4tilføjet af

Dem der brokker sig over at stå på Rigspolitiets liste!!!

Jeg blev ultimativt harm, da jeg så nogen folk stå frem på tv for nærmest at brokke sig over at de, trods det faktum at de VAR kommet hjem fra Asien, stadig stod på den liste..."BUHU - vores pårørende blev jo bange"... HALLO!!! Vil I hellere bo i et land, hvor man er fløjtende ligeglad med sine borgere og ikke engang gider at lave en liste??
Og I har vel også ringet til de omtalte pårørerende der skulle være blevet ÅH så bange, og sagt at I var kommet hjem??..Jeg fatter jer ikke, hvis det er det største problem I har, så må I godt nok have et dejligt liv.. Det er muligt der har været sket fejl hvad angår den liste, men og HVAD SÅ??? Er der ikke større ting at tage sig af lige nu?? Fri mig for jeres brokkeri og tak jeres Gud for at være i live istedet...Og hvis det brok bare er for at komme på tv - ja så SKAM jer..
tilføjet af

Ja.

Jeg vil også mene hellere for mange på listen som så kan stryges senere end for få.
tilføjet af

Meget, meget enig....

kan kun give dig ret. Jeg blev også edderspændt over at høre, at der var nogle personer der beklagede sig over, at de stod på listen. Ekstra Bladet brugte ligeledes en hel forside på at beklage sig over politiets liste ligesom vores allestedsværende "statsradiofoni" i den hellige oplysnings navn ligeledes brugte sendetid på at påtale denne skandaløse liste som var udsendt.
Det er sgu da bare for galt. Vær dog hellere glad for at der er en "bruttoliste" over alle, der KUNNE TÆNKES at være ofre, det er da mere hensigtsmæssigt end en for kort, mangelfuld liste.
Det er jo bedre at kunne glæde sig over at slette nogen end med tårewr i øjnene at skulle føre nogle på listen.
Der er sgu ingen grund til at brokke Jer over det; I skulle meget hellere gribe Jer selv i barmen og indrømme, at I har været for dårlige til at orientere alle Jeres venner, bekendte og familie om, at I var OK.
Jeres dumhed overgås sgu kun af den svendske familie, der var dybt rystet over, at de netop havde mistet deres kufferter og sommertøj i flodbølgen. Uvæsentligt når familien i øvrigt overlevede.
tilføjet af

ja,

man må vist kalde det et luxusproblem, at være utilfreds med at være kommet på listen. Måske skulle de samme brokkende personer finde noget andet, at brokke sig over, deres egen opførsel, f.eks.
tilføjet af

De burde fandme tænke over....

at der tilsyndeladende er nogen, som savner dem og bekymrer sig om dem, i stedet for at fare i flint.
De har jo åbenbart ikke kontakt til deres nærmeste. Det er da dem, der har et problem!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.