56tilføjet af

Broson Kirke skadet for 70.000

I taknemmelighed over at præsten har givet dem "hysly" (læs: givet dem lov til at BZ'ette kirken) har Irakerne ødelagt for 70.000 kr.
Mon snart de tåbelige humanister fatter, at der intet godt kommer fra den kant? De vil udelukkende snylte på vores samfund, og får de ikke hvad de vil have, så udøver de bare hærværk istedet.
Men vi kan jo gøre som vi gjorde da de autonome smadrede København. Vi kan give dem et hus - et hver naturligvis - og så vente og se på hvornår næste voldsbølge rammer uskyldige.
tilføjet af

Har du tænket på alternativet

Som et mulighed.
Gi dem ansvar.
Bare en tanke
Klaus
tilføjet af

Menighedsrådet må betale

det er dem der har ladet dem blive i kirken..... Værten må betale for gæsters hærgen.
http://ekstrabladet.dk/112/article1206950.ece
tilføjet af

Din

kilde? Tak
tilføjet af

Døm selv.

(Foto: Andreas Hagemann Bro)
Skader for 70.000 kr.
Brorsons Kirke ødelagt efter politiaktion
- Søndag den 16. august 2009, 14:43
Politiets aktion mod de irakiske flygtninge i Brorsons Kirke på Nørrebro gav skader for 70.000 kroner. Værst gik det ud over orglet.

Læs også 30 henvendelser om politivoldAnholdte irakere sultestrejkerR: Det ligner politisk bestillingsarbejdeAlle irakere ude af Brorsons KirkeBørnene tissede i bukserneDet gik hårdt ud over Brorsons Kirke på Nørrebro, da politiet natten til torsdag rykkede ind for at anholde de irakiske asylansøgere. Tumulterne har ført til skader for omkring 70.000 kroner, lyder vurderingen, efter at blandt andre håndværkere har beset skaderne.
Ifølge kirkens præst, Per Ramsdal, er den største skade sket på kirkens orgel i forbindelse med, at en iraker kravlede op på orglet og truede med at begå selvmord. Orgelpiberne, der er lavet af et blødt materiale, er kollapset, og reparationen beløber sig til næsten halvdelen af det totale skadesbeløb.
Dertil kommer forholdsvis store skader på alteret, stole i kirken samt et par døre i krypten.
Per Ramsdal mener, at skaderne primært kan tilskrives politiet, fordi de er sket som følge af politiets aktion. Skaderne kunne have været mindre med en mere afdæmpet aktion, siger han.
- Aktionen var noget overdrevet, og irakerne kunne have været arresteret på en langt fredeligere måde. Når politiet møder så massivt op og i fuld mundering, gør det måske, at irakerne bliver endnu mere rædselsslagne og derfor går mere til yderligheder, siger Per Ramsdal. Han kan ikke udelukke, at regningen for skaderne kan ende hos kirkens menighedsråd.
I første omgang skal det dog undersøges, hvordan kirken kan få hjælp fra en forsikring. Per Ramsdal forventer, at der fra tidligere lignende sager er en praksis for, hvordan politiets erstatningsansvar ser ud.
Hos Kirkeasyl siger pressekontakt Katrine Jensen, at man som udgangspunkt mener, at det er politiet, der har forvoldt skaderne. Samtidig er man dog meget optaget af, at kirken bliver godt behandlet og at sagen ikke rammer kirkens menighed. Kirkeasyl vurderer, at der kan være en risiko for, at man ender med at dække beløbet.
/ritzau/
tilføjet af

Ikke fyldestgørende indlæg...

Det er sikkert med god grund du ikke satte et link i dit indlæg. Så havde vi andre nemlig haft mulighed for at se at skaderne opstod da politiet stormede kirken, og i tumulterne opstod skaderne. Det har jeg læst mig til på TV2.
Det havde bare ikke været så godt for det indtryk du gerne vil have af irakerne, i denne tråd vel? Det kunne ødelægge den stemning du ønsker at skabe, hvis vi andre havde kunnet læse os til at det IKKE fremgår at irakerne var skyld i den skade. Men at det skete da politiet stormede kirken. En iraker søgte tilflugt på orglet, hvorved det kom til skade.
Gad vide hvordan du ville reagere hvis der lige efter du havde lagt dig til at sove, stormede en flot politifolk ind og forsøgte at få dig til at gøre præcist hvad de siger. Jeg var nok ikke den eneste der var gået i panik.
Men når de nu lige ligger ned, så kan man da lige give dem et ekstra spark. Om berettiget eller ej, hovedsagen er at man får vist hvad man mener om "den slags"?
Lagermann
tilføjet af

