19tilføjet af

Dating nedtur

Han lyver for mig ?
Håber nogen kan hjælpe mig at få styr på mine forvirrede tanker...
Er netop flyttet sammen med min kæreste gennem 1 år.
Han har opsagt sin lejl. (troede jeg) og er flyttet ind i min ejerlejlighed. Men nu har jeg fundet ud af, at han rent faktisk var blevet opsagt af sin lejlighed og han har løjet for mig omkring lån af et beløb. Han sagde, det var det en forr.forbindelse , men det var faktisk til husleje.
I går lånte han min PCer og nu kan jeg se, at han har været på Dating... vi mødte også hinanden på dating.
Jeg er bare helt knust. Føler mig taget ved næsen, og ved ikke, hvad jeg skal stille op.
Vi har arrangeret jul for alle vores børn, hans ting er nu integreret i min lejlighed. Det er jo ikke bare sådan at smide ham ud. Men jeg har fuldstændig tabt respekten for ham.
Hvordan kommer jeg ud af dette her ?
tilføjet af

Det var da surt

Du skal selvfølgelig konfrontere ham hurtigst muligt med det, du har fundet ud af. Egentlig synes jeg du skal se at få ham smidt på porten, og det kan ikke gå for langsomt.
At han lyver for dig omkring bolig og økonomi, så tidligt i jeres forhold, får alle røde lamper til at blinke hos mig. Det er en vej, han vil fortsætte ad. Han lyder som en lystløgner.
At han har været inde omkring dating, ser jeg ikke som det helt store problem. Man kan jo også gå derind
og bare kigge, ikke? Han behøver jo ikke nødvendigvis at have lagt en profil derinde, vel?
Held og lykke med det:-)
tilføjet af

naive kvinde!

hvordan i alverden kan du dog lade ham flytte ind hos dig, uden at I har styr på hinandens økonomi?
Hvorfor har du ikke forlangt at gennemgå jeres papirer sammen?
Jeg synes, du har været utrolig naiv og meget overfladisk.
Og ikke mindst alt for hurtig til at lade ham flytte ind - du har jo børn og så er du fandme forpligtet til at have fuldstændig styr på den mand, I skal dele hjem med.
At han stadig er på dating, kunne tyde på, du er en midligtidig, praktisk indretning - i mangel af bedre, en slags tankstation - og han smutter nok, lige så snart han har fundet en anden på dating, der er ligeså naiv som dig og som han kan bo hos!!!!!
Alt i alt må du nu tage konsekvensen af, at du har været SÅ naiv og UKRITISK i forhold til mænd.
Tag en snak med ham, giv ham mulighed for at forklare sig - og er det ikke helt i orden, så sæt ham ud!
Vær kold som is!Det her fortjener ingen kvinde! Han er dig ikke værdig.
tilføjet af

surt lige op til Jul

jeg synes også, at i og med han svigter dig, svigter han også DINE børn (og sine egne) her op til Jul.
Han svigter jer alle, fordi han lyver.
At han er blevet sagt op fra sin lejlighed, får også alle røde lamper til at blinke hos mig. Manden må have lavet noget lort - jeg fornemmer, han er i et stort personligt rod og det har han ikke været ærlig overfor dig omkring.
Sådan en psykopatisk lystløgner - skynd dig væk og en ordentlig Jul sammen med dine børn!
tilføjet af

Ud med ham,hvad ellers.

Hvad havde du forstillet dig med ham.Har han ikke allerede vist hvad han indholder,fis og lort med ham.
Få ham ud hurtigst muligt,inden hans problemer også blive dine.Hvorfor har du ikke adganskode på din pc?
Din pc er din ejendel,som kun du skal have adgang til,men det var godt du ikke havde det denne gang,for nu ved du hvilken svin du har lukket ind i din ejerlejlighed.Han vil altid lyve for dig,for du må endelig ikke finde ud af,hvordan han er,men det gjorde du altså,held for dig.UD MED HAM LYNHURTIG.
tilføjet af

Ud med ham

Ud med ham og det kan kun gå for langsomt.
Der er så meget råddent på de datingsider så det er til at få kvalme af. Nogle typer bliver nærmest afhængige af at bruge det, der er jo altid nogle naive tosser man kan udnytte (jeg selv inkl.) Jeg kendte også en fyr i et år (troede jeg) før jeg opdagede at han var fuld af lort og lagkage.
Smid ham ud omgående, der er ingen fornuftig forklaring på hvad han har gjort. Du vil sikkert ikke få en særlig glædelig jul, men det ville du heller ikke sammen med ham da du allerede nu har opdaget at han tager røven på dig.
Du har dine børn som du SKAL give en god jul så du må mande dig op og hyle bagefter.
Hans børn er ikke dit problem, de har vel en mor så må de holde jul hos hende og han kan holde jul hos frelsens hær.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

søde dig

Det gør nas det du lige har opdaget, tro mig det gør det længe også når du får ham sparket ud....og det gør du,lad være med at trække det ud....nyd julen alene med dine børn...lige pludselig står du måske med en mega gæld, som han også får løget ind i jeres forhold....smid ham ud for s....
Du kan klare det...just do it
Held og lykke
Mega knuser
tilføjet af

Lille fæ...

