23tilføjet af

danskere. . . GAAAB

man kender typen da det er flertallet i dette håbløse land. . Lille selvtilfreds, pengegrisk taber med evner der kun rækker til enden af egen næsetip.
Det er mig mig mig og evt. Mit dampbarn, avlet i en ordenlig alkoholbrandert, som nu er blevet det vigtigste i deres kvalitativt tvivlsomme liv. Uuuha ingen skal vove at sætte spørgsmåls tegn ved mit goldenchild, selvom jeg ik kan huske hvem faderen er:O
Nææh når jeg har betalt min skat er jeg dygtig og føler jeg ik jeg bør bidrage med mere. . OMG. .
Største problem i disse typers liv er omlægning af boliglån(man kan jo spare penge), webergrill, og om naboen har fået ny bil, eller får lidt for meget i bistand.. . Typisk tabersind, konform, intedsigende og uden så meget som en smule værdifyldt at byde på. Gaaaab.
Typen der kan få smil på læben over at ha sparet 200 på et tilbud i bilka, og ryster afvisende på hovedet når man beretter om værdien om næstekærlighed, rummelighed og sejren i at sprede glæde og smil. Fuck perkerne, ja de lider, men nu skal jeg i bilka:O
Fuck at jeg skider på andre, webergrillen er varm og øllerne kolde. . . Ja kort sagt ægte sjakaler forklædt som verdens lykkeligste folk. En ny fetish er at sidde og lure på fb, om man nu har det bedre end naboen, kollegaen og skolekammeraten, for ellers kan jeg ik få den op at stå.. . . Danmark- et sørgeligt folkefærd
kæmp for det ægte, fuck konformitet.
Hilsen dansker der langt om længe har set hvor usselt land jeg er født i.
tilføjet af

Ja, det er et fredeligt folkefærd

som man godt kan gabe og sove iblandt modsat andre højtråbende nationaliteter.
tilføjet af

Ja..

Jeg kan desværre kun give dig ret. Danmark er blevet et "se mig,se mig" land.
Og det sørgelige er, at folk ævler om samvær og omsorg for børn og ældre, imens de arbejder alt hvad de kan, for at få råd til at overgå naboen i materielle goder.
Det skal jo se godt ud.
En lille historie fra mit liv: For 2 år siden blev jeg opsagt i en lederstilling, da virksomheden flyttede til udlandet.
Jeg fik tilbudet om at flytte med virksomheden til udlandet og beholde min stilling. Men sagde nej tak.
Det medførte at jeg fra en månedsløn på 55.000 kr. gik direkte på dagpenge.
Til trods for en høj løn, har jeg aldrig været særlig materiel, så har fint kunne klare mig på dagpenge.
Jeg er en kvinde på 34 år og efter jeg steg i graderne jobmæssigt, har min familie altid pralet af min status til andre.
Min datter tjener så mange penge, har en høj status osv...
For mig har penge aldrig betydet noget. Så længe jeg har haft nok til at betale huslejen og få noget mad på bordet, har jeg været glad.
Hvor tit har jeg ikke hørt min familie sige, "hvorfor køber du ikke en fed bil, istedet for den gamle, når nu du har råd."
Men en fed bil og en fed boligindretning, har aldrig været lykken for mig.
Jeg har brugt meget af min løn og fritid på velgørenhedsarbejde, noget der betyder meget for mig.
Men næh nej, det har ikke været godt nok for min familie.
Mit store problem i min arbejdsløshedsperiode, har ikke været manglende penge, men andre menneskers syn på mig.
Tænk engang, jeg troede jeg var god nok, men det var åbenbart bare mine penge og status der var god nok. Det gjorde sgu ondt at opdage.
En aften var jeg taget på stranden med hunden, og imens jeg stod og kiggede udover vandet og så solen gå ned med hunden ved min side, fik jeg en varme, tryg og glad følelse indeni.
Endelig fik jeg modet til, at være fløjtende ligeglad med, hvad andre forventer af mig på det materielle plan, det betyder intet.
Det der betyder noget er samvær og empati overfor andre mennesker, uanset hvor i deres liv de er.
I dag har jeg igen et job som jeg er glad for og som jeg er god til, men tak arbejdsløshed, fordi du fik mig ned til et sted, hvor jeg endelig lærte at jeg som menneske er god nok, uanset hvad jeg tjener og laver og hvad andre mener om mit liv.
tilføjet af

uhmmm

Varm Webergrill og kolde øller,,,😃
tilføjet af

Og prikken over i'et

i deres miserable liv er et dampbarn. Dit indlæg stråler af næstekærlighed, rummelighed og sejren, der spreder glæde og smiler ondskabsfuldt.
tilføjet af

