9tilføjet af

den Dårligste Race,. på jorden

dårligste Race samt Dyr., er helt sikkert Mennesket., der er da gode ting., men Primært er mennesket 85%+ DESTRUCTIV SELVGLAD EGOISTISK., OG EGO FIKSERET., MAGT BEGÆRLIG og meget mere., mennesket er helt klart det dyr i verden som er det dårligste HGELT KLART.,.,., VI er NOK MEGA inteligente sammenlignet med andre MEN., verden vart bedre tjent uden denne Race.,
tilføjet af

Ambassadør?

Du lyder da så ganske som en sublim ambassadør for den gren af menneskeracen, du beskriver.
Som indenfor dyreracen "heste" findes der indenfor racen "mennesker" også mange facetter og forgreninger.
Du viser på fantastisk vis, at en del af racen IKKE er mere intelligente end... hmmm.... mariehøns, f.eks.
:)Kys
tilføjet af

Fnis

Ja...sikke noget fis at bryde sin lille hjerne med..
tilføjet af

Dejlige Pjat!

Du har misforstået.
Det er slet ikke noget fis at bryde sin lille hjerne med.
Man skal bare ikke lukke den ud inden den er holdt op med at lugte.
Det er en STOR tanke jernfyren har fat i.
Han kan bare ikke finde ud af at tænke den ordentligt igennem.
Fis er det ikke!
Kys
tilføjet af

selfdestruction

Hvis du virkelig synes, at menneskeracen er så frygtelig for vores jord, så gå du i forvejen med et godt eksempel og gå ud og hæng dig. Den der soulmatestil er vi trætte af, og du kommer aldrig til at nå ham til sokkerne, uanset hvor meget du prøver.
tilføjet af

Gluten idet midste er jeg ikke personlig

jeg generer ikke folk personligt., som dig tænk dig om før du snakket.
tilføjet af

Åh nej dog

1. Mennesket er ikke en race, men en art.
2. Er alle dyr ikke egoistiske? Hvor mange dyr kender du, der glædeligt deler sin mad med andre, uden at få noget igen?
3. Verden ville sandsynligvis være et bedre sted at leve uden så usammenhængene, dårligt formulerede, latterlige indlæg som dit.
tilføjet af

du skulle have...

... tænkt di gom før du skrev det første indlæg.
tilføjet af

Ikke sjovt!!!

@gluten:
Uanset hvad du måtte synes om de indlæg der kommer i debatten, så vil jeg gerne på det kraftigste anbefale at du ikke opforderer nogen OVERHOVEDET til at skade sig selv. Det er ikke sjovt. Det sætter dig ned UNDER hans/hendes niveau ved at være personligt, hadefuldt, og bryde debatreglerne herinde.
Det kunne jo også tænkes at vedkommende der skrev indlægget var på randen af et sammenbrud, og måske gik herind og råbte bål og brand for at få den opmærksomhed som han så drastisk havde brug for, - inden han virkelig forsøgte at hænge sig selv.
Basalt set gav du ham jo lige ret. Du hjalp ham ikke på nogen måde. Du styrkede ham ikke, opbyggede ikke, - du gav ikke engang et venligt råd. Tværtimod valgte du at opfordre ham til at begå selvmord, fordi du ikke tænker som han gør...
- Harbo
tilføjet af

Fokus

Er en hammer en god eller en dårlig ting?
Jeg mener, en hammer er jo lavet til at opbygge med, brugt efter hensigten styrker den samfundet ved at lave gode ting til os. Men... den kan jo også ødelægge. Hvad så hvis hammeren bliver brugt til at smadre kraniet på en mand? Er hammeren så en dårlig ting?
Min pointe er at værdien af rigtig mange ting, afhænger at øjnene der ser. De øjne du ser med, har vist fået et slag så fokus er røget.
Lad os tage lidt simpelt matematik. Hvis mennesket virkelig var 85% ødelæggelse, så ville vi jo ikke eksistere. Det ville jo betyde at 85 ud af 100 handlinger vi laver ville være ødelæggende, og dermed at vi ville ødelægge 566% mere end vi skaber, - dermed vil vi jo være døde allesammen.
Iron, jeg forstår godt din pointe, vi er ikke altid lige gode ved hinanden.
En klog mand sagde engang:

"Jordens klogeste mennesker byggede a-bomben, men selv ikke den dummeste mus ville bygge en musefælde..."
Den er meget sød, men det den kloge mand ikke ser, er hvordan dyr kan være ved hinanden. Det er min klare overbevisning at hvis mus havde intelligensen til at bygge en fælde og bruge den mod sine modstandere, så gjorde den det!
Ikke fordi den er ond, men fordi dyr gør hvad der skal til for at overleve!
Det eneste væsen på jorden der gør noget UDELUKKENDE for at glæde andre er mennesket. Hvor mange dyr kender du der samler føde ind til vinteren, for derefter anonymt at dele ud af det til andre sultne dyr?
Det kender jeg mange mennesker der gør.
Har du nogensinde set en høne der klarer sig dårlig under sin opvækst, eller er kommet slemt til skade? Hvis du tror at de andre hjælper dem, så tager du grusomt fejl. Som i "Den grimme ælling" bliver de svageste dyr i flokken kanøflet. Jeg er vokset op på en gård hvor vi havde flere forskellige dyr, - jeg skulle hilse at sige at det er hjerteknusende at se hvordan sådan en stakkels høne der bare var den svageste, bogstaveligt talt blev hakket til blods af de andre høns. Det var som om de andre fornemmede at hende her ikke ville klare den alligevel, så de kunne lige så godt "afslutte" hende nu, og få det mere mad selv...
Ironcross, verden er grim, hvis man kigger efter grimme ting!
Prøv at kigge efter de smukke ting istedet, så bliver humøret så meget bedre. :)
- Harbo
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.