22tilføjet af

Babser...

Skal jeg, skal jeg ikke?!
Hvorfor er nogle ting så svære her i livet - hvorfor ikke bare være tilfreds med den man er...?
Nogle gange er jeg glad for dem, andre gange hader jeg dem.
Det er jo egentlig rart nok med opmærksomheden når man fx går i byen, men er den form for opmærksomhed egentlig rar i længden?
Ville nogle gange ønske jeg havde en størrelse 70C - det er vel middel!?
tilføjet af

Størrelsen

Det positive ting ved store bryster:
Det er kun dumme mænd der tiltrækkes af dem, så
du har nemmere ved at skille de kvikke mænd fra de
dumme.
Hvis du kan lide opmærksomhed.
De negative ting ved store bryster:
Det kan være smertefuldt og belastende for ryggen.
Hvis du ikke kan lide opmærksomhed.
tilføjet af

Hmm...

Må jeg ikke se et billed af dem❓:-)
tilføjet af

Hmm...

Vil først lige sige; har en kæreste, jeg holder meget af, der siger han synes de er flotte og alt det der...(det de altid siger;))! Men det hjælper jo ikke hvis man ikke selv er glad for dem.
Mht. det med at skille de kvikke mænd fra de dumme...hvordan i dælen skal man gøre det, når man ikke ved hvad de går efter?
Når jeg sidder her og skriver, er det svært at komme med de negative tanker, der nogen gange dukker op...for lige nu har jeg det godt nok med mig selv. Hmmm...forvirrende!
tilføjet af

Hmm Ja!!

70C er nu ikke så stort...!
Men okay... du har små patter, Over halvdelen af jordens fyre har INGEN pæn overkrop...
tilføjet af

Ligemeget...

Jeg er ligeglad med hvad andre har...og ikke har!
Men når man går og kigger på undertøj, er det ret trist, ikke at kunne få alt det pæne... I min størrelse ligner undertøjet, "jeg ved ikke hvad"! Der er mange ulemper ved at have store bryster.
tilføjet af

......

Plat!
tilføjet af

Regulært svar..

Det var et godt sva du gav´ størrelsen på bryster har vist ikke så meget med IQ at gøre..jeg tror man elsker de bryster, som sidder på den persom man elsker..
Jeg er selv storbarmet, men har ikke af den grund følt mig overbebyrdet af "dumme mænd"..tværtom :-)
Den teori om de kloge, og de dumme = ER DUM !
tilføjet af

IQ på 140 er ikke ret meget.

Jeg har et QI der er så højt, at du ikke kan måle det.
Du fattede åbenbart ikke en pind.
Mænd der kigger efter brysterne, når de møder en kvinde
er ikke videre intelligente. Hvis de var intelligente, så startede
de med at tale med kvinden. Så de kunne finde ud af om
hun havde noget mellem ørene. Hvis de kun går efter brysterne, så
er de ikke videre intelligente...
tilføjet af

Ej nu må i da lige

I sidder og skændes om størrelsen af bryster har noget med størrelsen af mænds IQ. Jeg har selv en iq på 152 og jeg er da bedøvende ligeglad med om en kvinde har en størrelse 70B (som min eks har) eller om hun bruger en å skål, men det som betyder mest er om hun behandler mig om en hun elsker, eller m jeg er her for hyggens skyld.
Jeg kan sagtens se ulemper ved stor bryster, men jeg kan også se ulemper ved at have for små. Hvilket ikke vil betyde at det er lyken i at have "normale" (for så bliver man bare irriteret over at ligne alle andre. Så jeg vil såmen bare sige at du skal være lykkelig over at være som du er, MANGE personer vil give millioner for at ligne dig, og det eneste som betyder noget er at du elsker én person utrolig højt, og at han elsker dig MINDST lige så højt, og IKKE dine bryster.
Lev livet og bliv ikke sur over noget du ikke er, men pris dig lykkelig over hvem du er,
jeg har lært på den hårde måde, at man altid kan miste mere end man tror
Knus carsten
tilføjet af

