17tilføjet af

Børnepasning LA VÆR OG PIV

Hvorfor alt det piverri om børnepasning i Århus?? kommunen har i lang tid vidst at de skulle spare på bugettet og alligevel skal åen ligges fri i år!! hvad koster det? kunne man ikke have brugt pengene andre steder til der var råd. det er ikke vores lands politikere der er galt på den, men vores lokale politikere.... vi en familie med tre børn kniper gerne ballerne sammen hvis det er det der skal til i en periode for at få det til at fungere.. Føler at vi som forældre skal blandes ind i at pædagogerne vil have bedre arbejdsforhold, mener ikke det er vores problem..
tilføjet af

nej

det er dine børns problem,ikke? sig mig engang render du rundt med hoved under armen?det er sgu da dit problem.og mit og alle med børn.
tilføjet af

hvad pokker mener du...

egentlig? Ja, jeg har altså svært ved at finde hoved eller hale i dit indlæg. Hvad er det du brokker dig over? Kom igen!!
tilføjet af

Det handler om udligning

Og ikke om nedskæringer. Derfor handler det om solidaritet med de andre kommuner, som ikke har haft så højt et serviceniveau. Det er altså ren egoisme og krævementalitet. Der er pumpet overordentligt mange penge i kommunerne fra staten.
Man tager altså børn og forældre som gidsler for at presse citronen. Iøvrigt fylder man dem med løgn og propaganda. Se bare eksemplet fra Ålborg, hvor 60 millioner blev holdt skjult for at hidse forældre op imod staten.
De er ligeglade med dig og mig bare de opnår denne uskønne kopulering i venstrefløjen.
tilføjet af

pædagogerne har brug for forældrene som advokater men ikke for dem, nej for forældrenes egne børn.

Føler at vi som forældre skal blandes ind i at pædagogerne vil have bedre arbejdsforhold, mener ikke det er vores problem.. Skriver du,,
for søren da, det er dit barns hverdag som du skal kæmpe for, får pædagogerne/ institutionerne bedre normering og pædagogerne bedre løn i forhold til voksende krav om integrationsarbejde, sprog og motorisk træning, læreplaner osv.
Alt sammen noget som er kommet snigende som krav til pædagoger i takt med de øvrige samfund har ændret sig.
Nu er det bare sådan at BUPL ikke kæmper eller ihvertefald ikke opnår bedre forhold for de guldklumper som forældre påstår er andet end statussymboler.DVS alle de ekstra samfundskrav som er stillet til pædagogen i dag, ja de tager rigtig lang tid, tid som nødvendigvis må tages fra børnene.
De børn som virkelig har brug for deres forældre kommer op på dupperne og kræver ordentlige pasningsforhold.
tilføjet af

Problemet er jo bare...

at der ikke opnås en skid ved strejker og blokeringer. Det de opnår er utilfredse forældre, der ikke kan få deres børn passet. De får ikke bedre vilkår af de strejker.
De skulle tage at bruge deres fagforening til formålet om bedre vilkår for pædagoger, hvis de mener de har det så slemt... Det gør vi andre, når der er noget der skal kæmpes for.
Jeg er så træt af strejker og folk der tror det løser deres problemer... (jeg er ikke ramt af denne strejke selvom jeg har barn) - og jeg kan ved gud ikke forestille mig, at regeringen pludselig laver om på den plan der er skrevet under af kommunerne selv.
Så klap hesten og kom igang med at passe jeres arbejde.
tilføjet af

selvfølgelig

skal pædagogerne have bedre arbejdsvilkår og selvfølgelig skal de have bedre løn, alt andet manglede da bare, men at bruge forældre og børn i en socialdemokratisk manifestering er altså under lavmålet og tjener ikke til pædagogernes ære, tvært imod.
tilføjet af

der er altså brug for du siger nu det nok !

Der er bestémt noget rigtigt i det du skriver, men det hjælper altså ikke børnene og de unge til en mere tålelig hverdag.
Og som der står skrevet andetsteds, mener jeg ligesom nogle kommuner, er blevet godt og grundigt røvrendt, muligvis pga. dårlig kommunikation imellem nogle/ alle kommunerne og deres " fagforening" KL, Ja så har pædagogerne håbt vagt i gevær til deres fagforening i over 10 år uden der er sket en bjælde, så ja der er altså kun forældrene og strejker tilbage, hvis der skal komme pres nok på både bupl og regeringen til at leve op til løfte om bedre pasningsforhold incl. bedre arbejdsforhold og normering, som så flot bliver lovet op til hvert valg eller gnidder mellem partier.
Lige nu er det ligesom dødvande, regeringen er tavs, eller er de-- de skubber ihvertefald bare skylden tilbage og siger -- bu bu i har selv sagt ja, det kan godt være det fik andre koncekvencer end tilsigtet, men det er ikke et regeringsproblem, hvis fanden er der så,, der skal vel 2 til tango.. nå men det var en anden sag.
Beklager mit lange svar men jeg bliver sgu så fyldt med tanker og ord, når det drejer sig om at forklare at det altså er forældrene der skal og bør kæmpe sammen med pædagogerne for bedre forhold, istedet for imod... det der med tango du ved
nå jeg må igang med andet.
tilføjet af

ak ja hvis jeg kendte svaret var jeg godtnok på vej til at blive meget meget rig, men desværre

