7tilføjet af

Din mening: om livsglæde

Hvad er DIN mening. Fortæl om dine oplevelser eller mening, og deltag i debatten.
Hvad indeholder en god dag?
Kommer livsglæde af sig selv, eller er det noget man skal arbejde for?
Hvis man siger at det er de indre glæder, der er de største, hvorfor jagter vi så de materielle goder så meget?
Er danskerne generelt for sure og utilfredse?
tilføjet af

Livsglæde.

Livsglæde for mig er MEGET forskelligt.
Jeg er typen der tænker meget. Har jeg altid gjort. Altid hjulpet andre, med deres problemer. Er blevet mobbet i skolen.
Idag har jeg en kæreste, vi har kommet sammen ca 1 år, og vi har det kanon godt sammen.
Han er sådan set mit lys i mit liv.
Livsglæde for mig, er at jeg har fritid. Og overskud til mig selv, og det jeg skal nå i min hverdag. Når jeg bliver stresset, græder jeg, bliver fjern, og en fjer bliver til fem høns i løbet af no time.
Har et julejob lige nu. Det er et godt job. Men jeg har stress. Lige nu i det her øjeblik føler jeg at jeg bare går. Når ikke noget. går i skole - går på arbejde - hjem og lave lektier.
godt nok er det kun i kort tid..men det er også nok for mig.
Jeg elsker mit liv. Men hvis min kæreste slog op - så ville min livsglæde forsvinde. Jeg ville bare sidde. Være her. Og ikke så meget andet.
Jeg skal have overskud, og tid til at lave ingenting, og nyde min ungdom. Og så skal jeg have en person som jeg stoler 100% på, som jeg altid kan henvende mig til.
Det er vigtigt for mig.
tilføjet af

livet er..........

at definere livsglæde er vel lidt som at skulle definere en farve. For nogle mennesker er livsglæde en masse materilistiske ting de hæger om, mens andre finder livsglæde i de mere simple ting.. Det kan være at himlen er blå, eller se blomsterne nikke hen over marken.
Kunsten i at bevare livsglæden er, at der også er en hverdag, der tit kan føles sur og trist, og det er vel her den ægte livsglæde viser sit ansigt.
Tænk når man går ned ad gaden, og folk ser sure og lukkede ud... send dem et smil og et solstreft flyver hen over deres ansigter... det giver lidt til resten af dagen, for nogle, medens andre ønsker mere håndgibelige ting
livet er................................
tilføjet af

glæden

mange mennesker ligger ikke mærke til at de så glæder livet gir os de små ting som kan gære vores hverdag lidt mer dejlig.
glæden er en stor ting her til dags
så ting gør en stor forskel
her i denne verden.
prøv at tinge på hvor mange små glæder livet engang immelm gir os...
tilføjet af

en god dag

en god dag..
det er når solen skinner, og når små ting gør en glad.
det er så let at brokke sig. men svært at se det gode. Hvorfor?
kig efter det gode og livet bliver bedre!
tilføjet af

jeg elsker mit liv

Jeg elsker mit liv. Jeg foler jeg har faet alt serveret pa et solvfad.
Mine foraldre er super dejlige, de er forstaende og jeg kan tale med dem om nasten alt.
Mine venner er skonne. Jeg har ikke sa mange af dem, men dem jeg har er trofaste, og de ville aldrig lade mig i stikken.
Jeg har alle verdens muligheder i mit liv. Lige nu er jeg pa en 4 maneders tur til Brasilien. Jeg foler mig super priviligeret over at have den mulighed. Jeg bor hos en brasiliansk familie, de behandler mig som var jeg et af deres egne familiemedlemer. Det er rart at vare hernede, men det bedste ved denne tur er alligevel savnet til mit danske liv. Det lyder maske markeligt, men det har faet mig til at indse hvor meget jeg elsker min familie og mine venner.
Jeg elsker at bo i Kobenhavn. Der er altid noget at lave. Det er skont at tage en cykeltur ind til centrum. Bare kigge pa folk der gar rundt. Marke vinden i mit har.
Jeg foler mig priviligeret. Jeg har rejst meget. Boet i bade Angola og Gronland. Modt et hav af mennesker, hver og én har lart mig noget nyt. Noget om dem, om mig, om verden, eller bare en lille bitte ubetydelig ting.
Jeg foler mig priviligeret. Jeg er kommet ind pa mit drommestudie - jordemoderskolen i kobenhavn. Og det endda ved forste forsog.
Jeg foler mig priviligeret. Jeg har alt hvad jeg behover - ogsa materielt. Mange siger at det ikke er det materielle der bor vare det afgorende for et godt liv. Det mener jeg heller ikke det er, men det er en del nemmere at leve livet uden at skulle bekymre sig om sin okonomi hele tiden. Pa mine rejser har jeg modt mange fattige mennesker, meget fattige, mennesker der kun ejede det toj de havde pa. Men de var nogle af de mest livsglade mennesker jeg nogensinde har modt.
Jeg ved godt at jeg maske lyder som en jubelidiot, men jeg er bare sa taknemlig for det liv jeg har.
tilføjet af

det gjorde mig glad

hvor var det bare dejligt at læse din historie. det har gjort mig rigtig glad.
jeg ønsker dig alt godt, og held og lykke med de ting du har gang i.
Du gør en glædelig forskel!
tilføjet af

"hvad er livsglæde,er det at være onde ved andrer mennesker???

hej folk!!!
der så få DANSKER som måske ikke rigtig ved hvad livs stil er og folkelige goder.samtidige med er få som ,gerne vil fortælle lidt om deres livsvaner,hønsegoder-for ikke at tag hvad er min livsglæde!."livsglæde er sgu`ikke helt hvad føler jeg imorgen ,eller hvad tænker jeg lige nu.det er HVORDAN er MIT liv idag,hvordan ser det ud for mig om 10 år.livsstilen -generalt for mig er at dele noget med sinne venner ,have det sjovt ,nyd MIT liv!.være glad for at stå op imorgen se solen skinne omkring en.-det er sgu`lige gyldigt,at fortælle om hvad ønsker jeg at lave,hvad gør jeg i det daglige.-næ!DU,det livet her nu det drejer sig om,og ikke hvad gør jeg ,i mit liv.jeg elsker min mand ,DET er en SINDSFORDRIVENDE livsstil.(nej,der menes nyd det ,med den som man har og FANDME ikke andet)!.
TÆNK,jer engang der er mange i danmark som er arbejdsløse,TROR i de ved hvad dvs, at have en LIVSTIL-I dont think so!.der er kun fornufthed HVIS loven blev anderledes for befolkningen.det kan være yderst trættende ,at høre om FOLKS besynderlige LIVSFORMER osv.for der er mange med store dial poster.-er det en regeringsform!?.I dont think so!.
oh" me got its so socks!.-get a new life still.it will be better!.
i tror måske ,at det er VREDT ment ,det er det ikke.i må sgu` give mig ret i der er meget med utroskaber,lovestory,sociale problemmer osv.!?er det ike uintresant her på denne debat!?
livet er jo så enkelt ,være goe ved dem man har kær`,og den man deler sit liv med.
m.v.h. tolken
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.