Du ved for lidt

I dagens befolkning har 25% en IQ under 90, 50% en IQ mellem 90 og 110 14,5 % en IQ mellem 110 og 120 7% mellem
120 og 130 3 % mellem 130 og 140 og kun 0,5 % opnår en IQ på over 140. Så nu ved du det Bimmer til en anden gang.
Jeg kan ikke tro at der er nogen der udelukkende glor på en piges bryster når de møder hende første gang,hvis man har sympati for pigen er størrelsen af hendes bryster total underordnet. Jeg har en lille mistanke om at du selv har små bryster og derfor er jaloux på piger med store bryster, det skal du ikke være, der er garantret også en fyr til dig.
tilføjet af

En historie

Lad os lige tage en lidt gammel historie.
En direktøg søgte en ny sekretær, til sidst var der kun tre ansøgninger tilbage, de var stort set lige kvalifiserede, så næsten lige godt ud alle tre, hvem tror i han valgte......................ganske rigtigt han valgte hende med de største bryster.
tilføjet af

du er den du er

Uagtet om du har et brystmål der er en DD eller en C skål, så er det en del af dig.
Hvis du har fysisk gener af dine babser ( som du selv kalder dem ), så ville jeg gøre noget ved dem, ellers ville jeg ikke.
Jeg kan udemærket forstå de kvinder der ikke kan få øjenkontakt med mænd godt kan syntes at det er generende at mændene kigger så meget og ikke ser personen, men derimod kun fortrinene.
For manges vedkommende passer deres barm til deres krop og ubevidst ser vi os alle sammen om efter den der vil være det bedste arvsmateriale for vores efterkommere.
Så måske har du en fordel sm du bare ikke har været opmærksom på før...?
tilføjet af

Intelligens er et vidt begreb!

Du kan sagtens have en logisk intelligenskvotient på 140, og have
problemer med din sociale intelligens. Ofte har mennesker
med en høj logisk intelligenskvotient problemer med deres
sociale intelligens.
Klog/dum og intelligens er det samme som at sammenligne
æbler og pærer. For intelligens har intet med klogskab at gøre.
Så han er sikkert intelligent, men ikke særlig klog. *S*
tilføjet af

Klogskab

Inteligens er noget man har, klogskab er noget man tilegner sig, hvis du er meget intelligent kan du lære rigtig mange ting, og vil som regel gøre det, er du ikke intlligent, vil du nok ikke tilegne dig så meget læredom, men kan da sagtens være alletiders person og menneske.
Man ser sommetider super intelligente børn, de er jo ikke nødvendigvis kloge, for de har jo ikke lært noget endnu.Klogskab og erfaring kommer som regel med alderen.
Men vi er godt nok kommet meget langt fra det oprindelige emne nemlig store bryster.Så kære Bimmer vi er nok ikke så uenige når det kommer til stykket.
tilføjet af

Hvor slemt er det?

Det kommer vel an på hvor slemt det er. Selv kender jeg udemærket problematikken da jeg render rundt med en F-skål. Men hvis du har det godt med dig selv -og du ingen fysiske gener har- er det noget du lærer at leve med.
Men selvfølgelig kan det være slemt nogle gange. Min søster der er en spinkel pige på 160cm havde en H-skål og hun gik ned på det -både fysisk og psykisk. Som hun selv udtrykte det, hun var "mormor-formet" og tiltrak ikke andet end "gamle grise". Hun blev opereret og er i dag glad for sin C-skål
Så gør op med dig selv. Er det så slemt at der skal gøres noget ved det?
Hvis du vælger at gøre noget ved det, må du forberede dig på lang ventetid på operationen -hvis du overhovedet kan indstilles, det må du tale med din læge om. Og hvis det lykkes, operation i fuld narkose og langvarig, smertefuld rekonvalesens med forbindinger og væskende sår, hvor du ikke kan løfte noget i en måned, og næsten ingenting kan lave selv. Ingen sport, ingen rengøring/tøjvask m.m. Måske ikke engang arbejde (jeg ved ikke lige hvad du laver)
Ellers må du lære at leve med det. Se jeg synes ikke, det er et svært valg. Hvad synes du?
tilføjet af

store babser er sagen for???????????????????????

