101tilføjet af

danske mænd dårlige elskere !

Danske mænd er nogle skvat; især når de skal dyrke elskov / sex. Det er de ikke særlig gode til; prøv at se i det sydlige, hvordan en mand kurtiserer en kvinde først, og taler til hendes indre, så hun bliver blød i knæene. Se på dem når de danser, de viser kun dig interesse og kun dig. Du bliver båret frem af deres enorme og stolte mascho. Danske mænd ejer ikke romantiske fornemmelser og lider af mindreværd så de er nød til at drikke sig en lille skid på for at kunne nærnme sig en kvinde på den rigtige måde, men det kan man ikke når man er overrislet; tag jer dog sammen i skvat og vis os hvordan det skal gøres - ordentligt !! Og med følelse og romantik, det elsker vi nemlig !
tilføjet af

mente i ville have en ordentlig mand.

nu må i altså bestemme jer...
skal vi være mænd.. eller skal vi være ååh så bløde og følsomme og lave alt muligt i hjemmet.. ???
tilføjet af

Du minder mig om.....

.. en kæreste jeg engang havde. Hun kastede sig ned på ryggen, og forventede mindst én orgasme. Fik hun den ikke, vidste slyngveninderne ALT om hvor stort et skvat, og hvor dårlig en elsker man var.
Hun holdt sgu ikke ret længe.....
Men snup dig en af de mørklødede så du rigtig kan blive feteret. Jeg ønsker dig RIGTIG god fornøjelse.
tilføjet af

sydlandske

JEG ER EN DANSK KVINDE
der ikke gider sydlandske UNGE elskere
som er så egoistiske at de er "færdige"
med SIG SELV efter få minutter og derefter
er ligeglad med pigen. Ja de fleste falder
straks i søvn og så ligger pigen der!
DANSK KVINDE 31 ÅR
tilføjet af

Sig mig .....

Forventer du ikke også en orgasme , når du har sex ???
tilføjet af

Den anden halvdel af historien......

Du glemmer ligesom at fortælle den anden halvdel af historien ik? At danske piger måske heller ikke ligefrem gør så meget ud af sig selv, som sydeuropæiske gør!
Mange danske piger er halv-fede, blege og ligeså feminine som en havnearbejder!!!
Prøv at få ham din machoo mand til at tage opvasken eller klare støvsugning.....I WISH YOU LUCK!
tilføjet af

trist

Hvor er det trist at høre, og iøvrigt noget fis, for det beviser bare at i kvinder forventer at få alt af os mænd, i vil have og have og have, men tænker i nogensinde på at give, har mænd ingen behov eller lyster der skal opfyldes, i kvinder er sgu selviske og egoistiske. Og det kan godt være at du har haft nogle dårlige oplevelser med mænd, men er du selv en superelsker, er danske kvinder superelskere i forhold til sydlandske kvinder? Vis os mænd at i ved hvordan vi skal tages, i stedet for at lægge jer ned og sprede ben og forvente det ene og det andet.
tilføjet af

Har du mon mødt de forkerte ?

Det må du ha´ ..... der er mange dejlige danske mænd, som udmærket ved hvordan man "holder på" sin kvinde .....
De fleste er nok bare optaget - bl.a. min egen skønne og ubyttelige mand !!! :-))
tilføjet af

Jo da.....

... men jeg gør også SELV en lille indsats. Læs lige mit indlæg igen :-)
tilføjet af

Du...

skriver da ikke , hvad du gør ?!
tilføjet af

Thumbs up :-)

Se, DET er et indlæg der er dejligt læse. Heldigvis er det mit indtryk at de fleste danske kvinder har begge ben solidt plantet i jorden. Desværre, kan man så sige, er de fleste "optaget", og det ikke uden grund. Ingen mand vil jo smide guld på gaden :-)
tilføjet af

Ææææhm nej....

.. men dette er jo heller ikke en tråd oprettet under "Sex og erotik", så hvad JEG gør er sagen helt irellevant.
tilføjet af

Hvad kan de udenlandske mænd?

Nå ja, jeg kender godt hvordan sydlændinge kurtiserer en kvinde.
De inviterer dem ud og spise, og fortæller at kvinden minder om
deres egen mor (typisk italienske mænd...). Nysse og kysser
hendes hånd o gmund under middagen, og overdænger hende
med superlativer...
Når kvinden er lidt fuld, så bliver hun liderlig, og er klar til sex
hjemme på hotelværelset. Efter sølle 2-6 minutter er det slut, og
han falder i søvn...
Selvfølgelig kan danske mænd kurtisere med røde roser (hvis kvinden
er til roser), samt søde superlativer. Vi har det bare ikke med at
overdrive, som de sydlandske mænd, der skal have deres 2-6 minutter
i sengen. Hvorfor er danske kvinder så nemme, når de får lidt
at drikke?
Nogle mænd kan klare 30 sekunder, gennemsnittet kan klare 7 minutter.
Så findes der dem, som kan klare en time eller mere. De har som regel
også forstand på at give dig en hel serie orgasmer...
Desuden vil de fleste kvinder have både forspil, mellemspil og efterspil, og
så skal de også yde en indsats. For mænd gider ikke kvinder, der smider
sig ned på sengen og spreder benene.
tilføjet af

rettelse

Nusse = Nysse
tilføjet af

Misforståelser!

