7tilføjet af

"delebørn" - regler, eller...

Har to dejlige unger, som jeg elsker overalt på denne jord. Jeg ser dem to dage i løbet af to uger og synes det er alt, alt for lidt. Dette gælder hele året, ferier - jul. Vil meget gerne høre om andres ordninger, jeg kan ikke så godt med deres mor, men er der nogle regler.
tilføjet af

Normalt samvær

Normalen, hvis børnene har en vis alder, normalt fungerende etc. så siger man at normal samværet er hveranden weekend fra fredag eftermiddag til søndag aften / mandag morgen i institutionen, OG en hverdag i ugen med eller uden overnatning.
Det lyder som om det er meget lidt du ser dem.
Men du kan jo reelt se dem meget mere end normalsamværet, - F.eks have dem boende hveranden uge, fra mandag til mandag.
Det er da bare at tage en snak med din x / deres mor. vil hun ikke afgive frivilligt, så kan du jo tage sagen en tur i amtet, og ihvertfald komme op på normalsamværet.
Held og lykke med det !!!
tilføjet af

Nyt - savner

Det bringer helt nye perspekiver i billedet. Vil prøve at tage en mulig forbindelse til moderen. Har ikke de store forhåbninger, men prøver. Savner dem utroligt meget, men har før løbet panden mod en mur, kunne ganske enkelt ikke finde forståelse for MINE behov.
tilføjet af

hør her

Du har også ret til at have dine børn 3 uger i sommerferien. hvert andet år i julen. og hvis i har delt forældreret kan i have dem 1 uge hver ellers er det ikke muligt men i ferierne har du krav på dem.
tilføjet af

En uge hver...

Du ( Movser ) skriver at det IKKE er muligt at have dem en uge hver, hvis man ikke har delt forældremyndighed - det kommer da helt an på morens indstilling til tingene - Hvis hun åbner op for det - så er det da fint nok -
Men det lyder nu ikke som om hun er særlig medgørlig - Så kære far, du må nok en tur i amtet -
Håber at alt går vel - *sS*
tilføjet af

Måske

Jeg har desværre ikke fælles forælder-myndinhed, har desværre lavet nogle helt uacceptable ting, men dette er sket for ca. 5 år siden, så måske er der en form for en forældring-frist for dette. Håber - men !!!!
tilføjet af

husk! at henvende dig skriftligt

til din ex, så du overfor statsamtet kan dokumentere, at du taler sobert, hvor mange gange du har prøvet at få hende i dialog osv. E-mail har altid dato på.
....... og så forstår jeg ikke hvorfor du bare har fundet dig i den ordning? Det er vildt lidt du ser ungerne. Hvem har lavet ordningen? Hvorfor har du accepteret?
Du kan få rådgivning både i Statsamtet og i advokatvagten (gratis)
held og lykke
en mor
tilføjet af

Jeg prøver...

Jeg vil gå videre med den oplysning, jeg har fået fra dig. Savner disse to unger helt utroligt, men skal lige have reglerne på det klare. Tak for din hjælp, det kan kun gå fremad.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.