Enig i det meste

Er personligt meget glad for dette indlæg, og GODT at se at der er nogen der har fået øjnene OP! For dem er der fanme ikke mange af... Jeg er dog ikke enig i det med DAMP barnet. Det er da netop det ægte der er værd at bruge tid på.
Nå men hvad gør vi ved dem? De hjernedøde danskere? Min underbo er typen med lækker sportsvogn og de andre fjolser i min ejendom kæmper med misundelsen!!
Seriøst, skal vi ikke starte en modbevægelse, en organisation, et opråb!! i stedet for atside her og brokke os?
Hm det er måske også bare nemmere at forlade DK... det er i hvert fald min intentin når jeg er færdig med mit studie.
Jeg er i hvert fald FÆRDIG med dansk selvretfærdighed, egoisme og andet pis. Jeg hader danskere - virkelig.
tilføjet af

smuk indlæg

gik lige i maven, tak for det!
Du forklarer det jeg mener bedre end jeg. Glædes på dine vejne over at du fandt frem til hvad tingene handler om.
Du har vundet den største sejr et menneske kan. Flere af din slags. Go' sommer og spred din historie hvor du kommer frem.
tilføjet af

korrekt

det er præcis din type vi snakker om. . . Helt blank kan du dog ikke være, da du evnede at føle dig truffet. . Respeekt!
tilføjet af

Ja, vi er blevet lidt fladpandede

især her de seneste par år.
Det skyldes nok noget myndighederne tilsætter vandet,
tilføjet af

ondskabsfuld?

på ingen måde. . Dine evner til at læse imellem linjerne er tydeligvis begrænsede. Det er ærgeligt men skal gerne pinde ud for at dit segment kan følge med. . . Damp-tingen sneg sig ind for at beskrive en mentalitet. Og ingen hetz imod dampbørn som har det hårdt nok. Tror du du udmærket vidste min hensigt med det men blot udstiller din danske middelmådige facon at reagere på. . Med en lidt bøvet kommentar. . . Kom igen skipper
tilføjet af

Åh hold dog kæft

Dansk middelmådighed?! det sgu den du her repræsentere med dit oversavet intellekt.
tilføjet af

Hvor jeg kender det...

Jeg har selv oplevet lidt af det samme; jeg var den unge fyr, som satsede hårdt på en karriere, var intelligent i skolen og alle, lige fra klassekammerater, skoleinspektører og i særdeleshed familie sagde at jeg blev atomfysiker eller statsminister. Som 28årig var jeg godt på vej til en kometkarriere og var allerede et stort navn i en bestemt branche.
Men så stoppede jeg pludselig op; fandt ud af, at det slet ikke var, hvad JEG ville, at MINE drømme var blevet fortrængt for, hvad ANDRE havde af drømme på mine vegne! Jeg fik et psykisk knæk, gik helt ned, udeblev fra jobbet og bortvist.
Nu, 10 år senere, har jeg som 38-årig en helt anden karriere, som JEG er tilfreds med - men som min nu tidligere omgangskreds og familie stadig ser ned på. Det er slet ikke et så ambitiøst job, ganske almindeligt 8-16 lønmodtagerjob, uden det høje ansvar, jeg havde førhen. Jeg har til gengæld nu en fritid ved siden af, som jeg værdsætter meget højt. En fritid, som betyder alt for mig. Og som jeg udnytter fuldt ud og som jeg fuldstændig har forsømt i mit tidligere liv.
Men uha da! Stadig bliver jeg punket for, hvornår jeg får gang i karrieren igen! Som om man fuldstændig vender det døve øre til, hvor tilfreds, jeg er med min nuværende tilværelse.
Jeg vil også rette et "tak". Et stort tak til mig selv, fordi jeg stoppede op i tide, et stort tak til mit psykiske nedbrud, som betød at jeg begyndte at reflektere over, hvad netop JEG anser som væsentlige ting i livet - og at være ligeglad med, hvad ANDRE mener, er godt for mig!
tilføjet af

Hmm

lidt voldsomt statement der, - du lyder som de unge fyre i den ghetto jeg bor i, i Århus.. Det er også bare had.
Kan godt være I er trætte af egoisme og dampbørn.. Jeg er bare træt af folk der hader !😕
tilføjet af

meget enig

og ja har du muligheden så smut, for det vil nok være som et slag i konformitetens dyne at kæmpe imod, desværre.
Men så længe du er her så spred dit synspunkt og giv fingeren til folk som ryster på hovedet. . Go vind. Resist.
tilføjet af

