5tilføjet af

Debitel er noget fusk!!!!!

Jeg vil godt sige en ting og den ting er... DEBITEL ER NOGET FUSK en jeg kender fik engang fordoblet hans telefonregning, enten er det fordi de vil snyde eller os er det fordi de ikk har styr på sagerne... Jeg har også hørt fra mange andre at de er blevet snydt af Debitel...
Altså jeg holder mig bare væk fra Debitel...
QnuzZ Fanni
tilføjet af

hmm

Jeg har selv haft debitel, har det dog ikke mere.. men jeg havde aldrig problemer den gang!!!
tilføjet af

ENIG

Vil gerne sige en ting, jeg er enig med fanni
Debitel er og vil altid cære noget fusk.
Betalte engang en regning, fler måneder efter, ville de ha jeg skulle betale den samme regning, også selvom jeg kunne bevise jeg havde betalt den EN gang!
FUSKER og meget mere!
tilføjet af

enig

Jeg har haft samme oplevelse som Fann Y kopi.Betalt regningen og fået en rykker 9 månder efter + gebyr.Så mit råd er selvom debitel er billig HOLD JER VÆK FRA DEBITEL.
MOJNEE
tilføjet af

er ikk enig

Hmm... jeg er nu ikk helt enig med jer om at Debitel er noget fusk...
selvfølgelig er der nogle der oplever problemer med deres teleselskab. Og det er uanset hvilket selskab det er. der er ingen der er perfekte. jeg har brugt debitel i et års tid nu og jeg har ikke oplevet nogen problemer overhovedet. Faktisk så er jeg overrasket over hvor hurtige de var til at behandle min bestilling dengang jeg købte min telefon. Jeg bestilte den ved 16.30 om eftermiddagen og fik den allerede dagen efter med posten. Det synes jeg er godt klaret.
så der er altså også positive oplevelser med Debitel.
tilføjet af

helt enig

de oprettede mig med forkert nummer, og sendte mig forkerte regninger og nu reklamere de med at de svare på under 60 sekunder ..... men man kan slet ikke komme igennem øv øv et lorte firma og det første brev man så får er en rykker ....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.