7tilføjet af

Til Peter og i andre....!!!!

Hmmm...
Efter jeg har læst alles indlæg her om det her emne om Peter og hans kone...
Der er kommet mange gode og mindre gode indlæg, men engenligt kunne det være fedt at spøre Peters kone.. hvad der er galt????? det er jo lidt svært at sidde og gætte på hvad der forgår, som alle ved så siger vi kvinder et.. og nemner tit noget andet..
Så bring Peters konen ind i debatten..!! :-)
Pernille 25
tilføjet af

Hvad drejer det sig om, indlæget ????

???
tilføjet af

det ved du da

det er Peter Brixtofte´s kone...
tilføjet af

konen KAN ikkekomme på banen

- uden totale konsekvenser for hendes liv. - medmindre altså hun kommer på banen med opbakning af mandens syge vinkler...
At gå imod en psykopat er enten fysisk selvmord, økonomisk selvmord, materielt eller psykisk selvmord (alt efter psykopatens foretrukne magtmidler...)
Desuden: efter så lang tid i et forhold til en psykopat, er ægtefællen oftest helt "tæmmet"/ afvæbnet og uselvstændiggjort. De er simpelthen hjernevaskede/ truet osv. til at HANS synspunkter er sandheden... (Stockholm syndromet) - hvorfor partnere til sådanne psykopater også kan ses tage dem i forsvar til trods for al den skade/smerte og frustration, som psykopaten forvolder på sine omgivelser og sin familie med sin totale egocentrering.
tilføjet af

Psykopat

Ja det er sgu første gang nogen har kaldt mig det...
Men efter at ha læst dit indlæg vil jeg vove at påstå
det kan diskuteres hvem af os to der er stjerne psykopat !!
tilføjet af

mulig misforståelse

Måske wintergæg tror, at indlæget drejer sig om Peter Brixtofte?
tilføjet af

Et forslag til Peter....

Jeg har også læst alle indlæg,og når jeg tager udgangspunkt i hvad du/Peter har skrevet om din situation,så kan jeg nu godt forstå din frustration!Der med ikke sagt at jeg tager hverken den enes,eller den andens parti,for hvad skulle det hjælpe!Det er jo lidt svært at komme videre,når din kærste/kone siger at hun ikke har lyst.Måske kunne du vise hende dit indslag her på sol,måske ville det få hende til at indse hvor meget det betyder for dig,og måske komme et skridt nærmere hvad problemet er for hende.
tilføjet af

- ja - ud fra 3. svar pind

- hvor Brixes kone blir nævnt.
???
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.