1tilføjet af

Birthe Rønn, Alev og en fornuftig kvinde

Det er trist at se at Birthe Rønn Hornbech, den herligt principfaste Venstre-furie, efterhånden virker mere og mere som islamiseringens redskab. Imam Alev kræver respekt for islam og begrænset ytringsfrihed. Birthe Rønn bakker op om blasfemi-temaet (hun har tidligere forsvaret Pia Ks ret til at kritisere indvandrerne) og Lisbet Christoffersen sætter tingene på plads ved at kigge på strafferammer og bruge sin sunde fornuft. Ak ak ak.
tilføjet af

Du har ret...

Jeg anede ikke der var en blasfemi lov, men nu at jeg er klar over der findes en blasfemi lov i Danmark, er jeg af den overbevisning at denne lov skal afskaffes, og det kan ikke gå langtsomt nok.
Religion er IKKE hævet over kritik eller latterliggørelse og religion er IKKE fredet blot fordi dens eksistensgrundlag er irrationel tro og ikke rationel tankegang. Måske netop FORDI religion er baseret på irrationalitet og eksistererer hinsides det logiske og det rationelle, skal religion konfronteres og bekæmpes konstant for at begrænse dens magt overfor de irrationelle og svage sjæle som er alt for nemme at manipulere med. Religion skal ALDRIG gives særstatus, uanset religion men især islam.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.