Jeg må virkelig give dig ret. Sydlandske mænd er altså ikke kun som på film! Det er forhold der skal kæmpes lige så meget for. Man skal råbe lige så højt og tage sig lige så meget til hovedet, når tingene ikke bliver som man gerne vil. Sydlandske mænd har måske et flot sprog og er naturligt lækkerbrune, men helt ærlig - der stopper det sgu også. Sydlandske mænd kan være lige så uromantiske, sofaliggende-hele-aftenen, røvirriterende fordi de ikke løfter en finger for forholdet, som danske mænd. Danske mænd giver dig dog ikke møgfald på et uforståeligt dialektisk fransk - de siger allerhøjst skråt op og lede sæk, men hey... det kan man i det mindste forstå.
Amerikanerne tror jo også at alle danske mænd er smukke prinser der render rundt og bejler til hver en smuk kvinde de ser. Verden er fuld af misforståelser. Vi har jo ingen smukke prinser!
tilføjet af

Stereotype kønsroller,

Det samme gammel dages kønsrolle mønstre som vise kvinder føre vidre, vi skal væk fra det med manden invetere kvinde ud og spise, giver dyre gaver parfurmer smykker rejser osv. Mange kvinder holder fast i gammeldages billede af romatiken og den store kærlighed, men i virkligheden dækker det over angst for at være selvstændig.
Jeg udmærket klar over at reklamer medvirker til at fastholde os i dette stereotype billede af hiananden som køn, men vi bliver nød til frigøre os fra det hvis vi ligeberettigelse mellem kønnen.
Hvorfor spille sin tid på en danse skole, når vi har en natur der, er så smuk og rig på dyr liv.
Skal alt i livet være sex, frem for at tage ud og prøve at mærke verden, og prøve at opleve det store. Der sku da noget mere fornuftigt at give sig til end at stå og vrikke med hofterne.
Mvh
tilføjet af

Så tag længer sydpå,

Så tag længer sydpå, men husk at have dit kondom med dig, ellers synes jeg, jeg du er lille racist over for asiatiske mænd. Men vi lever i en sexuelliseret verden, og vi bliver jo overeksponeret af billeder fra magasiner og blade, der kun fokusere på ydre, så din tænkning er nok konsekvens af dette.
tilføjet af

sydlændinge - nej tak

Selvfølgelig er det dejligt at blive forført..... men jeg vil nu helst forføres på dansk *s*
Jeg er ikke så naiv, at jeg tror på et enkelt møde på dansegulvet og en kurtisering der, kan gøre mig til verdens eneste prinssese, ej heller at HAN er en dejlig fyr, fordi han danser godt.
Men når min kæreste "leger" med min fantasi, hvisker små ting om hvad han vil gøre når vi kommer hjem.... fortæller mig at jeg er begæret... holder om mig og nusser mig lige DET sted på øret, som kun han kender..... SÅÅÅÅÅÅÅ føler jeg mig forført og kurtiseret.Han er iøvrigt også den eneste der, med et gran af sandhed kan sige jeg er den eneste ene.
Hvis en tilfældig sydlænding ville sige det, så ville han være fuld af løgn, da han jo ikke har noget grundlag at sige det på.
Hvis en sydlænding skulle forsøge sig hos mig, så skulle det være efter en samtale, hvor han kurtiserede min personlighed og min hjerne, fordi det ville være det eneste han kendte noget til.
OG så er sidegevinsten, at man ikke føler sig brugt og billig bagefter - NÅR han sover *s*
knus
tilføjet af

Tror det er dig der er en dårlig elsker

Hej
Jeg kunne ikke undgå at blive en smule stødt over dit indlæg, og jeg kan se at det ihvertfald har fået manges opmærksomhed. Ved ikke hvem du plejer at dyrke sex med, men de danske mænd der ved hvordan det skal gøres er derude. Og som et side notits skal det lige bringes op at hvis du har dårlig sex, er det nok primært din egen skyld, du bliver sgu nok nød til at indse at du skal sige hvad det er du vil have, og du får endvidere heller ikke den super sex ved at have engangs oplevelser.
Enten ved du ikke bedre eller også er du bare en smule ung og naiv, men der findes mange forskellige danske mænd.
Som en slut notits, vil jeg mene at hvis så meget bedre kan lide de sydlandske mænd bør du nok finde dig en mand derfra, og holde op med at brokke dig. Men tror du vil opleve præcis lige så mange problemer der, men bare med ting som du tager for givet.
tilføjet af

Hvorfor...

... mener du at Line er Racist ?. Det gør vel ikke en til racist, når man ikke ønsker sex med sydlændinge, og da især ikke når hun taler af erfaring ?.
tilføjet af

Romanblads logik

Gå ud og grav dit hoved op, hvis du kan finde det.
tilføjet af

Man spiser med øjet....

Den gamle smøre om det indre. Ja naturligvis tæller det indre, men bild mig ikke ind, at alle ikke "spiser" med øjet også.
tilføjet af

i har gratis knalder

helt år...så I har ikke bruge for at gå til prostituerede så meget!!!! Det er ret nemt for jer at skaffe sex uden forpligtelser og helt gratis. I ikke engang spørger til den danske kvinde i tur, hvad hun hedder, vel? Sikkert den danske kvinde betaler selv taxaen og sine "drinks".. også komdomer han hun i sin ludertaske..så???
OG forresten, kom med kilden, så vi kan tro på det du siger og postår.
tilføjet af

komisk

Ja det siger alle de danske kvinder der ik kan holde på en dansk. Men du har ret det 68ér tøssernes skyld. De kunne ikke så godt li mænd der var glade for egne kønsdele...
tilføjet af

jo da men vi tar os selv ansvaret for den

jeg vil ha og ha så tag' kvinde det jo nok ikke dim mande der ik har lyst.
Kvinder vil ha serveret en orgasme og mand sørger for at få den selv--
Enten tager kvinden fuld ansvar for at hun har ret til orgasme og sørge for den. ellers må tige stille - noget for noget
tilføjet af

hm......

hvordan kom min mand ind i billedet ???
tilføjet af

ord har det med slitte,

Jo vi ser alle med øjnene, det ændre ikke ved at vi kan lære at forholde, os til det køns billede som blive skabt igennem film, Tv, magasiner,reklamer. Det kan være det gammel smøre om det er indre i et menneske der tæller. Men det lidt vigtigt du som menneske er i balance med dit jeg, og ikke bliver til slave af ,at skulle se perfekt ud.
At være menneske vil også siges man forholder sig til den verden man lever i eller prøver.
mvh
tilføjet af

Slap af...

