4tilføjet af

Den gik galt!!

Hey allesammen..
Jeg har virkelig brug for jeres hjælp, jeg har været sammen med min forlovet i et halvt år, men her i Søndags gik det hele galt, vi gik fra hinanden..
Vi er begge to kede af det, men vi føler begge to at det er det rigtige at gøre lige nu i hvertfald..
Problemet er bare at min bedste kammerat var her i weekenden og vi har før været lidt for kærlige ved hinanden, og det var vi igen.. ikke noget seksuelt men bare lidt kyssen..
Jeg kan ikke længere beskrive mine følslser overfor min kammerat, men efter hvad jeg kan mærke så er der mere end bare venskab...
Problemet er at jeg ikke ved om jeg stadig har noget for min forlovede som jeg stadig bor sammen med. og i så fald, hvad skal jeg så gøre??
Hilsen mybunny!
tilføjet af

lidt at tænke over

du skal nok undlade at inviterer din kammerat over til lidt hygge mens din gamle kæreste er der. det kan vist ikke ende godt.
hvis du ikke er ovre din gamle kæreste skal du spørge dig selv om du har lyst til at finde sammen med ham igen.. der er vel en grund til i brød i første omgang.
mh Jacob
tilføjet af

tak

Tusind tak for dit seriøse svar, og det vil jeg tænke over..
Hilsen mybunny
tilføjet af

Jep...

Find ud af hvad du føler, før du starter noget nyt, eller går tilbage. Så kommer du ikke til at gøre noget du måske vil fortryde senere.
Håber alt går dig godt.
Med venlig hilsen
Kiroq
tilføjet af

takker

tak for dit svar... jeg vil tage det til eftreretning..
mybunny
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.