...Dating handler om at få noget på den dumme - alle de der blander deres ønsker om prinsen på den hvide budcykle sammen med Dating har helt misforstået det hele og bør skyndsomst komme tilbage til virkeligheden!
Skriv lånebeløbet på tabskontoen og sæt hans ejendele ud på gaden, det er det eneste sprog charlataner forstår.
tilføjet af

Rod i økonomien

Der er ikke kun mænd, men også kvinder med
rod i økonomien på internettet. Derfor skal du altid
skrive med dem i nogle måneder først, og derefter
komme sammen med dem i 6-12 måneder.
På den måde forhindre du at få problemer med
din kommende partner.
Det gælder både i den virkelige verden og på internettet.
Hvis en kvinde spørger en mand om de skal giftes efter
14 dage, så ringer alarmklokkerne med det samme!
tilføjet af

Ikke vaerd at samle paa

Kaere pige/dame,
Uden tillid, meget begrundet, er der vist ikke anden udvej en at smide ham ud.
En lille term fra forretning: "foerste tab er som regl det billigeste". Det betyder at du vil spare dig selv megen bekymring og kvaler de naeste 12 mdr. ved bare at goere det forbi.
Jeg ville vaelge 2. Juledag. Saa har du lidt ferie og starter aaret paa en ny.
At han ser paa dating, finder jeg som end ikke saerlig bekymrende, men sammen med at han lyver om noget saa fundementalt som laan og bolig sitiation er bare ikke acceptable. - ville du ture koebe hus med ham? -
Jeg tror han fandt en varm seng og tag over hoved paa rette tid, og nu ser han efter naeste skridt.
Jeg vil oenske dig en god jul, men godt Nytaar faar du ikke med ham.
Kaerlig hilsen
Jesper
tilføjet af

Vælge 2.juledag??

Hvorfor i alverden skal hun vente til 2.juledag? Han skal da bare ud omgående så hun slipper for at se på den løgnagtige skid hele julen. Du kan da ikke mene for alvor at det er ok at fise rundt på datingsiderne når man lever i et parforhold? Det er IKKE i orden. Hvad i alverden skal han der hvis det ikke er for at lede efter noget "bedre" eller "bare" for at få dyppet snablen, føj for satan!!! At han så også snyder hende m.h.t. bolig og økonomi sætter jo bare det hele mere i relief.
Han skal bare fise af skal han, så kan han lære det.
m.v.h.
bulderfnis
tilføjet af

Kære "Lille Lise"

Sikke en "julegave" at få og jeg føler virkeligt med dig.
Når I har kendt hinanden i 1 år, uden at du har opdaget noget, tyder på, at manden er god til at lyve og som de siger over there "once a cheater always a cheater", så uanset hvad du gør, så vil du opleve det igen og igen MED HAM.
Dating er også i mine øjne "løgnernes paradis" og noget de fleste bliver hooked på og alene det, at manden er gået på Dating over DIN PCer, indikerer med al tydelighed, at han vil have, at du opdager ham, fordi han ikke tør/kan fortælle dig det selv.
Jeg har selv oplevet at møde én på Dating og at han efter en rum tid fortalte mig, at han ikke var parat til et forhold ......altså 3 dage EFTER, han var på Dating, hvor han søgte en kæreste og skrev, at hans sidste forhold ikke fungerede!!!!
Dating er som ludomani og andre spillelidenskaber ....en afhængighed mange ikke kan slippe. De blive bekræftet af det modsatte køn, der lyver lige så meget for dem, som de selv gør.
Jeg kan kun tilslutte mig de andre skribenter, der har svaret dig, nemlig at konfrontere ham med din viden og be' ham om at flytte inden for 1 uge, så han er ude før jul. Gør han det ikke, så lej et opbevaringsrum hos Shurgard i hans navn, bestil en flyttevogn og send regningen til ham. OG husk så lige for en sikkerheds skyld, at skifte låsene ud til din lejlighed og sige til dine børn, at han ikke må lukkes ind.
Det bliver hårdt, ingen tvivl om det, men som du selv skriver, så har du mistet respekten for ham og det er NU, du skal handle, før du også mister respekten for dig selv.
Du er bedre værd og at være naiv er ikke nogen dårlig ting, det eneste der er en dårlig ting, er hvis du ikke handler på og tager ved lære af det, du har oplevet.
Jeg håber, at du trods alt får en god jul. At du gør det, der er godt for dig og dine børn, er det første step på vejen.
Med kærlig hilsen
tilføjet af

