2tilføjet af

Cape Town, Syd Afrika

Vi er en gruppe på 8 personer der tager til Cape Town i uge 11 og 12. Er der nogen der har nogle erfaringer med at rejse i dette område. Er der nogle ting, seværdigheder der er et MUST at skulle se når man er i det område. Vi har selvfølgelig lånt bogen: Turen går til Sydafrika, og den giver da også en masse gode ideér, men det kunne jo tænkes at der var nogen der havde nogle rigtig gode indslag. På forhånd tak ,o)
tilføjet af

Cape Town

Så kan jeg kun sige, glæd jer! Der er utrolig smukt i Cape Town, helt fantastisk..
Der er selvfølgelig Table Mountain, Robben Island osv., som der også står om i jeres rejsebog, man skal se..
Der er en bar nede ved Clifton Beach, som hedder La Med. Der er rigtig meget gang i den søndag aften.. I skulle prøve at tage dertil..
Desuden er der en club, som hedder the Fez, som er et af de mest hotte steder at tage ud i Cape Town i øjblikket, meget fedt, men ret småt..
Det var lidt om nattelivet..
Desuden, pas på jer selv, hold jer så vidt muligt sammen og hold jer til de store gader!
God fornøjelse..
tilføjet af

Chapman's Peak

Det er for sent med dette svar, men jeg håber at I har været en tur fobi Chapman's Peak lidt øst for CT.
Denne fantastiske udsigt skal man ikke lade sig snyde for, køreturen er også en oplevelse i sig selv med de mange hollandske-inspirerede huse.
Cape Flats; hvis man vil besøge en rigtig sydafrikansk township. Jeg boede selv i en (som udvekslingsstudent) ved Johannesburg, hvilket er en fantastisk oplevelse.
Cape Point, Cape og Good Hope Nature Reserve; endnu en fantastisk udsigt, og et rigtigt flot reservat.
Fish Hoek; Den eneste by i Sydafrika, hvor det ikke er muligt (lovligt) at købe alkohol. Ligger på vejen til Simon's Town og Boulder's Beach, som er en (ta dah!) PINGVIN strand. Enestående oplevelse.
Robben Island; Kedelig, men så kan man da altid sige, at man har været der! Det er også det eneste sted i Sydafrika, hvor der ikke er rindende vand!
Table Mountain; Oplevelse udover det sædvanlige. Jeg besteg det, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere unik. Kan stadig huske hvert et skridt...
Blouberg Strand; Det er alle postkortene fra Cape Town bliver taget, da der er perfekt udsigt til Cape Town midt med Table Mountain og Devil's Peak. Også en af de bedste strande...
Clifton Beach; Posh strand, og ligger i de homoseksuelles område. Deraf de mange regnbueflag🙂Og hold kæft, hvor er den lækker! (undtagen vandet som er en gåsehudsfremkaldende 10 grader om sommeren! Det var den da jeg var der en decemberdag...)
Alle deres museer...; Især Natural History Museum. Botanical Gardens, etc...
W&A Waterfront; Ikke til at komme udenom, når vi snakker CT og malls. Det er du køber alle dine turist-ting ;)

Nå, jeg ville kunne dvæle ved det her i timevis. Men hvis man vil unde sig en oplevelse, burde man tage til Joburg og Pretoria. For ikke at nævne Kruger National Park.
/caraline
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.