7tilføjet af

de Mørke dage.....

jeg er en muligvis psykisk syg pige på nu 17 år....men jeg er ikke som piger er flest på min alder!!Jeg er så fandens genert og hader det...!Jeg har været tvangs-indlagt forskellige steder siden jeg var 14...!
Alt jeg ønsker er et liv alene...jeg kender ingen!
jeg har søgt og prøvet at finde en ven!Men jeg blir altid udnyttet!Jeg er altid blevet kaldt sær...og det er iorden for mig!Jeg mener alt jeg gør pænt...jeg vil så gerne vise min sympati og medfølelse forståelse for andre...Men ingen forstår alt det jeg alene har gennemgået!Idag er jeg tvangsmedicineret jeg har mange bivirkninger...jeg har skiftet medicin mange gange...men først når folk selv ku se hvor dårligt jeg fik det over længere tid pga.medicinen,ikke fordi jeg selv sagde det!Jeg taler bare for døve ører...Jeg er lidt af en nørd!jeg klarer mig godt alene...men ikke socialt...jeg hører ikke til kulturen...jeg kan ikke li at folk nedværdiger mig og bagtaler så meget som de gør idag...mit had...er gemt i mig selv!!!jeg gik ud af skolen tidligt pga.mobning!Jeg har heller aldrig ønsket noget materielt...et hus,en mand,en karriere!---Ja-ja,jeg er heller ikke smuk...men alle fokuserer så meget på udsende!!!Jeg duer ikke til at være falsk...når jeg samtidig ikke det godt indeni!---Mine følelser styrer mig---Godt jeg har naturen, og min kat(Hvorfor er verden som den er...???Måske fortjener mennesket som helhed bare at grave sin egen krav(Med undtagelse).....
tilføjet af

VINTERDEPRESSION........!!!!!

Bare sig hvad som helst.....Da jeg er så fandens pessimistisk...!!!og livstræt..
Hilsen en sortseer...:-(
tilføjet af

solskin til dig

hej.. Ved godt det er svært at sætte sig ind i din situation, men du er 17 år og har livet foran dig..
kan du ikke bare smide alle de der piller væk, få noget lysbehandling, eller en rejse sydpå-langt væk.. Prøve at finde de selv de mindste ting at glæde sig over.. gå en tur, se et lille barn smile og le.. Glæd dig over det.. eller to ældre mennesker der stadig er sammen og elsker hinanden.. Glæd dig når solen skinner.. Glæd dig over et skønt langt varmt bad hvor du bruger alt den tid du ønsker på dig selv..lækre cremer mm..
Start til en sport på aftenskolen.. prøv feks line-dance.. en slags cowboydans hvor man danser alene, det er for det meste nemt og det er sjovt og man møder mange andre mennesker i forskellige aldre.. og det er fint at være et alene menneske der har det godt med at være alene..
Bare en lille solstråle til dig..
knus
tilføjet af

Kære dig...

Tak for det!!
Problemet er tro det eller ej at jeg ingen rettigheder har...jeg har de sidste 4 år sammen med min mor som er min eneste familie jeg har...forsøgt at få en advokat der kan hjælpe mig ud af medicinen!!!og bevise at jeg ikke er skizofren..har ikke haft held!De tror ikke på de kan vinde jeg har mange journaler for de sidste 4 år har jeg været tvangsindlagt..og min mors forældrerettighed over mig er taget fra hende(hun er arbejdsløs på kontanthjælp)....gennem 2 år er jeg blevet presset af min sidste psykiater til at komme på et bosted kaldet dyssegården...kommunen hører på mine psykiatere ikke på mig....jeg ville ønske jeg var fri og ku bestemme selv!-Men jeg holder ud jeg har aldrig skadet mig selv...el.nogen,jeg har ikke oplevet noget,jeg søger nu om førtidspension...for på den måde at få noget ud af min fejldiagnose...der har ødelagt mit liv...jeg har de sidste to år søgt om penge til at ku gå i motionscenter men det er afslået....jeg må ikke gå i skole...der er en lærer ude på gården:men han kan ikke li mig og behandler mig som en idiot..jeg går ikke ned til ham mer...jeg stikker dagligt af fra stedet...når jeg har held til at gemme et buskort for dem..og tar hjem til min mor!!!selv om hun er træt af mig..andet kan jeg ikke gøre jeg må ikke få arbejde!!!---Og stedet er et Mareridt for mig.....jeg får aldrig fred til at være mig selv!!!Men min vilje bukker ikke under....
en dag får jeg mit eget liv forhåbentligt i frihed....men medicinen er jeg tvunget til at ta da det er farligt ikke at tage den den skal trappes ned...og de tjekker om jeg tar den gennem blodprøver...ellers truer de med at gi mig sprøjter for 4 måneder af gangen....!!!Jeg har mange bivirkninger bla. er mine slimhinder udtørrede og det er især et problem i øjnene...jeg skulle ha været til øjenlæge....men det blev heller ikke til noget!!!
Meget mere at sige...men stopper her...
Men jeg er alene med mit problem...
jeg har hele tiden bedt om alt.behandling men det er mine "Behandlere" imod...
V.H Kisle
tilføjet af

Tag på ferie..

Hej,
Du skulle måske tag på en ferie langt væk fra dagligdagen og alt det der hører med..Du vil måske kunne få nyt energi og måske ville det gå op for dig hvordan du kommer videre med dit liv..husk på at du kun er 17.
Håber du vil finde en udvej, jeg ved at ku kan finde den hvis du virkelig vil. Man skal livet er ikke altid nem, men man skal ikke lade sig slå ud af kursen så nem..
tilføjet af

Tag på ferie..

Hej,
Du skulle måske tag på en ferie langt væk fra dagligdagen og alt det der hører med..Du vil måske kunne få nyt energi og måske ville det gå op for dig hvordan du kommer videre med dit liv..husk på at du kun er 17.
Håber du vil finde en udvej, jeg ved at ku kan finde den hvis du virkelig vil. Man skal livet er ikke altid nem, men man skal ikke lade sig slå ud af kursen så nem..
tilføjet af

Hej!!!

Hej!!!
Jeg har aldrig været på ferie før....det har min mor aldrig haft råd til......!!!
Hvis jeg ku ville jeg---og så ville jeg sikkert ikke komme tilbage igen!'
Men desværre jeg må ikke tage ud over danmarks grænser..bornholm er det længste!!
tilføjet af

hej igen

når du bliver 18 må du da få rettighed over dit eget liv? stadigvæk uden at kende dig, tænker jeg at det ville da være trist at komme på førtidspension.. bare sidde hjemme.. ikke have en arbejdsplads, det er nogengange rigtigt kedeligt og irriterende at gå på arbejde, men hvis man ellers passer det godt så er det der stadig=stabilt selvom ens privatliv nogengange roder, går i kludder.. så skal man stadig op og afsted og gøre det samme.. det giver en ro og et holdepunkt, og ofte nogle gode kollegaer der er til at støtte en og gi en et kram især hvis man ikke "misbruger" dem ved hele tiden og tale om sine problemer, bare lidt en gang i mellem.. istedet for et lukket motionscenter rum, kunne du jo løbe dig en lille tur udenfor og lave en masse træning på dit værelse, det behøver jo ikke være så meget og så fint.. og hvis der på opholdstedet også er nogle dejlige dyr, er de også værd at bruge tid på..
Knus
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.