8tilføjet af

disse"debatter"

går lige fortiden med at venstrefløjen og højrefløjen smider med mudder, og som prikken over i´et, desuden hvem der mener skal have indlæg slettet eller ej.
hvad med at debatter emnet:INTEGRATION.
PS. kunne sol ikke lave en slags "brokkasse" hvor man kan svine hinanden til???
tilføjet af

God idé

Et hade-forum eller lorte-forum er en god idé.
Det vil dog ikke lette Amante's arbejde, så skal der
flyttes tråde i stedet for at slette dem.
tilføjet af

Det ER en god idé

Jeg har faktisk i lang tid spekuleret over hvad man kunne gøre med disse indlæg der klart går over stregen´for anstændig debat.
BROKKASSEN er en rigtig god idé.
Eller man kan tage skridtet fuldt ud og lægge en strengere linie overfor hvad man måtte komme med af ytringer i SOL´s debatter.
Udvide punkt 1 og 2 til Indlæg der på ubehagelig måde indeholder bemærkninger om andres tro og/eller standpunkter.
Vi er faktisk en del í debaten der ønsker et lidt højere niveau.
Iøvrigt mener jeg at der bør være et link hvor man kan se alle de tråde, der har været de sidste tre døgn.Alt for mange tråde bliver ikke fulgt op fordi de forsvinder for hurtigt fra oversigten. Det gør hele debatten utroligt overfladisk. Men jeg tror i den grad på det her projekt. Det kan virkeligt blive en af de vigtigste platforme for udviklingen af idéer i Danmark.
The old baker
tilføjet af

Bidrag til tænketanken

Du har ret i at sætte mere fokus på det der ord/begreb INTEGRATION ville gøre mirakler. For det handler jo om hvordan man skal indarbejde /opsuge / delagtiggøre minoriteter på en ligeværdig og naturlig måde som medborgere i samfundet. Det er svært at får øje på det, hvis det er det, der er centrum for debatterne.
Desuden kan der nævnes mange andre grupper, der ikke er ordentligt integrerede, og det er feks. psykisk syge, stofmisbrugere, hjemløse, arbejdsløse, bøsser og lesbiske, tidligere kriminelle, børnehjemsbørn, grønlændere, gamle mennesker, for bare at nævne nogle....
Man gider jo ikke engang kigge i integartionsdebatten mere. Den flyder jo over med hadefulde indlæg, og jeg synes godt nok det er en falliterklæring ligefrem at skulle BEDE om censur!
tilføjet af

integration

intergration er ikke svaret. De fremmede skal helst være så fremmede som muligt.
tilføjet af

Det var en god ide.

Der er mange på debatten som er særdeles grove i den måde de skriver på. De skal bare svine folk til , fordi de mener noget andet end den der har skrevet et indlæg. Det har intet med debat at gøre.
tilføjet af

Åbenhed

Kritikken er fra nogen mere udsprungen af den blotte tilstædeværelse af uenighed, omend den så er velformuleret eller ej.
Jeg synes at det kan være ganske underholdende at læse en f.eks "nnnnnnnnnn" der siger sin mening ligeud, og nu engang kalder en "spade" for en "spade."
Andre der pakker tingene ind i en uendelighed istedet for at komme til sagen, siger det samme alligevel og fornærmer deved stadig de samme.
Det er alt for ofte styret af visse debattører ikke kan tåle en smule modstand, og tydelig uenighed.
Selv velformulerede, men uenige, indlæg revses gerne, og retfærdiggøres ved bedrevid og narcicisme.
"Sol vil være bedre hvis blot ..."
Realitetschek:
Der findes ingen akademiske debatører på sol, der er ingen der virkelig kan bidrage til en tænketank herinde. De fleste debatører har blot for meget tid. (som jeg på denne Søndag formiddag)
Tro nu ikke at I gør en forskel, og at I er bedre en de andre - lige som et indlæg jeg løb forbi om en lukket debat, der skulle godkende folk inden de kunne være med.
Hvad er det I har brug for, rygklappere ??
Vil I kun have ret ???
Hvad med at bevæge Jer ud i verden af og til.
Modspil er mere givende, ja modstand i det hele taget. Jeg mener at mennesker der hviler i sig selv er totalt upåvirket af enkelt individer der førsøger at svine en til, so what !
Kom videre !
Ja, direkte rasisme og lign. kan slettes.
Men vær nu lidt åben, der er mange mennesker og mange meninger - Og forskellige farver og ....
tilføjet af

"Godkend"

Det er systemets kode, der er oversat til dansk. Den hedder på engelsk acknowledge og systemkode ack. Det betyder at man sender data til systemet om at oprette endnu en post.
Det er altså systemet, der skal godkende oprettelse af en post, fordi gruppen er såkaldt halvåben. Der er ikke tale om et udvalg der sidder og godkender debattører på baggrund af "de rigtige" holdninger.
For jeg tror alle seriøse debattører er af den opfattelse, at alle meninger har lige meget ret til at blive luftet, vendt og debatteret. Men der hvor den gode vilje holder op, er der, hvor grænserne for at opføre sig ordentligt er overskredet. Og det er når man sviner hinanden til eller spammer debatten på anden måde.
Vi to er ikke særligt enige om ret meget, men vi kan da godt tale sammen på en ordentlig måde ik? Det er det, der er meningen med seriøse debatører, og måske var det noget for dig?
tilføjet af

Jeg henviste til denne

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=206&posting=82676#82676
Og det ser umiskendeligt ud som om man skal godkendes for at komme ind.
"Gruppen er halvåben, og derfor skal du søge om optagelse, hvorefter en godkendelse vil finde sted. Godkendelse kan evt. først ske efter afstemning blandt gruppens medlemmer."
Alene derfor dør det lidt ud - hvis man kun tager de til bords som i forvejen er enige med en.
Men jeg ønsker da jer alle medvind.
ps.
Jeg ved godt hvad "Acknowledge" betyder i generel forstand, men tak for oplysningen - hvordan det så end kom ind i tråden .... ;-)
mvh
Valentine.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.