7tilføjet af

Bevidst manipulation

Ålborgs borgmester Henning Jensen, fremviser nu et budget, hvor der er 60 millioner i overskud. Nok til alle de krav, der er fremført fra pædagoger og deslige.
Bevidst manipulation af den socialdemokratiske borgmester for at lave rav i den, til fordel for Helle Thorning.
Pengene har været der hele tiden, men har været holdt hemmelige.
Lad os nu se, efterhånden som budgetterne fremlægges?.
Disse aktioner kan vise sig at blive et gevaldigt selvmål for socialdemokratiet.
De skyder jo befolkningen i skoene, at de er dumme.
tilføjet af

linket er her

tilføjet af

Godt set

Lykketoft og Helle T. ´s socialdemokratiske borgmestre , deres sande ansigter er nu endelig kommet frem, det lyder da rigtig godt at holdningsskiftet er på vej, samtidig at der gøres op med 70års socialdemokratisk indoktrinering:
VI SOCIALDEMOKRTER ALENE VIDE HVORDAN VELFÆRDEN I DANMARK SKAL BEVARES OG UDEN SOCIALDEMOKRATIET HAVDE VI LIGGET OG SOVET PÅ GADERNE...
I lande som vi udmærket kan sammenligne os i med i Europa hvor der ikke har været sociale regeringer på samme måde som herhjemme, der kan vi alligevel måle hinanden på samme samfundsstandarder, hospitaler uddannnelse osv. , det er en Europæisk socialprofil som er og ligger i den Europæiske/kaukasiske race, og socialdemokratiet er ikke nogen garant for det i DK, men socialdemokratiet er garant for konstant stigende skatter og afgifter igennem alle årene de har haft regeringsmagten.
tilføjet af

Problemet er så....

bare hvordan vi kan overbevise de folk der strejker, om at det ikke er regeringen de burde skyde på, men kommunerne?
tilføjet af

ladyspam rød tier

Ingen kommentar fra den røde spamlady?
Hvorfor mon?
Har hun mon vidst dette hele tiden?
tilføjet af

Meget let at løse

Man skal holde sig til sandheden.
Hvordan tror du folk reagerer, når de føler sig holdt for nar?
tilføjet af

Her er beviset,

Århu stifttidende skrev adskillige sider om dette:
Århus kommune blev advaret 6år tilbage, først af nogle økonomer, senere måtte tidligere socialdemokratisk borgmester Flemmning Knudsen i et interview også indrømme at der skulle spares alvorligt, faktum er at overhørte sin egen viden og økonomernes viden om kommende tilstand i kommunen.
Så kom Louise Gade som ny borgmester, og forsøgte at få spareplaner igennem , men blev kuppet af Nicolai Wammen/socialdemokratiet + SF + R , de gik udenom Louise Gade og lavede forlig som betød øgede udgifter.
Nu sidder den nye socialdemokratiske borgmester Nicolai Wammen med de problemer som han SELV og tidligere socialdemokratiske partifæller skabte flere år tilbage, siden har Wammen selv godkendt den økonomiske aftale med Kommunernes landsforening , og giver nu regeringen skylden for "ulykken"
politikere er berøringsangste når det gælder besparelser, HVORFOR skal det hver eneste gang laves besparelser på børne/skole/ældre områderne, de sidste 15år har det hvergang været specielt på børne og unge området at de "tør" lave besparelser, JO FORDI de ikke "tør" gennemføre besparelser i Århus kommunes enorme og konstant voksende administration, Der er tusindevis af kontorpersonel(som ganske vist laver et arbejde) men dette arbejde og kontrol apperat som det reelt ér , det fylder mere og mere, tænk hvergang Århus byråd har byrådsmøde, så sendes forslag til videre beregninger og høringer og ud i nye udvalg, altså ud til embedsmændene og deres medarbejdere, altså administrationen stiger støt pga. politikernes ubeslutsomhed og berøringsangst.
Uddybelse af berøringsangsten ligger i at politikerne ikke bryder sig om at begynde at rationalisere i egen kontor administrationen FOR disse mennesker er nogle de er i samme hus med og kan risikere at møde, måske sidder de dagligt i samme kantine med dem, eller endda sidder de ved samme bord og spiser frokost!
jamen det er da heller ikke rart at fyre folk!
Men her vælger de så hver gang at gå ud i alle de små børnehaver-SFO´er , fritidsklubber for disse nu snart fyrede mennesker eksisterer jo kun på papiret i deres beregninger, de sidder ikke til frokost med dem osv..
Så det handler mere om at politikerne ikke er rustet til nr1: at kigge indad i kommunens voksende administration, og nr2: psykologisk eller sociologisk set vælger besparelser de steder som ikke berører dem selv i dagligdagen for det er meget ubehageligt, det er "jo" nogen vi kender!
Der skal sgu nytænkning til i den offentlige administration hos politikerne , der er skåret så meget ind til benet indenfor Danmarks kommende resourcer, børn og unge de skal en dag overtage efter os, giv dem nogle bedre betingelser, ganske enkelt.
Der er 26.000 mennesker ansat i kommunen, hvor mange pædagoger er der i det tal, mange opgaver er igennem årene blevet udliciteret, så igen der sidder et væld af kontor administratorer og kontrollerer tilbage, spar der!
Århus er dyrere end de fleste kommuner mht. børnepasning, ja men hvor mange pædagog timer iforhold til andre kommuner har århus pr. barn/ung , der er mindre pædagoger pr. barn/ung i Århus ifo. til mange andre kommuner, så det er endnu engang på administrationen der skal sættes ind med besparelser nu!
Kong Hans
tilføjet af

Pengene er også i Århus

hvis de udskyder Marsellis Tunnellen og Multimediehus-planerne.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.