8tilføjet af

han gider ikke..

jeg er en pige på 21 der altid i det 1 1/2 vi har været sammen,haft en godt og fantastisk sexliv med min kæreste.Men i løbet af det sidste stykke tid er det bare somom han ikke har lyst til mig mere.. Jeg skal nærmest tigge om sex og når jeg så endelig får det, kommer han med det samme, han tager sig ikke tid til at hygge om mig. Jeg kan ikke få skedeorgasme, men derimod kan jeg få en fantastisk klitorgasme. det tager bare sin tid nogle gange. Jeg har selvfølgelig prøvet at tale med ham om det, men hans eneste forklaring er bare at han ikke tænker på sex og ikke har lyst.. han siger at det ikke er pga mig... men hvad skal jeg tro?
Jeg elsker min kæreste meget højt og synes stadig han er lige så super lækker som første gang. Jeg er bange for at han er blevet træt af mig.
er der ikke nogen der har en råd til mig?
knus
tilføjet af

selvtillid!

Du skal først og fremmest tro på dig selv! Tro på ham, når han siger, at hans manglende lyst IKKE skyldes dig!
Måske er han stresset (arbejde, studier, familieforhold - alt kan være årsag) eller bekymret over noget.
Pas på ikke at "krybe" for meget for ham for at få sex - så føler han sig bare mere presset! Prøv i stedet at klare dig selv. Ikke nødvendigvis med onani - selvom det er dejligt, når først man "har lært det". Men overbevis dig selv om, at du er god nok, dejlig og sexet! Held og lykke!
tilføjet af

det går over

Hej pige
Tror ikke du skal tage det så tungt....og he, det er selvfølgelig ikke så let når man føler ens kæreste ikke har lyst til en mere, og måske er blevet træt af én.
Jeg tror ikke det er tilfældet. Jeg har selv prøvet at været i den situation du beskriver, for et par mdr. siden. Pludselig havde min kæreste ikke den fjerneste lyst til sex mere(?????)
Jeg spurgte han selvfølgelig hvad der var galt, og fik samme svar som du: han havde bare ikke lyst.....og han forsikrede mig om at det ikke var mig der var noget galt med.
Year right, men jeg valgte at stole på ham, bide tænderne sammen, og bare gøre det selv, når presset blev for stort😉Og iøvrigt ikke pressede ham, fortalte ham jeg stadig holdt af ham, og sørgede for at hygge om ham når vi havde tiden, men ikke med at lægge op til sex selvom jeg havde lyst.
Efter et par mdr.(det føltes meget længere, kan jeg godt fortælle dig ;)) gik det pludseligt ligesom over af sig selv, vi har nu, et ligeså godt, hvis ikke bedre, sexliv end før.
Min teori er at mænd nogle gange "går i en hule" mentalt, hvor der kun er plads til én. Håber du forstår hvad jeg mener🙂Min kæreste giver mig ret i dette. Det er ikke sådan at vi kærester skal forsvinde, deres hoved er bare optaget af andre ting, stress, arbejdet, eller mangler noget forår og sommer.
Ved at det kræver selvtillid og styrke at komme igennem, med jeg ved også at du kan finde den styrke i dig, så længe du bare elsker ham, og at I begge kommer stærkere ud af den afmatning der er i jeres forhold lige nu.
Held og lykke ...og ....go´ ventetid (kan man sige det?!) Han skal nok komme selv når han er færdig med at sidde i sin hule :)
Knus Anita
tilføjet af

tak for det seriøse svar

hej anita
mange tak for det seriøse svar. Tror du har ret med det med at have is i maven. Føler bare at når vores sex liv ikke kører ødelægger det alt for mange andre ting for os.
Men tak igen for dine gode råd.
venlig hilsen pige 21
tilføjet af

Bare ikke lyst?