En anden, og bedre sandhed

Præcist det jeg gerne vil have frem i mit indlæg. Det var nok med god grund at trådstarter ikke lagde et link ind i sit indlæg.
Lagermann
tilføjet af

De 70.000 var skader for politiet

og deres indsats
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/08/16/143420.htm
Din propagandahund
tilføjet af

DR og TV2

Er det godt nok for dig?
tilføjet af

Hvor afdæmpet syntes du aktionen skulle være?

De brugte 2 timer på at tale dem ud. Så gik de over til at slæbe dem ud.
Det er næppe politiet som har smadret inventaret. Men det tror du måske?
Irakerne og demostranterne var årsagen til at det gik så voldsomt til.
tilføjet af

Ja og personligt

Hvert medlem må punge ud af egen lomme, da det er dem selv som har inviteret.
Vil det være mandatsvig at stille lokaler gratis til rådighed for kriminelle som jeg har betalt for via kirkeskatten? jurist???
tilføjet af

Link

Hvorfor lægge et link til noget som hvem som helst uden større besvær selv kan finde? Desuden er det noget vanskeligt at linke til teksttv.
Det er jo ikke politiet som har ødelagt inventaret. Det er irakerne og demostranterne. Havde de fulgt frivilligt med, var der intet sket... altså bortset fra det som irakerne havde ødelagt mens de opholdt sig i kirken.
tilføjet af

Det kan du selv være!

Politiet brugte 2 timer på at tale dem ud. Det gik ikke, derfor gik de over til at slæbe dem ud. Og så begyndte irakerne og demostranterne at smadre inventaret.
Demonstranter der hindrer politiet i deres arbejde, skulle smides i fængsel. Mindst 3 måneder!
tilføjet af

1 iraker ødelagde for 35.000

Fra DR:
"den største skade sket på kirkens orgel i forbindelse med, at en iraker kravlede op på orglet og truede med at begå selvmord."
"Orgelpiberne, der er lavet af et blødt materiale, er kollapset, og reparationen beløber sig til næsten halvdelen af det totale skadesbeløb."
tilføjet af

Værten må betale (kirken)

Den tåbelige kirke/menighedsråd/præst, der inviterede dem inden for, må selv betale for de ødelæggelser, som invitationen medførte.
tilføjet af

Hvor mange gange har du proklameret den udmeldelse?

- Kan du ikke hitte du af det, så er hjælpen her.
http://www.ateist.dk/baggrund/udmeldelse_af_folkekirken .html
- jeg synes du skal benytte dig af det, for jeg tror slet ikke den forening er noget for dig. Du er i hvert fald ikke noget for dem.
tilføjet af

Var der demonstranter inde i kirken?

- hvor får du det dog fra?
tilføjet af

Var der ikke?

Hvor har du det fra?
tilføjet af

Et link til dig

tilføjet af

Din humor er bizar

Og langt fra min.
Desuden er dit link fuldkommen irrelevant for debatten.
tilføjet af

Du mener forhåbentilg af egen lomme-

Ellers kommer du jo aligevel til at betale
tilføjet af

Milionregningen efter irakkerpak

Skatteborgerne får regningen på adskillige millioner.
Asyl må omgående afskaffes, og opholdstilladelser inddrages. Et oplagt kundepotentiale til pendulfart for kriseramte SAS, To spyfluer med ét smæk.
tilføjet af

Nemt tjente penge.

De penge er hurtigt tjent hjem når de er sendt hjem.
tilføjet af

Mange tak

det har du vel ret ind.
Jeg mente dog, at du henviser til den oprindelige indlæg, hvor kritiken er selveste sagen.
Men hvorfor ikke søge efter kernen, dvs, hvorfor skete alt dette pludseligt ,o)
Alt har et orsåg, også denne konflikt, og den er langt fra færdigt, regering har ikke passet deres job, de har klundret i sagen lige fra starten, og netop klyngebomber sagen har været med til sagens resultatet.
Bizar skriver du. det har du ret ind, fordi de hele er bizar synes jeg
Klaus
tilføjet af

Bevisbyrden er din!

