2tilføjet af

David Millar udelukket fra Tour de France

Endnu en gang er der doping i cykelsporten. David Millar fra Cofidis er udelukket fra Tour de France. Hvorfor skal man dope sig? Det er sku da for dumt.
Det kunne jo også være at vi skulle dele cykelsporten op i to kategorier: 1. Med doping (for idioterne) og 2. Uden doping (for de mere intelligente).
ProfessorWeb
tilføjet af

En ny nomalitet.

Hej Professor Web`
Er det at tage stoffer, ikke bare ved at blive en del af vores kultur, som vi må lære at leve med. I denne uge var der en udsendelse på DR2 omkring mænd i 40 års alderen der tog testoron, for forsat at kunne følge med på deres arbejde.
Jeg personligt siger nej til at tage disse stoffer, men jeg har helder ikke et top job. I England er der flere kvindelige politiker i parlamentet der tager testoron for at kunne klare sig politik. Hvis du har fuldt med i debatten, ved du jo også det drejer sig om økonomi for medicinalindustrien, og vores politiker vil ikke gribe ind, på grund af den store omsætning der er i salg af medicin.
Nu er det så Davud Millar de har taget, men er han ikke bare et produkt af en kultur som er inde for sportens verden. Hvis han ikke tog disse stoffer var konsekvensen
vel, at han ikke havde et job som Cykelrytter.
MVH.
tilføjet af

manu4ever & barca4never

jeg syntes overhoved ikke man skal dope sig. det er FFS det dumeste man kan gøre
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.