10tilføjet af

Den skjulte racisme.

Jeg er Danske, født og opvokset her i Lille Danmark,
men jeg er af grønlandsk afstamning. Jeg ved der er en masse stereotyper omkring grønlændere. Jeg synes selv jeg ser almindelig ud, og dog kan jeg ikke finde en kæreste, gad vide om der også er nogen tabu'er omkring, at komme sammen med en "fremmed".
Jeg har prøvet at chatte...hvis jeg logger på med mit danske efternavn...så går det fint, logger jeg nu på som Grønlandsk mand...så...er responsen meget ringe, eller ikke tilstede værende. Jeg ved godt vi ikke er i høj kurs her i landet, men at det stod så slemt til havde jeg ingen annelse om. Her praler vi vidt og bredt om hvor liberale og social engageret vi er her, og alligevel stavnsbinder vi, mennesker af anden herkomst end dansk, så de passe ind i vores menneskesyn. Dette komme jeg ikke videre af og det gør dansken heller ikke. Mennesker er nu engang forskellige, gud ske tak og lov for det.
tilføjet af

Forstår dig godt.

Jeg kan kun beklage, at det er tilfældet her i Danevang. Men jeg tror ikke, at det er noget man slipper for nogen steder... Man vil altid blive dømt på den ene eller anden måde..
Jeg tror egentlig ikke, at der er nogen af os, der helt kan undsige os at dømme folk på deres udseende, navn eller herkomst. Jeg tror simpelthen, at det umuligt totalt at undgå at sætte folk en smule i bås. Det gør det nemmere, at definere folk, og vi vil jo gerne sætte etiketter på ting, så vi kan holde styr på det. (: Man skal dog have en åbenhed til at ændre dette syn på en person.
Du må jo bare bevise over for de folk, hvem du i virkeligheden er...
tilføjet af

Jeg vil gerne sige...

FIND DIG DOG EN GRØNLANDSK KVINDE.
tilføjet af

Hvorfor dog det??

????
tilføjet af

Grønlandere i Danmark

Vi ser mange gange ofte kun de skæbner der sidder og drikker på Christianshvn torv bl. andet. Jeg tror faktisk at mange dansker ser med glæde på jeres kærlighed til det danske kongehus, når de besøger Grønland. jeg glæder mig også til "julehilsner til Grønland", et herligt program der kommer hver jul.
Op med humøret! Og glædelig jul!!
tilføjet af

Rolig...

Hej med dig!
Tag du det bare helt rolig, der er massere af fyrer som går rundt og er single. Det behøver ikke at have noget at gøre med, hvor man kommer fra eller hvad man hedder.
Jeg tror ikke folk har noget imod grøndlændinge, de fleste syntes sikkert det Indianske look er lidt eksotisk og spændende (som I jo har).
Venligst
Nicholas
tilføjet af

Ikke noget med det at gøre..

Jeg tror ikke det har noget med racisme at gøre. Men det ord smides jo også i flæng. Jeg tror nærmere, at det er fordi der ikke er specielt mange der egentlig finder grønlændere attraktive. Altså tiltrækkende. Det har ikke noget med racisme at gøre. En type som Johnny Depp skulle også klage så, han er heller ikke 100% amerikaner.
tilføjet af

RACEDIS???

HEJ !
JA DER FINDES SKJULT RACEDIS.!!! JEG HAR GÅET I LOKAL SKAKKLUB! OG DER FIK JEG SOM FØDT I DANMARK
TOTAL DANSKER AT VIDE AT MIN NÆSE ER FORKERT OG MIN
HÅRFARVE HVIDLYS OGSÅ! OG CHIKANERET DEREFTER OGSÅ FORDI JEG SOM PIGE SPILLER SKAK, PIGER ER DUMME OG
KAN IKKE SPILLE SKAK! SÅ DER SPILLER JEG IKKE MERE!
AT KOMME IND I EN MANDEHØRM BÅDE BLIVE RASEDIS. OG SEXCHIKANERET ! JA DER ER SKJULT RACEDIS.!
tilføjet af

Undgå nettet

Desværre er det sådan, at de fleste grønlændere (af dem man ser i hvert fald) er dem der sidder på en bænk og drikker øl. Derfor kan jeg godt forstå at man over nettet vil tage afstand. Der er ofte et stort udvalg for piger over nettet og derfor vælger man selvfølgelig fra med grov hånd, så når der står grønlænder, så ville jeg også sortere fra. Men hvis jeg i det virkelige liv mødte en grønlænder, som jeg syntes var sød, ville det være noget andet. Jeg tror derfor du måske skal tænke over, hvor det er du søger en pige. Måske det ville være bedre i en sportsklub eller lign.
Held og lykke med det :o)
tilføjet af

Takker for svarene

Takker for de forskellige syn og svar.
Til Hmm: Det var nok nærmere et akut udbrud af fustration over ikke at have en kæreste og den ulmende tendens til racisme, når kryben er tom, eller når mennesket føler sig uden indflydelse, end en lille afrorisme om kognitiv erkendelse og hukommelseslagering, og ja selvfølgelig kan man ændre syn på menneske og begivenheder omkring en, ved større erkendelse, indsigt, lærering og forståelse.
Til Dansk Kvi.: Jeg undres ikke, af dit udsagn. Det tyder nu på, at elevatoren ikke køre helt op.
Til forklaring: Tak og i lige måde. Selv den bedste har sine svage øjeblikke, men ser da positivt på fremtiden og et tidligt, godt nytår til dig.
Til Rolig: Som skrevet ovenstående; Det var nok nærmere et akut udbrud af fustration over ikke at have en kæreste og ja ja er ganske rolig. ;-)
Til Anonym; Ja tror gerne at kvinder tilstadighed ikke har opnået ligestilling på mange områder og ja der foregår der, da også en form for racisme ovre kønene, hvilket er en skam. Jeg er da yderst forbløffet over din behandling og dette menneske syn denne skakklub udviser. Bliv ved med at lede ! Fortvivl ikke over sådan en flok ignoranter.
Til Annonym: Tja, de udgør jo toppen af isbjerget. Hvad angår nette, det vare mere for at perspektivere det, og der ved gøre det lettere anskueligt og skulle som sådan ikke tillægges større betydning, en eksemlificering. Ja jeg kan jo bare lade være at lede der, men som jeg ser på det, stikker jeg næsen frem, må jeg også tage hvad der kommer, sådan er det jo og da jeg er single, er jeg altid sonderenden ;-)
Jow tak :-)
tilføjet af

den skjulte racisme

Hej anonym grønlænder!
Jeg ved godt at grønlændere ikke bliver behandlet særlig godt i Danmark. Det er synd, for grønlændere er meget flinke og behagelige mennesker med en naturlig tillid til deres medmennesker og I har fortjent at blive behandlet bedre. Jeg har selv mange grønlandske venner og har haft mange gennem årene, men jeg har set lidt for mange gange at de er gået til grunde og det piner mig hver gang. Men hold modet oppe og klø på, så finder du en sød pige som kan lide dig. I sidste ende går pigerne efter det som er inde bag ved og ikke hvordan du ser ud og hvor du kommer fra. God vind fremover og god jul.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.