Det var din påstand at demonstranterne skulle have deltaget i hærværket inde i kirken. Så er det også din bevisbyrde. Det er klart det er nemmere at sige "Nå, du mener ikke det samme? Jamen, så bevis at de gjorde det?".
Sær opfattelse af påstand og bevisbyrde.
Lagermann
tilføjet af

Klap nu lige Lagermann

Normalt har jeg ikke meget til overs for politiets indsats, eller rettere mangel på samme, men her vil jeg gøre en undtagelse. Politiet behøver ikke stå for skud, bare fordi de for en gangs skyld passer deres arbejde. Sommetider kan jeg næsten forstå deres manglende indsats, som f.eks. nu hvor en gigantisk flok paphoveder har så ondt i håret af bare frustration over de gjorde som de skulle, vil folk ikke flytte sig som de får besked på, må de flyttes med de midler der nu er nødvendige, den enkelte betjent skal ikke stå og diskutere med den enkelte om det nu passer herskabet at flytte sig.
tilføjet af

Helt enig

Det må være præsten der skal betale for skaderne, da han har ulovligt huset de afviste irakere. Præster der bryder de danske love bør også afskediges omgående.
tilføjet af

Jamen, send dog endelige en regning!

Under Khomeini sendte staten også en regning for kuglen til de henrettedes familier🙂
tilføjet af

Hesten?

Hvad er det jeg skal klappe? Hesten, kage eller i? Hvis det sidste er tilfældet, så skal du vide at hverken du eller nogen anden skal give mig mundkurv på, bare fordi du har en anden holdning til tingene end jeg har.
Newsflash: dette er en debat! En debat betyder at man debatterer et givent emne. Det vil sige at alle er i deres gode ret til at komme med deres holdninger. Ingen holdning er bedre end en anden.
Jeg nægter dog at acceptere at det kommer til at se ud som om irakerne ødelagde for 70.000 i den kirke, bare fordi de følte for det. Det var IKKE sket, hvis politiet var faret med lempe.
At det ikke er første gang at lovens håndhævere går over stregen, bør jeg vel ikke fortælle en velunderrettet person som dig?
Mvh Lagermann
tilføjet af

Vil du henrette irakerne?

Jeg begynder at kunne lide dig trunte.
tilføjet af

Der var demonstranter i kirken

De gik/sad i vejen for politiet, kastede sig over dem, og dernæst smed de sig foran bussen da den skulle køre.
Men OK - så siger vi at der ikke var demonstranter i kirken. Altså er det udelukkende irakerne - der så venligt havde fået tilladelse til at BZ'ette kirken - der ødelage for 70.000 kr.
Det er da en flot måde at vise sin taknemmelighed på, syntes du ikke? Det sætter tingene lidt i perspektiv. Først overtræder de deres meldepligt på asylcenteret, dernæst BZ'etter de en kirke (som de forøvrigt anser for værende et sted hvor kun ugudelig kommer), og da den leg så afsluttes, så smadrer de bare inventaret.
Flot flot. Lad os give dem asyl. Så kan de jo slutte sig til de autonome, der også har for vane at smadre ting, når de ikke får deres vilje.
tilføjet af

2 timers snak førte ingen steder

Og de ville ikke følge frivilligt med.
Hvordan ville du have dem fjernet fra kirken?
tilføjet af

Så du mener det tåler sammenligning?

Dette er hærværk. Normalt bliver hærværksmanden dømt til at betale erstatning.
Typisk at du vil fritage snydepelsene for at betale hvad de skylder. Du vil bare give dem opholdstilladelse, kontanthjælp og et liv på statens regning. Og nu vi er ved det, skal vi så ikke smide en bil og en førtidspension i puljen? Og med førtidspensionen så kan de jo rejse tilbage til Irak, etablere sig i de jobs de finder bedst, hvorefter de hæver både løn i Irak og pension i DK.
Ja ja - din løsning er jo super. Den vil på ingen måde dræne den danske statskasse.
tilføjet af

Du mener dræne

de danske arbejdere, som skal aflevere en større og større del af deres indtægt til de passive og samtidig må tage til takke med forfald i staten og velfærdsydelser på vej til 3. klasse.
tilføjet af

Hvem skal man tro på?

