10tilføjet af

Bange for fyre!

jeg er en pige på 18 som er meget genert overfor fyre! Jeg er meget udadvent når det gælder piger, men når jeg skal snakke med fyre ved jeg simpelthen ikke havad jeg skal sige. Jeg er bange for, når jeg skal kysse, at jeg ikke gør det godt nok, og at det ikke er tilfredsstillende.
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre,jeg kan ikke forstå, at det kun er fyre, jeg er så genert overfor. Det er ikke fordi, at jeg ikke får nogle tilbud, og jeg snakker også med drenge, men når det så kommer til det tidspunkt, hvor han vil kysse, så enten gør jeg det eller prøver at slippe udenom og undgår ham. Jeg har ikke snakke med den den ene af de to fyre jeg har været sammen med i to år nu, kun lige hej og det har jeg enda haft svært ved. Før vi kyssede snakkede vi rigitge meget og rigitg godt sammen, men nu ved jeg ikke, hvad jeg skal sige til ham mere. Er bange for at folk ser mig som en bitch fordi jeg virker så afvisende når det kommer til det!
Er der nogen der kan hjælpe mig og komme med nogle gode råd til hvad jeg kan gøre for at komme af med denne skræk!
540
tilføjet af

VENT

Hej 540
Jeg tror at du skal vente lidt med fyre! Der er ingen grund til at du skal have gang i noget med dem endnu... I dit indlæg forklarer du en masse, men ikke helt til bunds!! Så vidt jeg kan forstå er det ikke kun det med kys, men lisså meget det om vedkommende er den rigtige!! Du skal ikke kysse bare fordi han har lyst til det! Det er din krop, din mund, din tunge, DU bestemmer!!! Og den dag den rigtige fyr kommer forbi, så vil han fortælle dig at du kysser dejligt, at du smager godt og at han elsker at snakke med dig!!
Held og lykke fremover og kør i dit eget tempo!!
tilføjet af

Det Du mangler er !

Hej Smukke Pige det Du mangler er at åbne Dig og at Få en Dejlig hed tur i sengen *S* Du gør ikke Noget forkert *S* Du skal Bare gå efter Dine Følelser.
Jeg har OZ haft det sådan men det var bare med Piger, men Tro Mig gå efter Dine følelser og Nyd det menneske Som Du elsker uhaaaa
Jeg tror på Dig :O)
Din
tilføjet af

jeg var også bange for piger i din alder

hej
du er ik den eneste som har det sådan, jeg er en fyr som også var bange for piger dengang, jeg blev nervøs og bange og vidste ik hvad jeg sku sige.
jeg lærte og ikke være bange for piger gennem chat
tro mig det virker!
så øv dig i og snak med dem også når du er klar til det snak med dem ivirkligheden
tilføjet af

Du og Jeg

Hej Skønne
Je er også lidt bange for piger, så lad os mødes og se om vi kan kysse og elske os ud af ensomheden og angsten.
tilføjet af

Tåbe

Du er da en klam nar
tilføjet af

Du er ikke alene!!

Hejsa "540"!
Jeg ved hvordan du har det, for jeg har det på samme måde som du beskriver! For mig er fyre ikke til at snakke med på samme måde som piger er det, hvilket jo nok skyldes, at piger af natur er mere følsomme end fyre! Hvis du aldrig har været en drenge-pige, kan det være svært at forholde sig til fyres, til tider, ret overfladiske facon! Det gælder bare om at finde den rette vil jeg tro! Ham der ikke kun har sex på hjernen (hvis en sådan altså findes), og ham der er nem at tale med! Så skal du se...så kommer alt det med kys og kærtegn som en leg!
Held og lykke med jagten derude!
De bedste ønsker fra Mis(s) me!
Ps: Håber ikke at du tager alle de indlæg ovenover seriøst! Et par af dem er vist nogle typiske drengerøve, der ikke kan ta´noget udover sex seriøst! Det er sådan nogle typer du IKKE skal satse på, hvis du er ude på at få et forhold der holder!! Sex betyder meget, men IKKE alt..-
I længden: LANGT FRA ALT!!
tilføjet af

Pjerrot...hæhæ tåbe

HæHæHæHÆHÆHæhæhæhæhæhæhhæhæ
Hvad er du selv din skide børnelokker....udgive sig for børnenes ven og lokke de unge i fordærv...føjjjjjj
tilføjet af

Øøøøhhhhh????

Har du overvejet at søge hjælp??-Dit livssyn er vist temmelig fordrejet! Har kun én sætning tilovers for dig= Hvis kvinder ikke er gode nok...SÅ SLIK DIG SELV!...Så kan du lære det!
tilføjet af

Tak..!!!!!for beviset

Hahahaha
Du har lige leveret dit køn på et sølvfad, dummere skal man lede længe efter blandt alverdens kvinder.
tilføjet af

Tænk..

Hey.. Læste dit indlæg.. Min umiddelbare tanke var ærglig bærvlig.. Men for at være mere seriøs.. Jeg havde det helt på samme måde EN GANG, men min veninde gav mig et råd som jeg nu vil give dig.. Du skal bare være dig selv, tag det roligt når du er sammen med drenge, det handler jo ikke kun om at finde en kæreste, men om at finde en som man kan lide. Derfor: Vær dig selv, så kommer det hele af sig selv + lad vær med at tænk på du er sammen med en dreng.. Hvis det går helt galt når du sidder og snakker med ham så tænk på ham som din bedste veninde.. Det hjalp mig.. Selv om jeg var ved at dø af grin ved tanken om at kysse min bedste veninde så vores første kys var TOTAL kikset, men det er mange drenge og lang tid siden nu!
Lev livet.. Der er en fyr til os alle sammen, du har måske bare ikke mødt din endnu!
Håber det hjalp..
Held og lykke med det!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.