Jeg tror i forlængelse af de tidligere indlæg heller ikke at du nødvendigvis skal lægge for meget i det. Men det er selvfølgelig vigtigt at finde ud af om manglende lyst dækker over noget andet. Nogle par tager deres "kampe" forskellige steder. Der er nogen der altid diskuterer hvis tur det er til at tage opvasken, nogen er altid uenige om politik og nogen "mister" lysten til sex. Så på den ene side er der måske en ganske naturlig forklaring, som skitseret i de tidligere svar, men det kan også dække over noget andet, så prøv måske at finde ud af det. Jeg ved godt at det lyder lidt pessimistisk, men det er måske bedre at finde ud af hvad det dækker over.
tilføjet af

har det

har det på samme måde med min kæreste. hun arbejder hårdt for tiden. håber det er det. så jeg bider bare tænderne sammen :-(
tilføjet af

Mille

Mit råd til dig er at snakke med ham om hvad det er der sker. Spørg ham om han har mistet lysten til dig, eller om han bare har for meget at tænke på. Der er mange fyre der har det sådan, at når de endelig har sex med kæresten kommer de med det samme. Det kan være fordi han tænker meget over nogle ting. Og hvis han har det, så fortæl ham at du er ked af at han ikke har fortalt dig det, for du gerne vil hjælpe ham hvis der er noget du kan hjælpe ham med.
Jeg vil også sige at du skal lade vær med at tigge om at få sex af ham. Ved godt at det kan være hårdt at væøre vildt forelsket, og så man ikke kan udtrykke sig med sex F.eks. men du skal passe på at du ikke kommer til at virke desparat.... Hvis du synes at du har prøvet alt, så prøv en aften at lave god mad, med det hele. Vin lys og stille musik i baggrunden. Og så slut aftnen af med en sød lille natkjole og noget sexet undertøj. Og så begyndt at ligge op til sex, du kan F.eks. øve dig i en lille strip dans for ham som en lille overraskelse eller sådan noget....
Hvis du har flere spørgsmål eller gerne vil snakke mere om problemer. Kan du skrive til min E-mail Babymusseren@jubiimail.dk
Og jeg er IKKE en pædofil stoder. Prøver kun at hjælpe andre med det jeg kan.
Kærlig hilsen Mille
tilføjet af

Han gider ikke...

Hej pige 21...
Jeg vil bare sige til dig at jeg har været det samme igennem, jeg har været sammen med min kæreste på 22 i snart to år, og jeg har også gået i troen om at han ikke gad mig mere, hver gang man lagde lidt op til han sagde han bare at han ikke havde lyst eller at han var træt... Jeg spurgte selvfølgelig også til mit problem og da jeg fik det undersøgt viste det sig at mange mænd har en fase i deres liv hvorsex ingenting siger dem, det kan være meget forskelligt hvor gamel de er når de kommer i denne fase. Men jeg gjorde det ved min kæreste at jeg ikke lagde op til sex, og efter lidt tid viste det sig at han troede at det nu var mig der ikke havde lyst til ham, så vi satte os ned og snakkede det igennem og han kunne med det samme se problemet... Kort sagt, måske lidt hårdt sagt men giv ham af samme medicin som han nu giver dig... Håber du måske kan bruge nogle af mine erfaringer til noget... Hilsen pigen 18
tilføjet af

Tak for opmuntringen..

Hej Anita
Var meget glad for at læse dit svar til pige21 om hvad man skal gøre hvis "han ikke gider".
Jeg er inde i samme fase med min kæreste som heller ikke gider sex, selvom jeg tit har lagt op og enda har snakket med ham om det. Jeg er sååååå frustreret og er bange for at han totalt har mistet interessen for mig, at jeg har fået ham til at miste lysten, at jeg har presset for meget på, at jeg har givet ham præstationsangst, at dette er begyndelsen til enden på vores forhold osv. osv. Det var lettende at læse at andre har og har haft det som jeg. Specielt har dit indlæg, Anita, givet mig tålmodighed og håb om at min kærestes tilbageholdenhedele er en periode og at det bliver godt igen. Jeg vil derfor gøre som du siger: stole på ham og bide tænderne sammen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.