Jeg elsker folk der generaliserer med intentionen at svine...Eller noget...
Måske 'elsker' danske mænd generelt på en anden måde end mænd fra syden, men har du overvejet at det er noget kulturelt betinget? Og, måske er det rent faktisk det de fleste danske kvinder gerne vil have?
Hvis du så gerne vil kurtiseres osv., hvorfor finder du dig så ikke bare en mand fra et andet land end Danmark...?
tilføjet af

PAS lige lidt på

Du kan ikke sige hvad VI VIL HA'!
Vi vil jo ikke ha' det samme hele tiden! Vi vil ha' ´(og jeg brækker mig lidt her...det lyder fandme som stædige unger der vil ha' slik i Bilka)
Erotik er det hele: vildt, hårdt, frækt, råt, udfordrende, mystisk, nyt, romantisk, varmt, smukt,
Aldrig haft en elsker fra syden...Aldrig haft en dårlig elsker...
tilføjet af

Nogle kvinder får for meget slik og for lidt jern

Det er nok ikke nogen sund livsstil på sigt.
tilføjet af

Rustne søm?

Nej, pjat...den var jeg vist selv uden om. *S*
tilføjet af

Og når

du så har fået dem med hjem, er blevet knaldet i sengen, så har du bare at opvarte dem i hoved og røv.
Glem alt om ligestilling og at du selv skulle have noget at sige!
Glem alt om at han står op om natten og skifter ble på ungen der hyler.
Glem alt om at han hjælper med det daglige i husholdningen.
Glem alt om at han gider lytte til dig og dine problemer.
Glem alt om at han vil respektere dig som andet end en sexdukke der skal sprede benene når han er villig.
Jo måske er danske mænd lidt mere vattede og ikke så macho, men hvis skyld er det? Kvindefrigørelsen i 60'erne/70'erne.
Men den danske mand respekterer dig og behandler dig som en ligeværdig. Han er for det meste tro mod dig og vil hjælpe dig. Han fylder dig ikke med en gang romantisk øregas udelukkende for at få dine trusser som trofæ.
Velbekomme min pige. Håber retten smager dig om 4-5 år også. Føj.
tilføjet af

Tomme tønder buldrer jo mest!

Frankeline ved jo hvad hun taler om, ifølge hendes dybte-psykiater. Hun er så selvsikker, at hun har valgt at logge sig ind i SOL-debatten som anonym, med dertil følger. Men har hun noget budskab.
Vi lader den lige stå et øjeblik - altså uden viagra!
tilføjet af

Kommunikation ?

"tag jer dog sammen i skvat og vis os hvordan det skal gøres - ordentligt !!"
Håber ikke at det er denne måde du plejer at tiltale folk på, for så forstår jeg godt at du ikke har mødt romantiske mænd der fejer dine ben væk under dig. Man har sjældent lyst til at være romantisk over en ubehøvlet person.
tilføjet af

Du skulle have skrevet hjælp mig med..

Du skulle have skrevet hjælp mig med hvordan jeg får danske mænd til at forføre mig lige som min fantasi om de sydlanske mænd...og som sagt før det gør du ved at spille mod parten der vil forføres og spiller med (fantasien om den sydlandske kvinde)
tilføjet af

ikke storby piger er bedre og det gælder hele verden

der ikke den store forskel på lande og heller ikke nødvendig vis i forhold til storbyerne men der er en uhyggelig tendens at kvinder i storbyerne glemme deres egen rolle og kun kræver... men glemmer lidt at mænd i bund og grund elsker kvinder med stort K det må godt være en stærk kvinde og en succes fuld kvinde men hun skal have en pasiion på det persolige plan ellers er det ligegyldigt.....
tilføjet af

SÅ ENIG!!!!

alle de mænd der får en negativ følelse eller reaktion af det her indlæg har ikke fattet det! For det er det kvinder elsker! Mange har måske opgivet og fortrængt det eller føler ikke de er det værd. TØr måske ikke at give slip. Men at blive taget med storm følelsesmæssigt inden selve samlejet gør det fantastisk for kvinden. Kvinder og mænd vil inden orgasmen have modsatte ting. Manden: fysisk stimulation. Kvinden følelsesmæssig stimulation OG kærlig, øm, intim, pirrende berøring. En halv times forspild hvor kvinden kun skal tage imod er vejen til et rigtig godt sexliv. Og manden bliver samtidig tilfredsstillet når han ser kvinden nyde alt det han gør. at kvinden siger hvad hun kan lide og ikke lide er meget vigtigt i forspillet. Men vær forsigtig når I snakker om det. Sex er et meget ømt emne at tale om. Især for mænd.
tilføjet af

luk

Luk nu røven. Tror i kvinder virkeligt at det bliver bedre af at man kalder mænd nogle skvat? Og ellers god generalisering der!! Stop nu med jeres selvhøjtidelige lort og hjælp os hvis det er så slemt. Men nej I kan kun brokke jer. Kan I andet? Og der findes ingen unge "damer" længere, de løber alle rundt og ligner jeg ved ikke hvad, og taler som havnearbejdere. Man får sgu ikke lige lyst til den store gentleman omgang der... Og så for man jo alligevel at vide at man er et skvat. Så gør jer fortjent til at vi skal gøre noget ud over det "normale".
tilføjet af

forspild

som du så smukt skriver det forspild... ja det er sgu spild af tid eller mente du forspil?
tilføjet af

kvinder er også sårbare

jeg tror ikke du ønsker, at vide hvormeget din mand, tænker på andre kvinder eller situationer for at blive stimulerede under samlejet
tilføjet af

kvinder har stærke fantasier

jeg tror ikke du ønsker, at vide hvormeget din kvinde, tænker på andre mænd eller situationer for at blive stimulerede under samlejet
tilføjet af

ingen respekt for kvinder

den danske mand respekterer dig ikke og behandler dig ikke som en ligeværdig. Han er for det meste aldrig tro mod dig og vil hjælpe ikke dig.
Han fylder dig med en gang romantisk øregas udelukkende for at få dine trusser som trofæ.
tilføjet af

ingen respekt for kvinder

den danske mand respekterer dig ikke og behandler dig ikke som en ligeværdig. Han er for det meste aldrig tro mod dig og vil hjælpe ikke dig.
Han fylder dig med en gang romantisk øregas udelukkende for at få dine trusser som trofæ.
tilføjet af

JA du har ret MEN

Nå det kommer til selve akten, så er sydlandske mænd såmænd lige så dårlige som danske mænd.
Tror sørme også det afhænger af kvinden, hvis vi bare ligger der passiv, tja så går alle vel kolde ret hurtige.
tilføjet af

Danske kvinder er dårlige elskerinder!

