13tilføjet af

Dette er dommen

Johannes evangeliet 3: v19 Og dette er dommen, at lyset er kommet til verden, og menneskene elskede mørket frem for lyset, fordi deres gerninger var onde. v20 For enhver, som øver ondt, hader lyset og kommer ikke til lyset, for at hans gerninger ikke skal afsløres. v21 Men den, der gør sandheden, kommer til lyset, for at det skal blive åbenbart, at hans gerninger er gjort i Gud
Bemærk venligst, det var hans gerninger, ikke hans ord..
tilføjet af

Hvad med folk der "oprigtig"..............

..........tror de er lyset og vejen, her tænker jeg specifikt på Jehovas Vidner?
For jeg er ikke i tvivl om, at langt de fleste af disse mennesker har en oprigtig tro på Jehova, og at du f.eks., dyrker en "Falsk Tro"! Til gengæld tror jeg også, at langt de fleste af JV'erne ikke ved bedre.

Med venlig hilsen
jalmar
tilføjet af

Guds vilje

1 Pet 2,17
det er Guds vilje, at I ved at GØRE det gode skal stoppe munden på tåbelige og uforstandige mennesker; v16 I er jo frie, ikke til at bruge friheden som et dække for ondskab, men som Guds trælle. v17 Ær alle, elsk brødrene, frygt Gud og ær kongen!
ÆR alle
Ær alle
Ær alle
tilføjet af

The.chosen.One Ær alle?

............Fra Baby hos husmanden til Kongen på slottet?
Fra:
Forbrydder til Offer?
Fra Forsvarer til Anklager til Dommer?
Forbrydder til Bøddel?
Ær alle?
Eller Ær alle dem som Æres bør?
Og hvem bestemmer så "Hvem der æres bør?"

Med venlig hilsen
jalmar
tilføjet af

ALLE

Når Gud siger ALLE, så mener han ALLE
tilføjet af

ja også JV´er

kære Chosen One.
tusind tak for emnet på denne debat. jeg er nu blevet beskyldt for at være perfid og ikke til at debattere med, fordi jeg af og til forsvarer Jehovas Vidner. For af og til så har de samme holdninger som mig, der er kristen katolik. Deres kærlighed til Bibelen er fx da et dejligt træk hos dem, ikke?
Jeg er enig i at man bør ære alle. Uanset hvad de siger de er af religion...
Jeg takker dig for alle dine indlæg og deler din begejstring for Jesu undergerninger med mirakler og helbredelser og takker Gud hver dag for at der er folk som dig, der forkynder Guds herlighed her på nettet.
Må Gud velsigne dig og dine kære!
Guds fred og alt godt!
katarin@
tilføjet af

Selvfølgelig

skal man elske sin næste som sig selv. Ikke fordi det drejer sig om os, men fordi det er det Bibelen lærer.
Det Bibelen fortæller er ikke at de andre skal elske os, men at vi skal elske dem.
Jesus sagde: "Når verden hader jer, så ved I at den har hadet mig før jer." (Johannes 15:18)
Dem der hader Guds tjenere i dag, ville også hade Jesus Kristus.
Med venlig hilsen, ftg.
tilføjet af

Hej katarin@ Jeg skal gerne............................

.........indrømme, at når talen er på det Bibelen kalder "Vederstyggeligheder =(pædofili/Vold mod børn/Incest/etc.)" og "Falske Profetier =(Ren og uforfalsket Løgn)", så har jeg det meget svært med disse mennesker der holder hånden over misdædere (Og straffer ofrene), eller udspreder den ene løgn efter den anden.

Jeg kan ikke under nogen omstændigheder, undskylde/"ære"/tilgive sådanne mennesker.
Jo! - Hvis det er engangsforeteelse, og der kan findes "en form" for en undskyldning for forseelsen, og denne undskylning virker ærlig ment - Forseelsen Åbent og ærligt erkendt, og straffen accepteret Åbent og Ærligt.
Beklager jeg føler det er min Pligt, hvor erkendelse Ikke er til stede - Ofrene ikke Æret, at Jage disse mennesker så længe og så hårdt det er mig muligt med de begrænsninger jeg desværre har.

Desuden er den bibel de berømmer som den eneste Sande bibel (din er falsk og ufuldendt) som er skrevet ud fra hidtil ukendte, Mere sande Skrifter fra Old-Græsk, Aramæisk og Hebræisk, Og disse skrifter er Oversat, Fortolket og nedskrevet, af mennesker, der Overhovedet IKKE kendte disse Sprog, eller kun et perifert kendskab.
En lille smule Tragikomisk - Ikke?

