3tilføjet af

DER!!! Men du kiggede ikke!? : (

Vi har alle brug for kærlighed, hehe.. Det må selv den sejeste dreng indrømme til hvem end han vil.. OKA!!!, jeg er måske ikke særlig sej, jo måske... ved ik, ANYWAYS!!!
Jeg går tit og bryder mit hovedet med hvornår det er MIN tur til at finde kærligheden. Den millionte person, som lige præcis passer ind i MIT univers.. kvinden der med få sekunder kan gøre mig 3 år klogere i ET huk. U know what i mean.. (elsker at tale i gåder)
Nå men mit livs kærlighed, hvis man betragter hele danmark, er jo fantastisk godt gemt.. Bare chancen for at jeg møder DIG, som læser dette indlæg på gaden er mindre end 1%, hvordan finder folk så den eneste ene.
"Jeg tror ikke på den eneste ene" tænker du sikkert, og det gør jeg NOK heller ikke, men jeg kan godt lide at have smukke indstillinger til kærlighed, så jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at holde alt, hvad der har med mit følelsesliv at gøre, fint, blødt, dejligt og krystalklart, så jeg rigtig kan nyde den jeg er, helt inde fra min sjæls inderste kerne, mmhhh | )............... nå... tilbage igen:
Chancen for at man møder KVINDEN eller måske i DIT tilfælde MANDEN er jo så lille, at jeg virkelig ikke kan forestille mig hvordan andre mennesker virkelig kan finde kærlighed, og opleve ren forelskelse. Kærlighed er desværre ikke en del af min hverdag, og det kan da godt føles lidt.. ja... puhhhh ....
....ANYWAYS: Måske er det gud, eller nogen højere åndelige magter, der fører de rigtige par sammen?.. Ved ikke hvad jeg skal tro.. Det er jo vildt at tænke at jeg aldrig ville have været født hvis far ikke have spist frokost med sin kollega og mødt min mor hos ham.. Havde han droppet det, som han faktisk gerne ville, så ville han aldrig have mødt mor.. Var det gud, der gjorde så farmand tog til frokost.. var det meningen jeg skulle have været født.. ej oka, nu kører jeg den for langt ud igen xD hahh..
Tror bare vi slutter her..
Men ville gerne høre hvordan DU oplever det at kunne finde KÆRLIGHEDEN .. KVINDEN el. MANDEN!!! Hvad er ren forelskelse, har du prøvet det.. Hvilken sindstilstand og visualiseringer befinder du dig i? Lad tossen her få det HELE at vide!!!!!! =D
Tak for opmærksomheden..
fld-fga
tilføjet af

Det at man

bliver forelsket, er jo bare en form for midlertidig sindsyge, som nogen så går og drømmer om at blive, og andet er der ikke i det.
Ud over at når nogen så bliver forelsket i en, så er det noget med at man passer ind i deres sindsyge billede af hvordan deres verden kunne se ud, hvis man passede ind i deres verden, hvis du forstår hvad jeg mener.
tilføjet af

kærligheden mærkes

det er når manføler sig varm i hjertet,,,,, kigger i øjnene på PIGEN...kigger væk...kigger igen...mærker at der er noget der varmer indeni..
men tænker på vedkommende,,,har lyst til kontakt...lyst til at være i nærheden af...du ved det når du ser og mærker det... at der bare er noget...en tiltrækning....
det er så smukt.... 😉
tilføjet af

hej

kærligheden skal ikke nødvendigvis "findes". Den bliver opdaget. Pludselig, når man mindst venter det, træder en person ind i ens liv, der gør en kæmpe forskel. :)
og som man kommer til at elske af hele sit hjerte.
Om jeg direkte tror på den eneste ene, ved jeg ikke. jeg tror på at der er mange man kan elske og ende op sammen med. men gennem livet, der møder vi nok én vi elskede lidt mere end de andre. man ender ikke nødvendigvis sammen med personen, men jeg tror på at man møder denne person...
Desuden tror jeg på at der er en mening med de ting der sker. der skal derfor nok være en der er bestemt til at møde dig, og forelske sig i dig. og måske forelsker du dig også i personen.
der er folk det er meningen man skal møde. derfor møder man dem. nogle gør det ved at lede (net-dating m.m.), men er det så ikke også ufatteligt at de rent faktisk møder en der kunne være den rette? jeg tror på det er bestemt. nogle møder ikke den rette dér, men i "virkelighedens" verden.
Hvis du ikke tror på den eneste ene, skæbne, eller forudbestemte ting, så har du vel ikke noget at bekymre dig for om der er en eneste ene til dig. men der skal nok komme en sød pige, hvor der vil opstå gensidige følelser.
bare rolig, uanset hvad skal kærligheden nok være derude...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.