hej du der!!..
hvorfor se lidt trist på blusens form -hvis de er enorme alså?.
-det er da rart med et "styrkkende våben"-når man alså elsker med sin mand-så forestil dig lige ,at de der kæmper sladsker sig ind i kinderne på den nårh´´så liderlige mands bløde hud i ansigtet!.
-minne er lige hvad man vil kalde for en oppustet formstruktur,så de er ikke kun til en 70c skål -men til en 85c skål-så er der ihvertfald vægt nok på dem.har du nogensinde prøvet at veje dem på en køkken vægt?..
-det har jeg engang gjort til da fik jeg mit livs største chok.de vejede nemlig omkr.675.5 gr.-til det vil jeg lige tilføje at jeg er en fordel pluspige.jeg nyder dem dem i fulde drav.kæresten beklager sig aldrig -tværtimod,han vil lege gemme leg i de der vandbeloner.en tegning her:oo uh uf ..
go sommer fr.spirewippen:-)
tilføjet af

Øhhh

Hvad betyder "styrkkende" og "drav" og "sladsker"???
Jeg kan ikke finde dem i ordbogen.
tilføjet af

Helt horribelt

Nu ramler det da fuldstændig for folk. Hvad er det for noget sludder at påstå, at kun uintelligente mænd tiltrækkes af store bryster.
Det er da vist en værre gang sludder. Hvilke præmisser ligger til grund for den konklusion? Sådan som jeg læser indlægget, synes præmisserne at være, at kvinder med store bryster er dumme, og kloge mænd vil have kloge kvinder. Ingen af disse to præmisser holder vand. Så vidt jeg ved, er der ikke nogen videnskabelig dokumentation for, at der skulle være en positiv korrelation mellem brystmål og intelligens. Ej heller synes der at være tegn på, at der er en sammenhæng mellem intelligens og ønsket om at få silikonebryster.
Det andet præmis er endnu mere horribelt. Hvorfor skulle kloge mænd kun tiltrækkes af kloge kvinder? hmmm
Der er vist noget råddent noget her... Jeg synes du skulle skrive dit indæg om.
Mvh Ak og Ve
tilføjet af

Utroligt hvad man skal være vidne til.

Af en mand som påstår at have en IQ på 152 er det her et skræmmende ringe indlæg. For det første hedder det "De positive ting ved store bryster". For det andet så er hele dit inlæg fuldstændigt tåbeligt. "Det er KUN dumme mænd der tiltrækkes af store bryster", hvad er det da for noget sludder. Såfremt du havde tænkt som en person med en IQ på 152, ville du have lavet en væsentligt vagere formulering, som også ville have haft en større sandsynlighed for at give en intelligent debat. F.eks. at mænd der kigger efter store bryster har en tendens til at være mindre intelligente end mænd der ikke gør dette. Jeg er ganske tæt på at have en kandidatgrad i økonomi, og er til dagligt sammen med mennesker der, at dømme efter dit indlæg, er væsentligt tættere på de 152 end dig. Alle som en kigger de efter piger med store bryster. Dette alene modbeviser din påstand om, at det kun er dumme mænd der gør dette. Mht. til om der er en tendens til dette vil jeg også sige klart nej, men det kan da i det mindste diskutteres, hvilket er mere end dine tåbeligheder.
tilføjet af

go for it girl

tilføjet af

Takker...

Kan rigtig godt lide dit svar, men synes ikke rigtig mine bryster passer til min krop...men det må jeg vel bare lære at leve med. Ville som sagt ønske jeg kunne gå på stranden i en flot bikini...men det er selvfølgelig kun en lille del af det.
tilføjet af

Hmm..

G-skål!
Bliver da godt nok lidt bange, når du beskriver operationen, så må hellere lære at leve med det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.