10tilføjet af

blow jobs

nu lyder det nok dum men jeg kunne godt tænke mig at vide hva et blow job er...
fordi jeg engang blive spurgt om jeg ville lave et.
knuz mig på 15
tilføjet af

Nemlig !!!

At slikke hinanden er noget af det bedste der findes..
tilføjet af

blow jobs

I er alle helt galt på den...
Et Blowjob er når arbejder ude i den fri natur og er udsat for megen blæst dagen lang.
- den faglærte
tilføjet af

Forfalden arbejde

Jeg laver ikke forfalden arbejde.
tilføjet af

Hej pige

Et blowjob er simpelthen en form for samleje i munden. Det vil sige pigen sutter og slikker på hans penis til han kommer. I øvrigt et lille tip fra en erfaren kvinde. De fleste mænd syntes det er vildt fedt at "komme i munden" på kvinden - men faktum er også at de fleste mænd overhovedet ikke er nærværende lige når de kommer - så det er ret let at tage den ud mens han sprøjter allermest og så sutte lidt igen bagefter - hvis du altså føler for det. Mange mænd syntes det er helt vildt fedt, og mange kvinder har det godt med at give det til deres mænd.
Men lov mig ALDRIG ALDRIG at gøre sådan noget for at glæde en tilfældig fyr..Det er for ærgerligt at miste lysten til noget så dejligt pga forkert start på det.
Vent til du bare ikke kan lade være - det vil sige nyd hinanden tag god tid - find ud af hvor han kan lide at blive rørt ved og slikket. NYDELSE fra begge sider, ja så kan et såkaldt Blowjob pludselig komme til at være en meget væsentlig del af ens samliv. Og en mand der først én gang har prøvet en ordentlig orgasme i stedet for en hurtig udløsning i sammenhæng med et godt blowjob - ja han er hooket på denne sag for resten af jeres samliv. OG kære mænd derude - det gør absolut ikke sagen værre hvis i tager jer sammen og begynder at yde i stedet for altid kun at forvente at nyde. Vi kvinder kan altså også godt tåle at blive forkælet med andet end en P..
Til Oralsex generelt er der kun at sige - når man er renvasket og gider holde hygiejnen er der rent faktisk ikke noget sted på ens krop der er eller bør være at betragte som ulækkert.
;-)) God fornøjelse med at afprøve når du er klar til det.
tilføjet af

blow job

mange tak for alle de gode tips og råd i gav mig
tilføjet af

Tak

Godt sobert indlæg. Tak for det.
Niels
tilføjet af

kan man få sygdomme af det...????

hey.....
du skriver at man kan få sygdomme af at give et blowjob...!!!!?? havd for nogle...??? kunne godt tænke mig at vide hvad for nogle, da jeg selv har givet et.... og gør det helt sikkert igen.... sys også at det er ophisende at give et...!!!! det er også rart at have kontrollen over en anden...!!!en rar følelse.....!!!! hehe... ;o)så derfor ville jeg gerne vide, hvad det måske kan medføre.....!!!!
knus den søde pige...!!!!
tilføjet af

svar

alle mulige kønssygdomme. AIDS for eksempel! eller alle de andre "mindre" sygdomme..
tilføjet af

nej..

Man kan blive smittet med sygdomme.. men ikke aids.. for den skal gennem blod, eller indførsel af penis..
du kan få herbes og sådan noget.. rolig..
tænk over det hvordan skulle den smitte i halsen? ved mindre du har et stort åbent sår.. og foresten dør aids, når den remmer o2.. altså ilt..
tilføjet af

hahahahahahahahaha

Det var nok den største griner jeg nogensinde har haft!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.