9tilføjet af

det var det

så er det sket, vi er færdige med hinanden...
tilføjet af

Det gør mig ondt at høre,

hvis det ikke var det du ønskede...
Har du brug for at losse af, lytter jeg gerne
tilføjet af

Mener du det?

Mener du at I - I to - er færdige med hinanden, eller mener du i virkeligheden at han er færdig med dig? Og det var ikke det du ønskede.
Jeg synes ikke det lyder helt rigtig uanset om det er det ene eller det andet.
Jeg kigger efter dig.
tilføjet af

ja det mener jeg

Ja jeg mener VI er færdige med hinanden, selvfølgelig var det ikke mit ønske at det skulle ende sådan, men der var ikke rigtigt noget valg. Selv om jeg skrev, jeg ikke ville komme ind på hvorfor, jeg gik fra ham første gang vil jeg nu gøre det alligevel.
Han var mig utro... Der gik ca 3 mdr så kom han og tiggede nærmest om at få en chance til, og det fik han så, igår sagde han at han ikke havde fundet en anden, men idag viser det sig at det har han faktisk alligevel, men at han dog ikke havde været mig utro den her gang..
Jeg har det sådan at når nu det er sket for "anden" gang så ER jeg færdig med ham, Har også fortalt ham at han ikke skulle komme igen om 3 mdr, for det ville han ikke få noget ud af denne gang, jeg vil ikke kunne holde til det en gang til... Det ville også være synd for vores datter, så er hendes far der, så er han ikke osv.
Jeg er ret afklaret med at sådan er det og at jeg bare må kome videre, og få det bedste ud af det sammen med min datter som muligt...
tilføjet af

Av - hvor jeg føler med dig.

Kære ven,
Han er også utro nu, det er mulit at han ikke har været i seng med en anden, men bare det, at han har en anden i hovedet og ikke dig, er utroskab.
Jeg har været i samme situation men en kæreste der vadede ud og ind af min søns og mit liv.
det ødelage mig totalt, og jeg er endnu ikke kommet mig helt. Jeg savner ham ofte vildt, fordi jeg kan huske alle de gode tider - men samtidig hader jeg ham også for at såre min søn gang på gang.
Vær stærk og hold stand! - skriv her inde eller "græd ud" hos din familie og venner
- under alle omstændigheder - kom ud med det - snak om det!
for ellers kan dine tanker hurtigt overbevise dig om, at du skal give ham en ny chance - og hvad hedder året så, når du skal give ham endnu en chance?
Det er hårdt - for du troede I skulle blive gamle sammen.
Trøst dig med, at du ikke er af samme lave kaliber - og vid dig sikker på, at lykken findes derude et sted.
tilføjet af

Et "tøseråd"

Det gør mig meget ondt for dig. Jeg kan sagtens forestille mig, hvordan du har det.
Ring til din bedste veninde del en flaske rødvin eller to - eller hvor mange der skal til. Hyl og skrig over ham og svin ham til på det grusommeste
Hvis du har flere veninder at vælge mellem så vælg hende med humoristisk sans. Nu skal der grines og tudes af.
Kig ind til os senere.
God weekend alligevel
Knuser
Dulkis
tilføjet af

Godt for dig!

Du skal bare være stærk, uanset hvor hårdt og umuligt det kan virke. For det er bestemt ikke sikkert at han synes at det er helt slut, selvom du har sagt det. Måske har han lyst til at fortsætte hans "julelege" i meget lang tid, så du er nød til bare at "sparke ham" så langt væk fra dig som muligt.
Jeg har selv prøvet det samme, og tro mig det var ikke bare lige til. Der skulle 7 måneder af en graviditet til og så en ny kæreste, så endelig fattede han det da.
Så bare hæng i og vær stærk, så skal du nok få det godt igen. Held og lykke.
Knus Monicamp
tilføjet af

Hej Tja

Er du kommet godt gennem weekenden?
tilføjet af

weekenden..

Jeg er kommet godt igennem weekenden ja, jeg havde besøg af min far fra torsdag til lørdag formiddag, var selv resten af lørdag, og havde besøg af min beste ven hele søndag... Da jeg var alene Lørdag fik jeg rigtigt tid til at få tænkt det hele i gennem, og konkluderede at det var bedst det endte...
Underligt nok er jeg slet ikke ked af det mere, det var værst torsdag og fredag, men nu er der slet ikke noget tilbage..
Så alt i alt ja det har været en god weekend...
Mange tak fordi du spurgte :o)
Venlig hilsen "Tja"
tilføjet af

Det glæder mig

At der er seriøs fremgang og at du har det så meget bedre.
Held og lykke med det hele
Stor knuser
Dulkis
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.