6tilføjet af

Dansk TV når det er ringest?

9 ud af 10 helt til hest, Bubber og BS det er TV pest! Hvorfor er underholdning i dansk TV så fladpandet hvorfor skal vi dag ud og dag ind se på de samme intetsigende 150 kendiser hvis stort set eneste anvendte egenskaber er at de tidligere har været på TV. Programmer der har indhold gøres intetsigende ved igen og igen at trække de samme "køer" en tur i manegen, uanset deres evner og egenskaber. og programmer der er så indholdsløse at ingen kunne finde på at bruge tid på dem peppes op med kendiser med det formål at få os til at blive siddend -for der må da være noget når nu XX deltager -fantasiløsheden har kronede dage
Nu Er Det Nok
Jeg Vil ha TV med Indhold - Værter og deltagere med relevans for indholdet.
tilføjet af

I mit fjernsyn er der rigtig mange programmer.

Du sidder og ser noget du ikke gider at se på , kritik på kritik.
Der er så mange programmer , se dog på noget du gider at se på.
Jeg ser meget TV , og er meget tilfreds med alle de muligheder der er nu.
Alt din kritik - er det fordi du ikke vil betale fjernsyns licens - det tror jeg på.
tilføjet af

Nyhederne og vejret..

er også med de samme deltagere, men er dog en spændende serie at følge ;-))
Jamen se dog det du synes er interessant, der skal være noget for alle. Man SKAL jo ikke se det hele......
Venligst og på gensyn ;-))
tilføjet af

Kendiser eller ej

Synes du måske, at ikke kendiser, som gerne vil være kendiser er mere "politisk korrekte" at se på?
Jeg tænker især på tv programmer som Robinson, eller hvad med Paradise Hotel, for ikke at glemme Big Brother.
Sluk eller se Bubber i børnetimen om søndagen, eller find på noget andet. Du kan jo også bare gå i seng.
tilføjet af

Jeg synes at person promoveringen

er blevet til indholdet og det er hvad jeg ikke kan lide.
Eks en kendis jæger soldat og en kendis tv vært i afrika- selvsamme tv vært synes egentlig at det var vigtigere at tale om Dafur konflikkt sult og nød men det vil produceren ikke ha for tv skal være uproblematisk ...hvor prostitueret kan man tillade sig at være...bare for igen at komme på tv
Eks 2 en rejse over island til hest lyder spændene der er god historie, kulturelle bånd, en fantastisk natur, et ride dyr eigig mange osse vil vide noget om og -altså hvis man sætter den rigtige vært og de rigtige vidensfolk sammen, men nej vi skal have et hold quinder hvis egenskaber til at formidle andet end sig selv forsvandt første gang de mødte et kamera.
=overklasse kvinde ligestillings forkælelses fis
Eks3 9ud af 10
almenviden ala giro 413 lidt sjovt, men slet ikke nok til at bære et program tisæt et hold kendiser vupti konceptet er reddet -men er det godt tv?
tilføjet af

Du blander ......

Et underholdnings program skal være underholdende og ikke handle om konflikten i Dafur.....Eller hvad mener du underholdning er?
tilføjet af

Hvorfor må det ikke være både og

der er vel ikke noget galt i at der er indhold i noget der er underholdende deter netop det der løfter kvaliteten - verden er jo netop modsætningsfyldt jeg ved godt at folk vil have noget de ikke skal foholde sig til mine børn vil osse hellere have slik end mad har de godt af det? hvem siger at fordi man er blevet myndig skal man kun ha hvad man har lyst til???
Public Service det er de stationer jeg taler om er jo netop forpligtede til at servere andet end pommesfritter og sundae is.
det at producere underholdning med indhold er jo netop deres domæne. de passer det bare efter min mening rigtig dårligt med deres kendis parade - mest fordi der er et hav af kompetente og kvalificerede mennesker der kan give mere, nemlig de fagfolk og amatører der brænder for deres felt-
De skal ind hvor de er bedst og ikke bruges igen til noget de ikke har kvalifikationer til hvis du har haft en dygtig murer til at lave dit bad ber du ham så lave dine el installationer?
venligste hilsner fra
Holger
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.