6tilføjet af

De Radikale ekstremister.

Har vi helt glemt de Radikale ekstremister i debatten? Magrethe Vestager, Monika Magrethe Hansen, Zenia Stampe.... for at nævne de værste! måske er det ikke så meget SF og S vi skal frygte, men de Radikale ekstremister, som for enhver pris vil have deres lejesoldater slæbt her til landet for enhver pris, for så mener dette latterlige parti de kan overtage herredømmet i Danmark!
Det er ikke første gang dette landsforræderiske parti har forsøgt at sælge danmark til en Nazistisk ideologi, de gjorde det første gang for 70 år siden! http://www.npi-news.dk/page148.htm P Munch mente hans homosøn var vere værd end det Danske folk (undskyld men er Radikale i virkeligheden et homo parti?) og sammen med hans medsammensvorne leder, Erik Scavenius..... kastede dette forræderparti Danmark ud i 60 skamfulde år, inden en enkelt modig statsmand gjorde op med den forræderiske linie Radikale havde lagt for Danmark.
I grunden er det tankevækkende, når en person som Monika Magrethe Hansen skriver indlæg i F.eks mit navn (Mjølner) hvor hun forsøger at få mig til at fremstå som utroværdig bøsse! og når man så tænker på at hendes eget parti fortrinsvis består af homoseksuelle! ...... er det fordi hun ved egen erfaring at disse mennesker er særligt utroværdige? ............. men uanset hvad ligger et' fast! Radikale er åbenbart for dumme til at kunne modargumentere, men kan kun begå sig med tilsvininger fra egne rækker, og med fremmed radikalisme!
Og er man i tvivl om mine påstande om den Radikale tankegang, bør man læse denne artikel! http://www.radikale.net/jeppe-larsen/indlaeg/2010/04/26/margrethe-monika-hansen-en-belastning og læs lige svarene der er på artiklen!...... de viser med tydelighed hvor ekstremistisk dette forræder parti er!
tilføjet af

Hørt!

de radikale har altid været et parti der er villige til at sælge deres egen mor hvis de kan få magt ud af det.
Det er også altid et parti der har tiltrukket skæve eksistenser som hende den rabiate blogger du omtaler.
Jeg gætter dog på at hendes radikalskhed mere er noget selvproklameret noget end det reelt er en etiket de radikale ønsker at hæfte på hende.
tilføjet af

Hvorfor skriver du

negativt om bøsser igen og igen? Det er da noget mærkeligt noget at gøre, er du bange for bøssen i dig selv? De fleste bøsser er rigtig gode skatteydere og det er kun de færreste der får børn og dermed lægger "beslag" på børnehaver og skoler. Det er da helt ok hvis du er bøsse, men hvorfor skal du svine til?
tilføjet af

Jammen S:Hansen

Det er da dig der bruger bøsserne som skræmmebillede!......... så længe de holder sig i deres egen omgangskreds, generer de ikke mig!........... og det samme gør sig gældende for venstreorienterede!............. og selv muslimerne!.......... så længe de holder sig i deres egne lande, generer de heller ingen!
tilføjet af

Sandsynligvis.

Er hun en blanding af noget Radikalt/Kommunistisk/Nazistisk!
tilføjet af

Ja.

Det er utroligt at ca 2 %, af befolkningen, vil stemme på deres markværk, men ingen er forpligtet, udover deres evne, det er vilkårende i et demokrati, men de burde naturligvis, selv tvinges, til at bo i ghettoerne, det er da den mindste anstændighed de kunne udvise,, men de lever på en lille lyserød sky, og drømmer om, at lave jorden om til edens have, at så samtiddig, planeten står i lus luge, er jo ikke deres skyld, de er jo radikale, men man kan håbe på, at de kommer ned under spærregrænsen, hvor de rettelig høre hjemme, sammen med CD og de Kristelige. Bueno Domingo.
tilføjet af

???

hva fanden er det for noget at skrive det kan du da ikk tillade dig det lyder som om du er bange for alle der ikk lige er ligesom dig selv.🙁
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.