Meget rigtigt

Men alligevel også for generaliserende.
Grunden til vi ender i den trædemølle er jo netop at vi ikke selv fåpr lov til at bestemme over egne midler og mål med vort liv. Her vil nogle sige vrøvl, selvfølgelig gør vi det.
Men jeg siger nej, det gør vi ikke. Vi har helt frie rammer. Læg mærke til "rammer". De er nemlig udstukket til os på forhånd. Vi får ikke lov at stille spørgsmål til det. Lykkes det alligevel bliver det affejet med et - jamen, det er det folk vil ha og hvad fanden vil du ellers leve af.
I bund og grund behøver vi mennesker ikke ret meget. Mad, drikke og et godt skrald nu og da ;o)
Alt det øvrige fyld er blot tidsfordriv. For vi har ingen kurs mod et højere mål. Det eneste mål vi efterhånden tillader os selv, er mere materialisme. Det giver ingen mening og jeg tror personligt det er derfor så mange går ned med flaget.
Velfærdssamfundet har frataget borgeren ansvar for sine valg. Der er altid en smutvej hvis tingene ender galt. Dermed bliver alting lidt ligegyldigt og uvedkommende.
Personligt så jeg hellere at vi skrottede velfærdssamfundet og dyrkede lokalsamfundet under helt nye forudsætninger. Men magteliten vil det anderledes.
Ændringer kommer først når folk har fået nok af det velfærdsfatamorgana de lever i. Ved at flytte sker der ingen fornyelse. Man kommer blot til at indordne sig under andre rammer man har 0 indflydelse på da man ikke har hverken stemmeret og vel heller ikke moralsk ret til at kværulere da man ikke har medvirket til at bygge det pågældne samfund op.
Derfor bør alle tænke sig om en ekstra gang og spørge om det velfærdssamfund nu er så godt som politikerne går rundt og påstår.
Skrot det og genindfør selvrespekten og næstekærligheden i Danmark.
tilføjet af

I will

Jeg planlægger allerede mit bortrejse - det er imponerende - lige meget hvilket land man besøger i verden er folk venligere end egoisterne herhjemme der render rundt på gader og stræder med deres stenansigter og har enormt travlt med dem selv!Herhjemme er deringen der interesserer sig oprigtigt for hinanden. Fy for den lede. Ikke noget at sige til at folk render rundt på lykkepiller! Uf uf uf.
Held og lykke til alle der mener DK er verdens bedste land! Håber I får øjnene op en dag og ikke fortsætter med et liv påført skyklapper for øjnene 😉
tilføjet af

Counter retorik

Men bygge et indlæg op over fulde mødres fordampede horeunger til en værdidebat, og udtryk som "kvalitativt tvivlsomme liv""Typisk tabersind, konform, intedsigende og uden så meget som en smule værdifyldt at byde på. Gaaaab""næstekærlighed, rummelighed og sejren i at sprede glæde og smil. Fuck perkerne, ja de lider, men nu skal jeg i bilka""ægte sjakaler forklædt som verdens lykkeligste folk""for ellers kan jeg ik få den op at stå.. . . Danmark- et sørgeligt folkefærd"
Det middelmådig gennemsyre sgu hele indlægget med et perfekt punktum i form af en billig salut som "kæmp for det ægte, fuck konformitet", bør det være indlysende, at jeg ikke interessere mig ret meget for politik. Det er helt klart en retorik henvendt til et bestemt "segment".
"Hilsen dansker der langt om længe har set hvor usselt land jeg er født i."
og han ser det større sammenhæng i idioter, fjolser, tåber, perkere og adhd børn?
tilføjet af

Flytte ud

hvad skulle det hjælpe?
Tænker du på Grækenland? :o)
Alle EU lande sidder i gæld op til over begge ører.
USA er ved at kvæles i sin gæld :o)
Afrika? æhhhh, well....øhhh måske?
Kina! Aarrrhhh, de er også på vej ind i en gældsspiral med store valutaproblemer i vente.
Danmark er et af verdens smukkeste lande. Borgernes måde at bruge det på er til gengæld ikke så heldig. Men alting kan ændres. Det kræver bare lidt offervilje og kampgejst. Det har dine forfædre vist gang på gang. Vær stolt af det :)
tilføjet af

ja netop

Afrika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Der har jeg rejst flere gange og der oplevede jeg for første gang rigtig ægte livsglæde
DK er ved at gjalde af tomhed. Alt er tomt.
tilføjet af

No, no, kebab og raki

raki
tilføjet af

lol?

lyder som om der er en der har fået det forkerte ben ud af sengen.
lidt mindre bitterhed over hvad andre går og tænker eller laver og lidt mere glæde over at leve i et land hvor der er plads til at folk gør hvad de vil, også selv om folk så bruger denne frihed til noget du ikke syntes den skal bruges på :)
tilføjet af

Dit indlæg er lidt langt ude

men du har sgu nogle pointer, det må jeg give dig.
Jeg er selv blevet træt af mange danskeres ignorance og egoisme, som er taget kraftigt til de seneste ti år.
Jeg bor og arbejde i udlandet og har det rigtig fint med det🙂
tilføjet af

GODT INDLÆG

Er så enig med både dig og trådstarter.
Jeg har valgt at rykke teltpælene op og har krydset landets grænser. Blev så træt af det egotrip folk kører herhjemme.
Er absolut heller ikke materialistisk anlagt. Jeg laver en masse frivilligt arbejde og vil hellere bruge penge på, at komme ud og opleve noget og møde andre mennesker, så jeg kan få udvidet min horisont. Ved godt det lyder meget helligt, men der er jo en grund til, at så mange gør det. Det er utrolig gavnligt
tilføjet af

Jeg var også den der skred

så snart jeg fik chancen for det.
Kan slet ikke udholde den generelle danske mentalitet😕
Udlandet kan godt anbefales, hvis man trænger til at få sat nogle nye perspektiver på og hvis man gerne vil kunne trække vejret et sted, hvor der er lidt højere til loftet🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.