Hver(næsten) eneste gang jeg er i Italien eller Grækenland får jeg noget på den dumme hos en af de indfødt kvinde - og hver gang er beskeden den samme: Deres mænd er dovne og gider ikke lave noget - heller ikke i sengen, og desuden tror de at kvinden er guds gave til manden, som så bare kan agere stjernekigger under seancen.
Erfaringen med danske kvinder(ca 30) er at de for det første er meget forskellige - men dernæst at de i de sidste 5-10 år har fået flere og flere romantiske forestillinger om hvor dejlige de er(eller HAR været en gang) og at prinsen på den hvide hest bare går og venter på dem.
Danske kvinder er derfor blevet stjernekiggere(passive, liggende på ryggen) og derfor ikke værd at beskæftige sig med, for de venter alligevel på HAM der aldrig kommer.
Ham der er der har de alle mulige forestillinger om hvad de kunne forbedre eller rette på.
Danske kvinder er med andre ord blevet dovne i sengen(baseret på 8-10 forskellige oplevelser indenfor det sidste år).
Æd den!
tilføjet af

Du har så inderligt ret!

Jeg ved ikke hvad det er der gør os danskere til følelsesmæssige kryplinge, men jeg ved at du har ret. Danske mænd el. drenge opdrages af, gud ved hvad, hinanden, omgivelserne, forældrene eller bare angsten for at blive til grin overfor de andre, til ikke at vise følelser! Så det er da klart at hvis man bliver lidt sydlandsk, feks. Spansk (flamenko agtig) så kommer man nemt galt afsted og ender med at få nogle prygel af en eller anden syg bølle! Det er måske nok derfor at danske mænd heroppe i det kolde nord og i særdeleshed pga. beskidt tankegang og et afstumpet forhold ikke bare til sig selv el. andre, men også til sex og deres egen sexualitet og deres følelser. Man er jo en tøsedreng, som har en svaghed og dermed er dømt til at bukke under, hvis man er et følsomt væsen. Derfor lærer vi drenge at blive kolde og distancerede fra vores hjerter og tager generelt kærlighed, som en slags svaghed et naturinstinkt, et lævn fra vores beklagelige fortid som en del af naturen. En native american høvding sagde engang at, som menneskene behandler naturen, sådan behandler de også snart hinanden. Jeg synes den sætning forklarer det hele i sig selv...
Men der findes også mænd, som kan vise deres følelser og være passionerede, som du efterlyser, man skal bare lige finde dem og ikke forvente at han er murerarbejdsmand og drikker tuborg på det lokale værtshus.
Søg og du skal finde... Giv ikke op! Han er derude, ham du leder efter!
Kærligste hilsener
JFKP (Mand)
tilføjet af

det betyder jo ikke noget for mig.. jeg tager jo selv ansvaret

det betyder jo ikke noget for mig.. jeg tager jo selv ansvaret hehe
tilføjet af

du har ret

Rigtigt, det afhænger ligeså meget af jer, som af os, danske kvinder er sug heller ikke alle sammen lige gode i sengen, så lad være med at kritisere os mænd, tænk ligeså meget på om i nu ogsåselv gør det godt nok, der skal 2 til en tango.
tilføjet af

HVA SKER DER FOR DIG KVINDEMENNESKE

.jeg synes at hun er for langt ude.........
kan simpelthen ikke forstå dig (frankline). jeg synes at mange danske men er gode, både på den ene og anden måde. hvor de sydlandske er at for sukkersøde(på de forkerte måde)Men hver har jo sin smag, og du er velkommen til at vælge dem, så er der flere danske mænd til os andre: D
Du skal bare passe på med at generalisere! jeg får den opmærksomhed som jeg behøver fra danske drenge, hvor jeg synes at der er mange af de sydlandske som er al for påtrængende
tilføjet af

tåbeligt generaliserende indlæg

med lige så mange lige så tåbeligt generaliserende svar. Suk. Hvor uinteressant kan her blive? *G*
Det handler sgu da hverken om man er mand eller kvinde, hvid, sort, lysebrun, eller grøn for den sags skyld. Det handler om ens indstilling og vilje til et interessant og givende sexliv. Så kort kan det sgu da siges.
tilføjet af

Hygger du dig?

Med at stjæle brudtykker af andres indlæg og så vende det om og sende det retur uden kommentarer? Er din egen hjerne for indskrænket til at du selv kan finde på noget?
Tåbe!
tilføjet af

Enig med dig!

