7tilføjet af

det her bliver min væreste jul

jeg plejer altid at holde jul med min mor og far, storesøster, og mine to storebrødre.
min i år bliver det helt anderledes, min ene bror bor i
Østrig og kan derfor ikke komme, min den anden storebror skal holde jul ved hans mor (vi er halvsøskende), og min søster har lige fået en søn og vil derfor holde jul med hendes "nye" familie.
så det bliver kun mig, min mor og far der skal holde jul i år. jeg er temmelig nedtrykt for tiden og regner med at det bliver en kedelig jul.
men nu må vi se hvor slemt det bliver!
knus mig
tilføjet af

min bliver også grim...

Jeg vælger at holde jul alene med mine børn. Jeg vil ikke være sammen med nogle..
Måske er min mand der også eller også er det min ex-mand. Vores ægteskab er ved at smuldre...
Så jeg har ondt i sjælen...
Men du, jeg tror vi iår måske får denne dårlige jul, men så tro på at næste jul bliver god..
tilføjet af

ja.. men...

Det er selvfølgelig altid trist når nu man ikke kan holde jul som man gerne vil..
Men julen handler om at give.. Tænk derfor på hvordan i kan give andre en god jul:
Gingo:

Din familie er splittet, men tænk på din bror i Østrig, og dine søstre.. De savner helt sikkert også dig og din far.. Prøv at tænk på hvordan du kan glæde dem.. Det er tit de små ting - et fint julekort eller en overaskelse.. Behøverikke være dyrt . Tanken tæller! - du vil opleve at det også gør dig glad og skaber positive tanker.. Glæd dig til din aften med din far. Han savner nok også de andre!
Pjevs det samme gælder for dig! Du må skabe en god jul for dine børn, og alt lysner jo selvom parforholdet virkelig kan være svært..
Gud jul til jer begge!
tilføjet af

Men..

Ginko.. Kan godt forstå dig.. Men vælger du at se sådan på det, bliver det helt klart en dårlig jul. Det kan godt blive hyggeligt, selvom det ikke er som det plejer, og selv om du savner dem. Men der er mange derude der sidder helt alene juleaften. De har ingen overhovedet.
tilføjet af

En overskudsagtig jul :o)

Hejsa,
Hvis du ikke er så begejstret for "kun" at skulle holde jul med dine forældre, vil jeg forslå dig at gøre en god gerning - det er trods alt det julen handler om! Du kan eksempelvis melde dig som frivillig til hjemløses jul - og dermed gøre dagen mere glædelig for nogen som ellers ikke ville have mulighed for at fejre jul...
Og som bonus kan du føle dig rigtig overskudsagtig - og holde jul med rigtig god samvittighed :o)
Og ellers er der jo altid den "klassiske" løsning, du kan forslå dine forældre at i inviterer nogen flere eksempelvis bedsteforældre, tanter og onkler e.l
jeg håber at du trods alt får en rigtig god jul :o)
tilføjet af

Maky - kan i ikke holde jul med dem?

Hai..det lyder trist, men jeg tænkte på hvorfor holder i ikke jul sammen med din søsters "nye" familie...det gør vi! og det er hygligt...håber du finder ud af at få en god jul under alle omstændigheder ;)
Maky
tilføjet af

Holder ikke jul?

Jeg plejer at holde jul med begge mine forældre og ingen andre. Hele min mors familie bor i udlandet, og min far har ingen kontakt med sin familie.
Jeg har kun to gange holdt jul med andre end mine forældre, begge gange med min mors familie i udlandet.
Selvom mine forældre gik fra hinanden for 3 år siden, har de holdt jul sammen, men det vil min mor ikke længere. Jeg har ikke lyst til at vælge mellem dem - den jeg evt. ikke holder jul med, bliver nødt til at holde jul helt alene - og har derfor valgt at droppe julen, så må mine forældre selv om hvad de gør.
tilføjet af

pokemon pis

😉det er godt det i gør for hjemløse men det koster for mange penge jeg ville give dem et job og så lære dem at livet ordenligt

PS: hjemløse styrer hæhæhæhæhæ/hohohohoho😃😃😃😮🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.