Oplysningerne har jeg fra en af dine Trosfæller

Må din Gud være med dig.
Med venlig hilsen
jalmar
Ps.
Og Ja jeg har det svært med, at du tager de mennesker i forsvar, Som "bag din ryg" ikke forspilder nogen lejlighed til, at kalder dig og din Tro FALSK.

J.
tilføjet af

ftg Jeg kan ikke finde nogen.........................

..........undskyldning overhovedet, der skulle gøre det muligt for mig, at bruge udtrykket "Elske sin næste", i forbindelse med andre end dem med den laveste rang i Jehovas Vidner dem jeg kalder Fodtudserne, der kan jeg kun sige en ting:
"Herre forbarm dig over dem, Thi de ved ikke hvad de Gør"!
Men bare trinet over, Hvis de skal have min Agtelse, er det nødvendigt de står "offentlig" frem, og undskylder deres Brøde! -

Dem der fortier og beskytter Misdædere, er næste lige så forbryderiske i deres gøren, som Misdæderen selv.

Hilsen fra:
jalmar
tilføjet af

Kærlighed er noget der kan læres,

men det kræver en sindsændring.
Med venlig hilsen, ftg.
tilføjet af

hej jalmar

tak for din info om Bibeloversættelserne... jeg tager kun dem i forsvar, når vi er enige. Jeg har da også svært med deres argumenter om at Jesus Kristus skulle være Ærkeenglen Mikael og andre sådanne udtalelser. Det må du ikke misforstå mig med...
Men derfor kan nogle af deres udtalelser godt være ok andre tider. og der er her at jeg godt skriver at vi er enige. Selvfølgelig ikke enig med at man skal tillade pædofili og andre stygge ting. Men tror du ikke på at man kan omvende sig?
Og at menigheden kan tilgive. Jeg kender mange der fik en anden chance og dem skal vi ikke klandre. Se blot på hvad der skete Skt.Paulus i Bibelen. Han var før morder og blev omvendt!
Jeg hader ikke folk, selvom de hader mig, men kristne lærer at man skal elske sin næste som sig selv. Og jeg ønsker ikke at dømme nogen med helvedes ild og brænd, selvom de gør det mod mig. Kun Gud kender vores hjerter.
Guds fred og alt godt!
katarin@
tilføjet af

katarin@ Jeg synes alligevel...........................

.........at det viker næsten grotesk, når du lige har taget JV i forsvar, og så i tråden efter bliver Din Kirke bagtalt. Jeg ved godt der tales om Barmhjertighed, at vi ikke skal hade hinanden, at vi skal tilgive, etc.
Men hvor jeg håber at ved bl.a. hjælp af nogle af disse skriverier, er der en der tænker sig godt om, og lader være med ar følge JV, kan du ikke blive lidt tænksom over, at du giver JV etlille skær af "legalitet", og sammen med JV's gentagne stemplinger af mine skriverier som løgn, så kan denne legalitet hurtig blive noget større, i kølvandet på din "Blåstempling", som jeg godt ved det ikke er, men ved alle det?

Må din Gud være med dig.
med venlig hilsen
jalmar
tilføjet af

Kære Katarin@

Jeg mærker Guds kærlighed i det du har skrevet, og jeg blev meget velsignet, ved dine ord. Det er oftest ubehagelige svar jeg får tilbage på mine indlæg, så jeg blev meget overrasket i morges, da jeg læste dine positive og milde ord.
Det glæder mig meget at du tror på Jesus Kristus, og på at han helbreder og gør mirakler idag. Det er jo i virkeligheden 100 % bibelsk. Det er bare de færreste som tør at tro på de afsnit i biblen der handler om det, eller også så kan de ikke tro det, fordi deres overtrædelser har givet dem et slør for øjnene, eller også vil de ikke tro det, fordi de ikke har erfaring med det, og måske er blevet bedraget af en vranglære, der forsøger at tage kraften ud af evangeliet(hvor kan sådan noget dog komme fra?).
Jesus Kristus er den samme, igår idag og til evig tid(Hebræerbrevet 13, 8).
tilføjet af

Vend den anden kind til..

..Gengæld ingen ondt med ondt; tænk på, hvad der er rigtigt over for ALLE mennesker..
..Gengæld IKKE ondt med ondt eller skældsord med skældsord, men tværtimod med velsignelse, for I er kaldet til at arve velsignelse..
..VELSIGN DEM, der forbander jer, BED FOR DEM, der mishandler jer..

Matt 5, 39
1. Pet. 3, 9
Rom. 12, 17
Lukas 6, 28
..At handle imod Guds ord skader kun dig selv..
..Et godt menneske tager gode ting frem af sit hjertes gode forråd, og et ondt menneske tager onde ting frem af sit onde forråd. For hvad hjertet er fuldt af, løber munden over med..
Lukas 6, 45
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.