0tilføjet af

Det er tit...

... at folk bliver anderledes fåmælte, når der skal debatteres på forsiden af landets aviser. Og jeg vil give dig ret i det nogle gange kan have en positiv effekt.
Men, hvis journalister ikke kan sætte grænsen eller tage et sikkert ansvar for den magt de har gennem medierne, og ikke kan adskille historierne. Så de researcher fra dag til dag på forsiden af avisen, så alle kan følge med, uden at være sikre på det de bringer er sandt, uden samvittighed. Så er bunden nået og den utroværdige journalistik over skygger uden tvivl kvaliteten.

Et eksempel er det program på TV2, hvor de med skjult kammera forsøger at afslører lysky aktiviteter.
Kan du huske de afslørede ham konsulenten fra chat-sider som havde sex med og lavede pornofilm med mindreåriget!?
Journalisten fortæller konsulenten i slutningen af programmet han er afsløret, men vælger ikke at gå til politiet med det samme, for at bevarer nyhedseffekten for programmet, som først skal vises senere.
Det medfører at konsulenten får slettet og destrueret gyldige beviser inden politiet anholder ham efter at have set programmet. Og kan ikke fører en fældende retsag, da det er ulovligt at bruge skjult kammera og inddirekte opfordre til kriminalitet.
Det hænger ikke sammen.
DEr skal ryddes op i staben af journalister.
Der skal ikke researches på forsiden, man skal først bringe en artikel når alle brikker er samlet. Ellers skal man gå direkte til politiet, de er trods alt proffesionelle og opklarer ikke sager for at komme i pressen eller på forsiden af nogle medier.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.