5tilføjet af

cykelferie

Er der mon nogen,der er lige så "besatte" som jeg? Jeg er efterhånden blevet en "gammel" kone (59),men i mange år har jeg haft en drøm om at cykle til Paris!Det kan godt være,det lyder helt skørt,men der forhåbentlig andre,der er lige så skøre?!!! Til sommer har jeg ferie i 4 uger (hele juli).Findes der nogen,der gider snakke om det? Måske endda GØRE det????
tilføjet af

God ide, men vil en anden vej

Håber du finder nogle at følles med, jeg cykler selv men vil mod Nord her i år 2005, og søger selv en ledsager til at cykle til Nordkap, men går den tur i vasken på grund af, jeg ikke kan finde nogen at cykle med, kunne det måske tænkes jeg vil med til Paris.
Mvh. Claes
tilføjet af

altid er du imod.

du vil ud at cykle, så kør dog mod øst. der er mange myg i lapland og ingen steder at lappe cyklen.
tilføjet af

re: skør cykeltur...

Hej, - jeg er en pige på 24. Jeg har været på en del cykelferier, men ikke til Paris...Det lyder som lidt af en udfordring..det kunne da være meget sjov, at prøve...molli.emm@sol.dk
tilføjet af

Det var måske ikke dumt,

Det måske ikke så dumt at cykle mod øst, har også tænkt på det vil gerne til Uralbjergene og Mogoliget og Kina, men nu har drømt komme til Nordkap i flere år, så det er i første omgang målsætningen, at komme op opleve nordlyset, og høre de samiske Jojker syge ude i fjelene, og opleve urkraften fra dette natur folk.
Ellers går det nok med alle, mygene og at lappe min cykel skal jeg nok finde ud af, ellers er jeg ikke altid imod, men dog bliver jeg aldrig en Kæmelon.
Mvh. Claes
tilføjet af

cykle

jeg er 52år og cykler en del det ville en udfordning at jeg er med på denne tur det lyder godt
kan du havde en god dag
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.