for hun vil selv være sammen med hende.. har det så dårligt.. jeg ka ik mærk mig selv, har ingen sjæl eller hjerte.. jeg gå rundt som en zombie.. og ka ikke komme over det.. prøver være stærkt...men kan ik.. ka ik klar det mere.....
tilføjet af

Til Anonym

ja sådan har jeg det ox.. alt det hun sagde var løgn.. hun ment intet.. for hun kun stoppe det, hvis hun tænkt på mig.. men det gjort hun ike..så er hun intet værd.. men hvad kan man gøre når man selv elsker en sådan en kælling...
og 1000 tak for dine søde ord.. måske sgu jeg være en hetero...*griner*
tilføjet af

hmm

Halløjza...
Det er svært at sige hvad du skal gøre....
Jeg ved jo ikke helt præcist hvad du føler.... Men hvis du virkelig ved at hun har været dig utro... Så syntes jeg du skal stoppe forholdet der... Hvis du har stoppet det... Så er der ikke rigtig mere at gøre... Man kan ikke bestemme over sine følelser... Det kan man bare ikke... Men med tiden vil du blive mindre og mindre vild med hende.... For når der ikke sker noget så stopper man lidt efter lidt med at være vild med personen... Sådan har jeg selv haft det efter mine kærester har slået op... eller efter jeg har været vild med nogen som ikke var vild med mig... Men´jeg syntes du skal tage det hele lidt efter lidt.... På et eller andet tidspunkt skal der nok komme en anden en som du bliver lige så vild med... og måske mere vild med... hvem ved...?
Knuzz MIG
tilføjet af

nanna21

hejsa.
Jeg synes det er rigtig vigtig at du siger hvad du har drømt og hvordan du har det med dine drømme, da du ellers vil bliver ved med at tænke over det, så få det sagt og så er det op til hende hvad hun vil sige.
Jeg kender en der også har den evne til at se hvad der sker i hendes drømme, og det kan være svært at håndtere, men i et forhold kommer man længest med ærlighed, kun et godt ord.
knus, held og lykke nanna21
tilføjet af

til Nanna21

jamen det jo ligemeget nu.. hun har været mig utro og jeg har slået op med hende.. hun tror ikke på sådan noget og hun har aldrig taget det seriøs.. men alt er lige meget.. det sket og jeg er kommet videre..eller det skal jeg i hvert fald..men tak for det du skrevet.. hvordan takler din veninde med de drømme?.. jeg har det svært med styre dem..og det gør sgu ondt når det bliver til virkeligheden!
knuz
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.