5tilføjet af

Brok over driftsstatus på SOL

jeg mangler en kategori her på SOL nemlig brok over solfolkene, så jeg ikke skal bruge "trådplads" for at komme af med min irritation.
Nu er den gal med opdateringerne igen!! Få nu prikket til den server.
tilføjet af

Skynder mig at tilslutte mig...

...inden det bliver ...... igen:-)
Ja, det er lettere belastende at ligge og rode rundt i menuer for at finde de indlæg man vil besvare.
God weekend og lad os håbe på sol:-) ...mee
tilføjet af

sitemap mangler også

Og jeg mangler stadig en sitemap, så jeg kan finde rundt i debatgrupperne. Der er jo slet ikke system i, hvilke debatgrupper der bliver vist "på forsiden" (som nogen kalder sol.debat.dk) og hvilke grupper, der ikke bliver vist.
Man har således slet ikke noget overblik over hvilke debatgrupper, der findes og hvilke, der ikke findes - det har nok også ofte den konsekvens at mange placerer debatindlæg i de forkerte grupper.
Men egentlig er jeg ligeglad med, hvor lang tid mine indlæg er om at nå frem, bare de når frem på et tidspunkt - i den rette gruppe (og ikke bare blandt "seneste indlæg"-listen, for den liste er efter min mening roden til meget ondt, her på sitet).
tilføjet af

-sat lidt på spidsen:

hvis det skulle gå helt efter min snude, så så jeg gerne listerne "seneste indlæg" og "mest læste indlæg" helt fjernet og erstatte hele "forsiden" med en sitemap. Dermed havde man straks et overblik, så man kunne poste i den rette gruppe.
På den måde tror jeg desuden der ville komme langt flere konstruktive indlæg og langt mindre "støj" på linien, fra folk der tror at lige netop DERES indlæg er det vigtigste i hele verden, samt almindelige floodere, spammere og bøvehoveder, der soler sig alt for godt i synligheden i "seneste indlæg" og "mest læste indlæg" medførende mange personhetzer, hvor diskussionen mere går ud på at gå efter manden end bolden.
Andre diskussions-sites, jeg kender til, har slet ikke sådanne hotlister, og de fungerer aldeles fremragende uden.
tilføjet af

hmm forresten

Jeg glemte helt at skrive, hvad jeg først og fremmest havde på hjertet - Dulkis, er du ikke bange for, at dit indlæg (og vor andres i denne tråd) ikke bliver taget seriøst, ved at lægge det i lige netop denne gruppe her? ;o)
tilføjet af

Nej det er jeg faktisk ikke

og som du ser er det rettet nu - hvor vil du lægge en "seriøs" henvendelse til "dem deroppe på månen"? de har en indretning et eller andet sted, som svarer dig at du vil få svar senest om - i reglen - 14 dage. Det er da useriøst, hvis noget er. Det her virker.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.