7tilføjet af

Den ideelle drømme kvinde?

Fyre... Hvad er den ideelle drømme kvinde? Udseende o s v! Høj? Lav? Lys håret? mørkhåret? Vil være fedt at høre forskelliges mening.
Hej igen!
tilføjet af

ikke for eller bag

Kærwe Line ! Det har måske lidt med dit udsende at gøre, men meget lidt, det er måske mere din udstråling og væremåde om der er for meget for og for lidt bag, eller omvendt, er bestemt ikke afgørende for mig, det jeg tænder mest på er dit søde smil og måske dit lange hår som gerne må være sat op på en frisk måde.
tilføjet af

Hver sin smag.

Jeg tror ikke man kan beskrive en drømmekvinde der vil få alle fyre til at savle og stå med et fjernt blik, bare hun gik gennem rummet. Nogle kan li jer tykke andre er til store bryster andre igen er til radmagre piger uden barm. Men den generelle mening tror jeg er at hun må helst ikke være radmager, brysterne skal passe til kroppen og så gør det ikke noget at der er en lille delle bare ikke for mange. Det kommer også helt an på hvilket udstråling pigen har, de fleste fyre bryder sig ikke om "maskuline" piger, jeg ved godt at vi har ligestilling og at rødstrømperne ikke kæmpede forgæves. Men det gør det meget svært for en fyr at være gentleman overfor en pige. Nok også fordi at pigerne ikke ved hvordan de skal håndtere situationen hvis en fyr pludselig er galant overfor dem.
Og så lige en sidste ting, piger i danmark har meget svært ved at flirte, jeg ved ikke hvad der er galt men de fleste piger er de rene istapper. Indtil man når ind på livet af dem, men så har man ligesom forpasset chancen for en god spændende flirt henover hovederne på alle de andre.
tilføjet af

Udstråling og stil.

Jeg taler vel for de fleste, når jeg påstår at vi gutter gerne vil have en kvinde der har udstråling. Personligt skal en kvinde have stil, selvsikkerhed og humor, hvis hun skal have min interesse. Og til dig Thomas kan jeg kun sige du har været meget uheldig, hvis du ikke har haft mulighed for en god flirt med en dansk kvinde. Jeg har aldrig haft problemer med iskolde kvinder. De fleste kvinder tænder jo på humor.....
tilføjet af

drømme kvinden

Sød, K/Ærlig trofast, og maks 70kg og maks 170cm
:o):o(:o😮:o}:o{;o):o|;o|
Udseene betyder ikke noget for mig...!
Men hun må da gerne være pæn,ca 50kg imellem 160-165cm høj. Hårfarve ligegyldig.
men der er ikke påkrævet
Håber der kan hjælpe lidt
tilføjet af

One that knows when to SHUTUP

Det er en rigtig DRØMME KVINDE
tilføjet af

Til en mand af FÅ ord.

Hej "Mr. Truth".
"En kvinde der ved hvornår hun skal holde kæft".. på en måde meget morsomt, men samtidig ret tragisk.
Jeg håber for dig, at du på et tidspunkt i dit liv bliver presset til at tale i laaaang tid med en kvinde, for mange af dem har altså nogle evner der får selv de mest overfladiske mænd, til at se de dybere ting i livet. Har man først opdaget at der er andet her i livet end "en selv", begynder det først at blive rigtig interessant.
Prøv det.
Mvh. En rigtig kvinde (med alt hvad det indebærer)..!!
tilføjet af

vrøvl!!!!

Hvad er det for noget vrøvl, hvad er der nu galt i at tænke på sig selv. Skal alle absolut være gift, have børn, gå op i hus, have, bil, holde kedelige havefester, tage i badeland, tage på campingferie og gå til kedelige skolefeter- og samtaler + alt det andet lort der følger med den slags og som alle jantelovsdanskere bruger deres fritid på.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.