Hver gang jeg har set præsten fra Brorsons kirke udtale sig, har han sagt at han og menighedsrådet inviterede irakerne indenfor. Det kan man vel næppe kalde at BZætte kirken? Det er muligt at han ikke taler sandt, men hvem skal jeg så tro på? Ved du det bedre end præsten?
Lagermann
tilføjet af

NEJ - Men jeg mener

Hvor kynisk kan man være - folk er desperate, og det undslipper trådstarters interesse 100 procent! Tænk hvis de havde haft en arbejdstilladelse, da der var optur, så havde de måske undgået at blive så desperate og nedbrudte og endda spyttet i skattekassen. Tak for ordet🙂
tilføjet af

Min løsning

er i hvert fald ikke identisk med den du tillægger mig
tilføjet af

Hvad er det for arbejde?

Hvad for noget arbejde tænker du på at de skal lave? Er du bekendt med deres kvalifikationer? For at kunne "spytte" i statskassen skal man bidrage med en form for produktion. Alle papirskubberne og vaskekonerne spytter ved siden af.
tilføjet af

Præst Per Ramsdal bør fyres.

Nu siger han, at det er politiet der er skyld i de skader til 70.000. kr. på grund af deres aktion. Kan i se en civil betjent gå ind til irakerne og sige, hør nu vi har en bus herude og nu skal i gå frivilligt ud til den 🙂.
Jeg var ked af at se skræmte børn, men det skyldes i høj grad de autonomes ageren råben og skrigen i situationen. Er der nogle der kan se det uansvarlige i, at bruge børn som skjold for en håbløs sag ?. Jeg er i hvert fald forarget over, at irakerne medbragte deres børn i Brorsons kirke.
Mig bekendt var man fra politiets side nødsaget til at ødelægge nogle døre, som var barrikaderet. Udover dette var det irakerne der ødelagde kirkens orgel. Det er beløbsmæssigt de største skader, irakerne har ødelagt for.
Se præst Per Ramsdal er ikke en hvem som helst. Han udtalte under rydningen af Ungdomshuset, at han var parat til at beskytte de vandalistiske og voldelige autonome i hans kirke. Der må komme et tjenesteligt efterspil mod præst Per Ramsdal efter endnu en skandaløs optræden fra hans side og misbrug af hans embede.
Jeg ved at DF er meget opmærksom på sagen med præst Per Ramsdal, og vil efterfølge den. Det kan ikke være en Per Ramsdal, der skal tilsidesætte landets love.
Hvad bliver det næste❓Kirkeasyl til voldsmænd, morderer, pædofile og andet skrammel.
Efterforløbet må ende i en fyring af præst Per Ramsdal, som elsker når han kan komme populistisk på TV - og ytrer hans endsidige politiske mening, der ligger helt ude ved Enhedslisten - ja nogle vil påstå en præst, der er autonom.
Fyr ham på stedet !
tilføjet af

Tja.

Jeg er da ikke bekendt med deres kvalifikationer i detaljer, men ved, at flere har taget uddannelse her. Korte uddannelser uden lønnet praktik, da de ikke måtte tjene penge🙂
tilføjet af

- om ytringsfrihed og at kaste med sten... : /

Tja - der er, som bekendt, et par DF politikere, heriblandt formanden selv, der er blevet dømt for lovovertrædelser - så hvor deres høje heste stammer fra, er svært at gisne om... Heheh.
Nu kan vi jo ikke gå rundt og fyre folk, for at ytre sig om ting. Og det var faktisk ikke præsten, men menigheden der traf beslutningen om, at lade irakerne være i kirken.
Det er sjovt, som det med ytringsfrihed, alligevel kan "gradbøjes", når blot DF ikke er enige i indholdet.
😕
tilføjet af

Forklar venligst

Hvorfor vil Irak ikke modtage dem retur?
Ifald du ikke kender svaret: Fordi de er nyttelyst affald, som intet kan, og intet vil. Irak er glade og taknemmelige for at slippe af med dem, så belaster de ikke deres sociale konto. Og præcis af samme årsag, kan vi heller ikke bruge dem til noget som helst.
tilføjet af

Helt enig. Fyr den mand

Jeg har netop bedt om at blive udmeldt af Folkekirken pga præsten som ham. Nu har jeg fået NOK. :-(
tilføjet af

ja, eller

via de indsamlinger de laver i kirken, så må deres fattige i området undvære julehjælp, så kan det være de stemmer på nogle nye rødder til meninghedsrådet næste gang
tilføjet af

...