Jeg ikke forstå..... *LOL*
Kan du ikke se at det er kopieret af en 2. generations indvandre, for
han har sat 'ikke' de forkerte steder i sætningen! Så han er vist en idiot...
tilføjet af

Ikke enig

Har nu haft 16 forskellige sexpartner/kærester fra 11 forskellige lande og er ikke enig.
Dansker er hverken værre eller bedre end andre.
Men hvis du gider at høre på en omgang vås, for at de kan få dig til at smide bukserne isteden for ærlighed, ja så er de sydlandske sikkert bedre.
tilføjet af

Det kan godt være men....

sydlandske mænd er for omklamrende. Når man er sammen med en sydlansk mand kan man ikke få luft og der er ikke noget frihed i sådan et forhold. Gi mig hellere en dansk mand med ølvom og dårlige vaner. Bare han elsker mig gøre det ikke noget at han ikke kommer med blomster hver dag. Jeg vil have et samliv med en der respektere mig som selvstændig menneske og kvinde (begge dele) og det gøre sydlandske mænd ikke.
tilføjet af

Du må sku

Du må sku være "FEMINIST" hvis du er så utilfreds med Danske Mænd,kan du jo SLIKKE den af på dine veninder,det er i jo gode til i ved jo ikke hvad en rigtig KOK er,Danske Mænd er bedre vant.
Brandbilen.
tilføjet af

Danske Mænd er

Danske mænd er dårlige elskere siger du?så dårlige må de ikke være da der ingen JOMFRUER er mere,de er PRIKKET tidlig,så gå hjem og VUG FRANKLINE.
JaJa.
tilføjet af

Du har.

Ja, du har ret i langt de fleste tilfæde, min erfaring på området er at langt de fleste ikke giver sig tid til at varme hinanden op det gør ikke spor at det tager en time eller to, og langt de fleste piger / damer nyder detat blive ført hen i en slags trance, og jeg ved det af erfaring da jeg selv også nyder at give mine piger / damer en gang massage aller først, så er det ligespm om at alt er klar.
En hurtig knad er der hvis ingen der nyder, og en nydelse sulle det da gerne være for begge to.
tilføjet af

nåh

hvor mange sydlandske mænd har du været sammen med
tilføjet af

okay

hvor mange sydlandske mænd har du været sammen med
tilføjet af

et par

Jeg har haft et par forhold med sydenlandke mænd. Og begge gange blev jeg nødt til at sige stop fordi jeg blev KVALT. Så jeg taler af erfaring at danske mænd er at fortrække.
tilføjet af

haha

hvordan kan du tale af erfaring når det kun er et par du har været sammen med og for det andet så handler debatten om hvor elendige danske mænd er i sengen
tilføjet af

Hvorfor??

hvorfor er der forskel??
tilføjet af

Svar fra Spanien

Jeg tror, du har set for meget fjernsyn... Mange sydlandske berømtheder sælger et "Latin lover" image, men virkeligheden er altså ikke helt sådan. Jeg er dansker og har boet i Spanien i et par år nu, og jeg kan godt garantere dig for, at der i virkeligheden ikke er så stor forskel på danske og "sydlandske" mænd! De hedder altså ikke allesammen Enrique Iglesias her...
tilføjet af

føj..

Du skriver så dumt, at jeg bliver nødt til at kommentere det. Du har en stereotyp, ja nærmest racistisk, forestilling om hvordan alle mænd nede sydpå er. Hvis du tror at "dernede er de romantiske" og "heroppe er vi uromantiske", så generaliserer du mere end sundt er. Man kan sgu´ da ikke skrive at alle mænd fra et bestemt land er på en bestemt måde. I morgen handler dit indlæg måske om at arabere har lavere IQ end andre mennesker??? Eller hvad? Hvis din måde at ytre din på i din dagligdag på nogen måde afspejler det du har skrevet i dette forum, så kan du være ganske sikker på at det er derfor du aldrig er blevet kurtiseret af en dansk mand. Måske ville dine chancer rent faktisk være bedre hvis du tog ned sydpå, hvor ingen forstår hvad du siger.
tilføjet af

du har fuldstændig ret

Find dig en lækker fyr i Afghanistan, Irak eller hvad med Indien...
tilføjet af

Mama MIa

Ja det er rigtigt, italienske mænd er gode - de bor også hjemme hos mor til de bliver im ellem 30 og 35
tilføjet af

svaret..

He he, du drømmer virkelig om en tilværelse sammen med en sydlandsk mand, spildte drømme!
Vær du nu glad for at du bor i DK med danske mænd.
I de sydlige lande ser man lidt anderledes på kvinder, den selvstændighed i har her, ryger væk, i bliver sat til at passe børn og lave mad, da mange mænd ikke ønsker at se deres koner i højere stillinger end dem selv.
Såå inden du flyver helt til vejrs, tror jeg lige du skal bruge din realitetssans
tilføjet af

Prøv

-med knibeøvelser - det kunne jo være at du var for stor eller er en slap skede.
En rigtig kvinde kan klemme om en blyant!
Iøvrigt troede jeg at kvinder fokuserer på personligheden - nå, men der er vel også forskel på kvinder.
tilføjet af

det er nemlig rigtig

Hejsa
Dejligt at læse en som har brugt sin realitetssans*SS*..Desuden tror jeg også at mange danske kvinder ville blive skuffet når de så hvilke roller de ville få med en sydlandsk mand, de roller de havde i 50érnes Danmark.
Kan godt være de kan forføre bedre end os, men man er vel kun en rigtig forfører hvis man kan holde på den man scorer ikke;)
tilføjet af

Sydlandske mænd, nej tak.

Jeg har ikke læst alle indlæggene, og ved ikke om andre har svaret som jeg gør. Men man er da naiv hvis man tror det er det det drejer sig om. Sydlandske mænd lærer ikke af deres mødre, men fædre og andre mænd. De ser hvordan man "sweettalker", til hun er naiv nok til at falde for det. Danske fyre siger måske mere hvad de vil have. Jeg falder ikke for sydlandsk ævl, finder det kvalmende. "Se dem når de danser, de har kun øje for dig", skriver du: Nej det har de ikke, de har kun øje for at få én ting. Og du har måske mødt de forkerte danske mænd. For det er bestemt ikke alle der er som du beskriver. At have mødt sydlandske mænd på ferie osv, giver ikke et billede af hvordan de er til hverdag.
tilføjet af

Hvaffor en fisk???

Helt ærligt.
Jeg kan ikke forstå det du skriver?? Der mangler en hel del ord, hvis teksten skal give nogen mening!
tilføjet af

Det er måske pigerne det er galt med....

