14tilføjet af

Baby-me-now

Hej, jeg er gravid og har tidligere læst et indslag her på sol-debatten, hvor en biopat blandt andet anbefalede gravide at spise "Baby-me-now"-vitaminpiller. Jeg har nu fået købt dem over nettet af mærket "Solaray", der står, at man skal spise 5 dagligt, jeg ville bare lige høre, om det kan være rigtig? Der står endvidere på glasset: dietary supplement (men det er jo absolut ingen diæt, når man er gravid) - der står dog også: Pre-natal multi-vitamin mineral for pregnant or lactating women. Jeg håber, I kan hjælpe mig...
tilføjet af

Hvad med bare at...

Leve sundt? Og som lægerne påpeger, istedet for at fylde dig med mystiske piller?
tilføjet af

Jamen, ...

...jeg spiser allerede sundt og varieret som lægerne anbefaler. Men lægerne pointerer ligeledes vigtigheden af at spise folinsyre i starten af graviditeten... derfor disse piller !!!
tilføjet af

Jamen...

Dietary betyder diæt, ja, men på engelsk er det hvad man kalder en dagskost. Eller bare diæt. Det betyder jo ikke kun noget med at slanke sig.
Det er ikke til at sige om det er i orden at spise 5 for jeg ved ikke hvad der er i.
Men jeg kan fortælle dig, i kraft af min uddannelse som diætist, at en almindelig multivitamin med ekstra tilskud af folsyre, og jern, er rigelig til gravide. Den anden ville jeg ikke stole på over en dørtærskel, men jeg har som sagt heller ikke stået med glasset i hånden.
tilføjet af

fup-vitaminer

tal dog med din læge.
Iøvrigt er medicin over nettet udenfor lægemiddelstyrelsens kontrol og kan derfor være farligt at indtage.
Desuden er der ingen garanti for, at medicinen virker - eller at den indeholder andet end SUKKER.
Køb dog dine vitaniner på apoteket, når du er gravid.
Du er meget naiv. Stakkels din baby.......
tilføjet af

Påpasselig

Jeg ved man skal være påpasselig med køb på nettet af denne type. Imidlertid er pillerne præcis de samme som forhandles på apoteker i hele Europa.
tilføjet af

Folinsyre

kan du købe på apoteket, ret billigt.
Andet har du ikke brug for, hvis du spiser sundt og varieret.
tilføjet af

Baby-me..

lyder mest som f*ck me, eller endnu mere præcist: "gør mig gravid".
Er du sikker på at du har forstået formålet med pillerne..?
tilføjet af

læs her ...

hvad med at smide de piller ud, og så gå på apoteket og køb en pakke GRA-VITAMIN ?! ... der er alt det i man som gravid har brug for, og så anbefales de desuden af alle læger landet over ... bare et godt råd.
tilføjet af

Glem GRA-VITAMIN

der er absolut INGEN grund til at købe dyre GRA-VITAMIN piller... min læge har anbefalet mig at købe alm. MULTITABS de er billige og har alle de vitaminer du skal bruge... Gravitamin er kun en mærkevare og er ikke bedere end Multitabs....
Bare lige et råd her fra..
tilføjet af

Baby-me-now kan varmt anbefales!!!

Sikke nogle råd du her har fået! Hvis I ikke kan komme med nogle fornuftige og konstruktive råd burde I ikke skrive - og slet ikke når I er flabede, nedværdigende og ondskabsfulde!
Til dig og andre gravide: Med hensyn til Kosttilskud
så er de uundværlige i forbindelse med en graviditet. Det er naturligvis muligt at gennemføre uden, men det vil tappe moderen for vitalstoffer, hvilket i sig selv skader dit og barnets helbred på lang sigt. I mange tilfælde vil det også give en masse overflødige kilo at bakse med efter fødslen.
Indtag derfor rigelige mængder naturligt kosttilskud. Firmaet Solaray har fremstillet "Baby me Now" som jeg varmt kan anbefale, bl.a. fordi den er naturlig og let optagelig.
Med venlig hilsen "Lægen"
tilføjet af

forvirret

Hold da op hvor bliver man forvirret af denne dabat. Det siges jo at vitaminer/kosttilskud som man køber på apoteket er kemiske og derfor har kroppen svært ved at optage dem, derfor tager jeg baby me now, de skulle være lette for kroppen at optage, da det er natur "medicin". Men man skal ikke spise 5 stk dagligt, der står kun 3 stk dagligt. Jeg spiser 2 morgen og en aften, det er da nemt i stedet for både at spise folsyre, vitaminer og kalk.... Men en ting jeg er i tvivl om er, at der på glasset står, bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år. Vil det sige at man ikke skal fortsætte med dem når man er blevet gravid?
tilføjet af

retinol vs. beta caroten i A vitaminer

Det virker som om A vitaminet i Baby-me-now er betacaroten og i Gravitamin er Retinol. Mange skriver det er vigtigt A vitamin dosen ikke overskrides da det er skadeligt for barnet og at Retinol er 6 gange så stærkt som beta caroten.
Det er jo ret vigtigt, så er der nogen der ved noget om det ?
tilføjet af

kan man overdosere Folinsyre?

Nogen siger 400 mcg andre 800 mcg....hvad er det rigtige og hvad sker der hvis man får for meget ?
tilføjet af

400mcg i flg. sundhedsstyrelsen

Min læge sagde 400 mcg til gravide/ forsøgende, og det er det sundhedsstyrelsen anbefaler. Jeg har også hørt at det kan være skadeligt både for mor og barn at indtage for meget. Jeg har også købt Baby-me-now fordi der iflg. ekspidienten også er gode vitaminer i så der bla. bliver dannet flere æg. Jeg ved ikke om det passer men håber, selv om det er besværlig at tage 3 om dagen. Men tror på at det er de bedste for mig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.