Det har du vist malket rigeligt, hold da op et postyr med den udmelding... Husk nu, at du faktisk stadig betaler til kirken via din regulære skat...
😉
tilføjet af

Nu skal

du nok ikke komme for godt igang om hvem der er dømt, folkerne bag kirkeasyl såmen Pelle Dragsted,Pelle Dragsted er medstifter af militante Antifascistisk Aktion - AFA, og i dag udenrigspolitisk sekretær for Enhedslisten
Medlemmer af Antifascistisk Aktion har gennem årene tævet, mishandlet, skudt og knivstukket Enhedslistens politiske modstandere. Medlemmer af Antifascistisk Aktion er tillige dømt for flere brandattentater, begået i august 2000 under navnet 'Homo Aktion'.
Medlemmer af Antifascistisk Aktion er dømt for vold, væbnet røveri, fremstilling og salg af amfetamin samt omfattende hashhandel. Mindst ét medlem af Antifascistisk Aktion er dømt i sagen om narko-ringen De Brune Bude. Dette medlem har sin faste gang i Foreningen Demos, der drives af Enhedsliste-medlemmet Erik Jensen
tilføjet af

jamen, det er muligt - men

- det ændrer ikke ved det faktum, at der blandt DF politikerne, også er personer der har brudt loven.
🙂
tilføjet af

det er også i kina man gør det

det er socialistisk hummanisme når den er bedst
tilføjet af

Din kone kærligt på kinden!

Du må også gerne klappe hesten, det var faktisk det jeg mente, men med disse moderne tingester, er det jo bare lige et tryk på en forkert knap og vupti, så er skidtet sendt og man nåede ikke lige at få rettet fejlene.
Selvfølgelig er det ikke første gang betjentene går over stregen, heller ikke sidste, men denne gang synes jeg stadig ikke det er sket her, det hele ville jo gå ad h.-til, hvis betjentene hver gang skulle stå pænt og bede: " vil du ikke gerne være sød, at gå ud min skat, det siger den grimme dame du skal", respekten for vort politi er i forvejen alt for ringe.
Om politiet var faret med lempe eller ej, tror jeg ikke havde gjort den store forskel, irakerne er fuldstændig ligeglade med danske værdier og normer, vi ser det jo så tit. Hvad tror du der var sket hvis du havde krænket en af deres helligdomme på samme måde? Ikke alene myndighederne, men også den almindelige befolkning ville gå amok, se bare sagen om Muhamed-tegningerne.
tilføjet af

Til propagandahund

I følge dit link er den største skade sket på kirkens orgel i forbindelse med, at en iraker kravlede op på orglet og truede med at begå selvmord. Orgelpiberne, der er lavet af et blødt materiale, er kollapset, og reparationen beløber sig til næsten halvdelen af det totale skadesbeløb.
tilføjet af

Har du ikke set Tv?

Der var demonstranter i kirken.
tilføjet af

Forventer da, at skaderne bliver erstattet

fra Irak.
tilføjet af

LOL

Det var da dagens joke.
tilføjet af

De har fået et ansvar

Nemlig ansvaret for at klare sig selv i deres hjemland.
Det ansvar vil de ikke tage.
Tror du selv på, at de vil tage noget som helst andet ansvar?
tilføjet af

den præs er

lidt til en side syg i kalotten, at lade sin kirke BZette`.
Og hvem mon skal betale den regning os DANSKE skatteydere😮🙁
tilføjet af

ja han skulle

da bare hoppe ned så var der een mindre
tilføjet af

hahahahahah

så tror vi også på storken😃😃😃😃😃😃😃
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.