"Danske mænd er dårlige elskere"
Det er måske fordi de danske piger opfører sig som en sæk kartofler i sengen ;-)
tilføjet af

Hørt!!!!

Det er der mange der gør... Hvorfor er det som oftest os mænd der skal tag vores kvinde!!!! Vi vil også væltes omkuld en gang imellem...
tilføjet af

Dårlige elskere?

Du må vist snakke for dig selv.... De danske mænd er vidunderlige, dejlige, lækre og bestemt ikke ueffen i sengen....Hvor finder du DINE mænd???
tilføjet af

Frankline, godt indlæg!

du er sej :-))godt indlæg
tilføjet af

Don't ask - just do

Lad være med at spørge hvad kvindemenneskerne vil have...de vil selvfølgelig have den lykkelige prins på den hvide hest med lækker sportsvogn, på én gang følsom og macho, rengøringskone og automekaniker, kok og opvasker, familiefar og festfyr, bedste ven og største elsker, etc, etc.
Til andre mænd: Be yourself, det er godt nok!
tilføjet af

Tusind tak Skiprinsesse

Ved godt at jeg nok er lidt ved siden af emnet her. Men det sker jo af og til, at vi danske mænd bliver beskyldt for at være dårlige elskere. Og så varmer det sku da, at en pige kommer og tager os i forsvar =)
Så mange tusind tak skal du have.
tilføjet af

Begreber,

Så prøver vi igen, begreber har det med flyde ud.
Det er begæret der gør vi føler tiltrukket af hinanden, og for de fleste mennesker er et forhold, Hvor man arbejder med sine følelser i forhold til hinanden, nogle bruger begrebet kærlighed om dette.
Det vil sige man prøver at opnå en indre forståelse af hinanden. At det arbejde er vanskeligt for mange, kan må se i talene for skilmisser og brudte parforhold.
At reklamer og magasiner skader mange mennesker, i deres egen spejlbillede er der ingen tvil om, at vores politiker ikke vil gøre noget ved det problem er ansvars løst. Hvorfor skal de fleste reklamer være fotografier af let påklædte unge smukke kvinder.
Ellers har ord det med at blive slitte, men når de kommer fra hjertet fra folk har de mening.
MVh
tilføjet af

Tager tykke tøser sydpå?

Tror nu ikke der er noget galt med danske mænd.
Men jeg tror til gengæld, at de kvinder der søger "trøst" hos sydlandske mænd - samtidig er de kvinder som danske mænd ikke finder interessante, og derfor ikke kurtiserer, som du efterlyser.
Altså: De kvinder vi danske mænd ikke vil have, oplever ikke den danske mands værdier. Hun keder sig, tager til Grækenland - og bliver tilbedt af den liderlige græker(for han ved af erfaring, at dette giver pote hos skandinaviske tøser). Hun føler sig med ét som en gudinde, og skyder skylden for den manglende opmærksomhed i Danmark, på den danske mand.
Men, glem ikke at når du tager tilbage fra din ferie på Lesbos - så finder grækeren en ny buttet skandinavisk kvinde.
Han er sgu ikke bedre end os andre, han er da også kun ude på én ting.
Iøvrigt, din stilforvirring er total - du beundrer "Macho", men ønsker "Følelser"?(!)
Du nedsætter danskerens "lille skid" - men glemmer at italienere drikker vin(selv på deres Cornflakes) - at grækeren pimper Ouzo i hans drikkedunk på cykelturen. etc etc.
Nyd din ferieflirt - men nedgør ikke den danske mand ;-)
tilføjet af

De snakker jo bukserne af dig. Dommy

Jamen jamen.
Hvad vil du med alle de flirtende indsmigerne tomme ord. De har s... da opdagede at ensomme og usikre danske piger er nemme at lokke på den måde.
Al` den kurtisering holder jo ikke i længden.
Hvorfor fanden lader du dem snakke bukserne af dig? Du kan jo ikke regner med dem bagefter og du kan være sten sikker på at de overhovedet ikke regner dig for andet end endnu en erobring.
Det er syndt du ikke har mødt nogle af de dejlige danske mænd.
Mange af dem tænder på kvinder der ved hvad de vil ha`.
Men tør du ikke bede om det du vil ha`, ja så må du jo tage hvad du kan få!
tilføjet af

Snakker bukserne af pigerne.

Ja vil kvinder med alle de flirtende indsmigerne tomme ord. De har s... da opdagede at ensomme og usikre danske piger er nemme at lokke på den måde.
Al` den kurtisering holder jo ikke i længden.
Hvorfor lade dem snakke bukserne af dig? Du kan jo ikke regner med dem bagefter og du kan være sten sikker på at de overhovedet ikke regner dig for andet end endnu en erobring.
Det er syndt for de kvinder, der ikke har mødt nogle af vores dejlige danske mænd.
Mange af dem tænder på kvinder der ved hvad de vil ha`.
Men tør du ikke bede om det du vil ha`, ja så må du jo tage hvad du kan få!
tilføjet af

Syng for hinanden !

- Jeg er en fyr som kan nikke genkendende til den manglende romantik herhjemme.
Jeg kan godt lide at synge. Og min drøm er at synge for min elskede. Men de fleste mennesker i dette land har kun latter tilovers herfor.
tilføjet af

Hmmm

Du siger at danske mænd ikke kan noget, jeg har ondt af dig, du må virkelig have været uheldig med dem du har mødt.... Eller viser du bare ikke hvad det er du vil have??? For det er helt sikkert at du ikke kommer langt så.... Danske mænd er måske lidt mere usikre end andre nationaliteter, men det er kun positivt, det er jo ikke fedt med en fyr der render rundt efter dig en hel aften, bare fordi han har en teori om at du gerne vil forføres... Usikkerhed er sødt, og hvis du først har vist interresse så kan du være sikker på at de danske mænd nok skal gøre noget... De er mindst ligeså gode til romantik og sex som andre.... Men hvem ved måske har jeg bare været heldig med dem jeg har mødt...
tilføjet af

Så har...

i nok ikke fundet den rigtige pige endnu..... Hverken mig eller mine veninder lægger os og spreder benene og venter på at han skal få os til at komme... Jeg bliver faktisk lidt overrasket over at høre alle de kommentarer fra mænd der har været udsat for det..... Alle kvinder kan li at blive taget med storm, men ind imellem så er det også hans tur... Det bliver da for trivielt til sidst hvis der ingen ændringer er... Og helt ærligt, et dårligt sexliv kan ødelægge de fleste forhold....
tilføjet af

GLEMTE JEG..

