3tilføjet af

Bedre Browser (gratis)

Da jeg selv er sååå træt af min microsoft browser vil jeg lige gøre opmærksom på at der findes op til flere andre bl.a. avant browseren som er prisbelønnet. Den er selfølgelig gratis. Den har bl. a en fed pop-up dræber og i det hele taget kan du slå en lang række ting fra (og til igen meget let) som gør din skærmopdatering langsommere.
Kig på deres hjemmeside http://www.avantbrowser.com/
tilføjet af

En anden god browser....

En anden MEGET god browser er Mozilla Firefox den kan jeg varmt anbefale
http://www.mozilla.org/products/firefox/
tilføjet af

"kompatible" ??

Mange hjemmesider laves så de kan læses i Netscape og Microsoft Explorer. Kan man ikke risikere at siderne ikke vises korrekt i de nævnte gratis browsere? Her tænker jeg specielt på farver og skrift-typer...
Ellers er de nævnte jo kanon alternativer og de fylder ikke nær så meget på computeren som Netscape og Explorer ( hvis man altså lige står med et plads-problem på sin harddisk ;-) )
tilføjet af

JO!

Jo da! for ex. kan mozilla og avant ikke forstå visse tegn.. de er ikke for gode til flere ting som fx. phtml, de kan betyde at billeder ikke sidder hvor de skal, stor sandsynlighed for at de blokerer for tekst :-D
men alle browsere har deres svagheder, jeg vil STÆRKT ANBEFALE at i spørger jer til råds på www.eksperten.dk efter hvilke browsere der er bedst.
jeg er selv medlem og bruger siden hver dag.
OBS! gå også ind på sider som www.cnet.com og find nogle anmeldelser/reviews af de forskellige browsere.
prøv med longhorn browseren eller hvad den nu hedder, mener der er en ny browser af det navn der skulle være meget god.
PISKMIGHAARDT, mange gange, mange gange, MANGE GANGE
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.