oplevelsen

passer fint med det jeg oplevede for 2½ år siden. Eneste forskelle er at der ingen børn var med i det og at det var kvinden der nassede sig gennem tilværelsen.
Har senere erfaret at hendes liv stadig er en stor løgn og at hun har levet sådan i 7-8 år! Hun er i RKI og på sygedagpenge. Har ingen udsigt til arbejde og lever af at nasse sig gennem tilværelsen med forskellige mænd som ofre.
Så snart hun føler at "pengetanken" er ved at være tom, forsvinder hun uden så meget som et ord. Meldte hende savnet og fik det svar at det var hun ikke, men kunne heller ikke få oplyst hvor hun var. De ville kun oplyse at hun havde det godt og at hun ikke ville have mere med mig at gøre!
Har senere modtaget et erstatningskrav på godt 21000 kr. fra hende for hendes ejendele (tøj, køkkenting og makeup) som jeg angiveligt skulle have nægtet at udlevere til hende. Har tilbudt hende at levere det hele til en af hende valgt adresse i DK, det er ikke godt nok. Værdien af hendes ejendele er ikke nær det beløb og jeg har nægtet at betale. Vi skal i retten tirsdag d. 4 januar!
Velkommen til verden, den er ond og grusom!!!
tilføjet af

har været udsat for det samme

Blir lige nødt til at sikkere mig, at det ikke er den samme fyr der noget så grusomt tog røven på mig.....
Mødte ham osse på Dating....Og det viste sig, at jorden overalt (på adskellige andrer dating mødesteder)var MEGET MEGET varm under ham...!
Hvor gammel er han?
tilføjet af

her er vild ballade

skriver tilbage på mandag......
tilføjet af

Han er en bedrager/nasserøv

Det gør mig ondt, at du har fundet en bedrager og nasserøv efter så kort tid, som udnytter din godhed og kærlighed.
Jeg har også prøvet, at møde nogle på Dating, som har snydt og bedraget mig, men jeg har heldigvis altid noget, at opdage/gennemskue det inden vi flyttede sammen.
Jeg kendte en som havde nogle misbrugsproblemer, med alkohol, hash og speed. Han havde også en dårlig økonomi og haft en utryg barndom. I starten kunne jeg ikke se eller mærke hans problemer. Han var også en meget charmerende og troværdig i starten af vores bekendskab. Han var dog også ærlig med nogle hashproblemer, han havde været i behandling for. Så jeg troede, at han var kommet ud af det. Men han kunne ikke holde det, og fik tilbagefald. Men fandt også ud, af at han tog andre stoffer og piller, som han drak en masse øl sammen med, hvilket han blev sindssyg af. Jeg gjorde ham opmærksom på, at jeg ikke gad komme sammen med ham mere, da jeg var træt af hans problemer. Han blev tilsidst voldelig, og slog mig forskellige steder, så jeg er glad for idag, at jeg ikke nåede at flytte sammen med ham. Jeg har aldrig haft sådan problemer selv. Han var sygelig jaloux, og kunne ikke tåle, at jeg havde et bedre liv, og tjente flere penge end ham.

Når man har haft nogle dårlige oplevelser og erfaringer, så kan det godt være svært, at gå ud og finde en ny mand, da man er bange for at begå den samme fejl igen.
Jeg har nogle kriterier/krav, som jeg altid stiller, når jeg leder efter en ny mand. Han skal være en meget stabil og trofast person, som ikke har alkoholproblemer, og skal have styr på sin økonomi. Desuden skal han være hjælpsom. En som ikke er bange for at hjælpe med opvasken og rengøringen og meget andet. Jeg gider ikke have en mand, som bare sidder sig, for at blive vartet op. Man skal også være enig om udgifterne, og hvad pengene skal bruges til.
Men der må også være en grund til, hvis det var hans eks.kone forlod ham. Han har sikkert også bedraget hende. Men det er mest synd for børnene, at de har en far, som ikke kan finde ud af sit eget liv.
tilføjet af

Stik lige en finger i jorden....

Hej
Først og fremmest så snak med manden om det du føler tænker og ved... lad ham forklare sig, det kan jo være at der er ting du ikke er opmærksom på fordi du glemmer at lytte til dig selv lige nu. Jeg er ufattelig ked af at der er børn involveret i det her!!! Lyt til forklaringen og overvej selv hvilke konsekvenser der skal være, det behøver jo ikke at gå fra det ene ekstrem til det andet... udover det er det en løgnagtig generalisering at datingsiderne kun er fup og til glæde for useriøse bedrager, se indlæg : EVENTYRET Lige meget hvad du vælger så døm udefra din egen overbevisning og se tingene i perspektiv ! Held og lykke med alt varme tanker herfra
tilføjet af

hvem

det kunne du måske sige dig selv,hvem gider have en enlig mor med en masse børn,det er der sgu ingen der gider
tilføjet af

Narrøv...

Selvfølgeligt findes der mænd der vil have en kvinde selvom hun har børn i forvejen... kærlighedens veje er urandsaglige....... heldigt for os der kender til kærlighed men det gør du jo nok ikke ?! Ha ha er meget passende for dig - for du er lidt til grin ... haj haj
tilføjet af

Find en anden

Tag og find en anden eller gør det samme ved ham som han gør ved dig. det kan han vel ikke tage skade af.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.