Glemte jeg at sige, at personen der startede tråden tydeligvis har sin Inspiration fra denne artikel:
http://www.bt.dk/kunforkvinder/artikel:aid=314374:fid=100300220/
- Og savner danske kvinder noget, er det ikke tanken om den sydlandske mand, men de romantiske kvaliteter de er kendt for. Oftest på et forkert grundlag! Mange vil geren have gentlemanden tilbage. Men så skal man huske at give ham lov. "Jeg kan selv åbne døren", osv, holder ikke.
tilføjet af

Det gælder for begge køn

Min mening til dette er, at vi begge køn nok er blevet for dårlige til at udgive signaler til hinanden. Hvis vi går tilbage i tiden, har vi været bedre til at flirte, danse og snakke sammen.Tiderne og udviklingen har ændret sig eks; dansen, musiken, menneskeheden og vores kultur. Vi kvinder er sgu heller ikke blevet en skid bedre, vi stiller os bare og forventer, at der kommer en mand hen af sig selv og byder os op til dans eller lignende. Men tør de danske mænd mere? vi siger jo ofte nej? jeg forstår sgu godt den danske mand skal have en lille skid på.(smil)Den kultur som udlændinge har bragt med sig er en gammel kultur, som de stadig lever under. Facinerende og forførende og vi kunne begge parter godt lære af det. Men husk der er også en grå side, deres kultur er ikke kun indlært i den kærlige, forførende side.
tilføjet af

ja det er rigtigt

ja det passer
tilføjet af

Så flyt

Jamen så syntes jeg da bare du skal flytte sydpå, hvis du er så utilfreds.
Tag du ned til de svedige rygbehåreder aber i syden, i stedet for at brokke dig.
Problemet er nok at Danske mænd ikke vil have dig, mens de sydlandske ville gå i seng med deres oldemor, hvis ikke der var andre.
tilføjet af

Det er sandt

Jeg kiggede på en flot pige, men de viste sig
at hun havde mange sorte hår på det nederste
rygparti. Så sydlændingene har generelt flere
sorte hår på kroppen, end dem fra det
kolde nord. *S*
tilføjet af

...

Og hvad så? Vi snakker om de kolde danske mænd ikke om sydelige piger ....
tilføjet af

Hvornår er ...

de sydlandske??
Så kan jeg give dig et svar bagefter...
tilføjet af

Jeps du har ret.

Jeg tror sq jeg banker madammen når jeg kommer hjem.
Smider mig på sofane og forlanger at blive vartet op.
Nægter at gøre rent, tømme skraldespand, skifte bleer og handle ind, lave mad osv.
Hver fredag snakker jeg så trusserne af hende og giver hende blomster, boller hende i 5 minutter til jeg er kommet og så er det elelrs på tide at få lidt søvn ovenpå en hård uge!
Tak for det gode råd. Skal vi komme sammen? Du ser enormt godt ud, suger garanteret kæp som en gudinde og er enormt feminin i dit jogginsæt? Så nu må du være klar til at lade dine fingre glide gennem mit fedtede pomade hår og så ellers en tur i høet, så jeg kan få kørt svinet af og bagefter fortælle mine venner at du er en billig danskerluder!
Velbekomme søde ven!
Hvis nu danske piger ville være deres egen seksualitet bevidst, lod mændende får lov at være mænd istedet for det ene øjeblik at forlange ligestilling og en blød forstående mand og næste øjeblik en vild, hensynslys elsker, ja så gik det nok op i en højere enhed, men næ nej, I vil have det hele. Ligeretten holder kun til den dag det punkterede baghjull skal skiftes i regnvejr på en trafikeret motorvej! Så må man sq godt være mand. Men når man ikek gider at høre flere sladderhistorier eller tårevædende oplevelser om folk der bagtaler hende, men hellere vil se fodbold i fjernsynet, ja så må man ikke være mand! Så skal der være ligeret! Når ungen skal skiftes kl. lort om natten, så er der ligeret.
Fanden tage de hekse fra 68!
tilføjet af

Bor..

forresten i syden, som navnet siger. Og din teori holder altså ikke helt.
Der er stor forskel på danske mænd og stor forskel på sydlandske mænd.
Nogen er gode andre dårlige, gælder i begge tilfælde.
Det samme som vel med kvinder..
tilføjet af

"GLEM DET".

Nu skal man jo ikke skue hunden på hårene, eller hvad det hedder. Jeg har selv været gift med en jugoslav, og det er sandt, at der i de indledende øvelser er en del mere ekstravagance, end der som regel er med de danske.
Men, men, men...når det kommer til sagens kerne, så er de altså ofte noget dårligere elskere end danske mænd, hvilket som regel ligger i deres religion.
De danske mænd har fundet ud af, at sexlysten ikke er forbeholdt mænd, og det skal vi være glade for, for som sagt, så er det ikke opfattelsen under de sydlige himmelstrøg.
tilføjet af

Mænd er forskellige

Det må stå for din egen regning, hvis du synes, at danske mænd er nogle skvat og dårlige i sengen. Så har du måske været uheldig. Man kan ikke generalisere med, at alle danske mænd er uromantiske og dårlige elskere. Jeg har som dansk kvinde haft forskellige erfaringer og oplevelser med det. Der er måske forskel på, hvordan de viser følelser. Jeg har kendt nogle, som var meget romantiske, og som kommer med blomster. Jeg har også kendt nogle som har været meget gode sexuelt, som har givet mig en masse gode oplevelser i sengen. Jeg har også kendt nogle mænd, som som på grund af for meget drikkeri og fuldskab, var dårlige i sengen, på grund af potenssvigt. Så for meget alkohol kan godt ødelægge sexlivet og parforholdet.
Men jeg har læst i en statistik, at danske mænd og svenske mænd, er de mænd i Nord Europa, som er bedst til at leve op til ligestillingen imellem kønnende. De hjælper mere til med husholdningen, opvasken, madlavningen, rengøringen, vasketøj og børnepasningen. Det er også noget som betyder noget, hvis man skal bo sammen eller giftes.
Det er meget muligt, at mænd fra Syd Europa, er mere romantiske og nogle varmhjertet skørtejæger, når de skal score en pige, og ved hvordan man gør en pige/kvinde glad. Men hvordan er de at blive gift med?. Jeg har lagt mærke til, at græske mænd er lidt dovne. De sidder bare på en stol hele dagen og spiller kort, BackGammon eller har en perlekæde i hånden, imens deres konerne slider og slæber.
tilføjet af

det med at drikke sig stiv

det duer jo, så hvorfor ændre noget
tilføjet af

!!!

Hold kæft hvor har du ret *lol*
Knuz
tilføjet af

"Feministerne!

Godt skrevet!
tilføjet af

Det helt ok for mig,

Det er helt ok for mig, at du har din fulde ret til foretage dit eget valg. Men derfor synes jeg ikke, vi skal være tvunget til at få dette kønsbillede smasket i hovedet. Mange er underlagt disse steotyppe opfattelser, hvordan man bør klæd sig i tøjet og ikke veje for meget. Samt medvirker det til at fremme en narcissistisk personlighed, hvor man udvirkler et falsk jeg billede.
Jeg er udmærket bekendt med, at det ikke kunne er reklamer magasiner porno der fremmer en sådan personligheds karakter, men mener dog det er ret farligt, hvis man som samfund ikke vedkender sig dette problem.
Men ellers gennem lever kvinden tre faser i sit liv, sex børn og kærlighed, det er bare synd så mange kvinder fare vild i labyrinten.
Mvh
tilføjet af

Lad os håbe..

at de danske kvinder læser dette. Helt fedt indlæg. Nu er det jo heldigvis ikke sådan, at alle kvinder har samtlige negative egenskaber, men der er da sikkert noget at tænke over for de fleste.
Det kunne nu også være interessant, at få en lignende "opsang" fra den feminine lejr. I al lidt muntre saglighed naturligvis.
tilføjet af

TakeTrip

KÆFT HVOR ER DU DOG NAIV HVIS DU TROR DETTE!
særiøst.
ikke alle er ens...
mit gæt er at du blot har haft nogle dårlige oplevelser.
DESUDEN SÅ BURDE MÆND FANME IKKE DISSES NED FORDI AT VI IKKE KAN LÆSE JERES TANKER.
det er der ingen der kan. ikke engang uri geller!
BTW. det er ikke den "ultimative test på om forholdet vil holde" at finde den perfekte gave, ved hver lille helligdag/begivenhed som fx. parrets jubilæumsdag >IGEN!#!#!"!""!""!<
et forhold er altså ikke lutter lagkage! det er noget med at man snakker om tingene, støtter hinanden, og KÆMPER for at det vil holde...
det er ikke noget med at slå op så snart fyren har gjort noget "galt"
ikke vær' totalt egoistisk!
jeg ville fx. ikke slå op med en pige bare fordi at hun var oppe at køre.
(OG! ALT DE I GØR GALT IGENNEM FORHOLDET OSV. SKYLDES IKKE KUN JERES MENSTRUATIONSMERTER!)
- skal vi hidse os op hver gang i kommer til at sparke os i nødderne, i sengen?
tilføjet af

Du har fat i noget af det rigtige .....

Frankline du har fat i et af de punkter hvor mænd og kvinder er meget forskellige. Kvinder vil kurtiseres med søde ord og beundring og vil så måske(i det tilfælde at de synes manden er lækker osv) gerne "belønne" denne forståelse for kurtisering med sex fordi hun selv har fået vild meget lyst til denne mand, der så åbenlyst synes at hun er fantastisk og lækker.
Mænd derimod - har egentlig bare behov for noget sex.
Heldigvis har rigtig mange danske mænd forstået denne forskel på mænd og kvinder og er faktisk rigtig gode til at kurtisere og blevet så gode til det, at jeg tror de mener det oprigtigt :o)og selv tænder på det!
Der findes dog stadig rigtig mange mænd der ikke har forstået spilleregelerne og som konstant brokker sig over at de får for lidt sex..... og nogen ligefrem nægter at kurtisere for det det virker bare for forlorent for dem. Too bad for dem - de bliver bare ved med at få for lidt sex.
Personligt synes jeg de sydlandske mænds kurtisering af kvinder (især danske kvinder) er meget "slimet" (og de er alt for selvhøjtidelige) og ikke spor sexet - nej - lad mig få de danske mænd, der med mandig charme kan gøre mig helt blød i knæene og hvad dertil hører, når de vel og mærke vælger at kurtisere verbalt og få mig til at føle mig som en helt speciel kvinde - den eneste som han faktisk har lyst til at være sammen med fordi jeg er SÅ vidunderlig.
Herregud - vi vil sku da alle gerne have sådanne øjeblikke ind imellem - det danske vejr skal nok sørge for at vi kommer ned på jorden igen dagen efter.
Og er der nogen der ved hvordan man lærer en mand at kurtisere - ja - så må I meget gerne melde tilbage - jeg kender faktisk en del mænd der godt kunne bruge et kursus!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.