Hvor gad jeg godt kende løsningen på problemet for bedst for børnene er klart de hurtigst muligt kan få deres vante hverdag tilbage, men Hvad er det så lige pædagogerne skal gøre // eller forældrene som jo burde være dem der råbte højst,, hvad skal de gøre mener du ??
NB: træder muligvis ud af diskussionen, real live kalder,,, men kigger helt sikkert ind for at læse folks bud på alternativ måde at skaffe bedre forhold i daginstitutioner
tilføjet af

det er rigtigt.

kommunen laver hvert år et budget, ud fra hvilke indtægter og udgifter de kalkulerer med, det gør vi andre sgu da også.
Forskellen er bare at vi ikke kan overbudgettere og sende regningen videre til staten.
Århus kommune har bevidst overbudgetteret gennem flere år, nu øjner de en chance for at skubbe deres egne fejl over på regeringen, ved hjælp af sagesløse forældre og hjælpsomme pædagoger, der lader sig misbruge i det politiske spil.
tilføjet af

pædagogerne

skal da bruge arbejdstiden til at passe dere job, så skal det hele nok gå.
En pædagog ansat i et supermarked, vil ikke kunne klare mosten, og så til 30% mindre i løn.
tilføjet af

såså doh

er det ikke forældrene der piver?
tilføjet af

Hva snakker du om?

Det er ikke særlig nemt at finde ud af hva du mener???Hva har åen med børnepasning at gøre??
tilføjet af

læs her

Her kan du læse om hvad Århus kommune hellere vil have end bedre forhold for børnene og pædagoerne.
http://www.aarhuskommune.dk/portal/borger/miljoe_natur/frilaegning_af_aarhus_aa
tilføjet af

pædagog

Jeg er selv pædagog, så jeg kender til deres verden.
Jeg har været en del af pædagogernes faglige organisation.
Jeg har også gennemgået kommunernes lederuddannelse.
Jeg har været institutionsleder gennem en del år.
Så jeg behøver ikke at have ret, men jeg kender en del til daginstitutionerne og pædagogerne.
Lige fra institutionerne gik fra at være bemandet med mødre og bedstemødre, der passede børnene af lyst, til kommunalt styrede med uddannede pædagoger, oftest / selvfølgeligt, socialt orienterede kvinder, der satte en ære i at passe børn til en lav løn.
Regler blev lavet om, istedet for elever i forpraktik, blev der nu fastansatte pædagogmedhjælpere, endog blev der uddannet mænd, men en del var kun på gennemtræk til institutionsledere eller mere endnu.
Men alt andet lige, pludselig gik der politik i jobbet, der blev stillet krav og som noget nyt blev børn og deres forældre taget som gidsler i pædagogernes kamp for bedre vilkår, både for børnene men også for os selv.
Allerede dengang sagde pædagogerne at de ikke kunne tage ansvaret for børnenes tarv, hvor mange gange har pædagogerne ikke brugt denne floskel? men uden at de har taget deres gode tøj og fundet en anden næringsvej, hver gang de blev sat på plads.
Derfor mener jeg at hele pædagogstanden er blevet utroværdige. Der er ingen, der sidder ved magten, der tager dem alvorligt.
Pt bliver de bare brugt/misbrugt af kommunalpolitikerne i de forskellige kommuner.
Hvis de virkelig mener det de siger, ville de have sagt op.
tilføjet af

bleer og æbler!!!

Vi har nu i Århus "skulle" strejke i 3 uger fordi folk syntes det er for dårligt at de selv skal have bleer og frugt med i børnehaven?? 15 arbejdsdage a 2000kr = 300000kr det kan jeg få mange bleer og æbler for... DETTE ER IKKE DEN RIGTIGE MÅDE OG I FÅR INTET UD AF DET!!! Er ved at få kvalme af alle de stakkels forældre der strejker for strejkens skyld, hvad har i budt jeres børn de sidste 3 uger?
tilføjet af

Åen!!

Sgu da at det koster over hundrede millioner at frit lægge den!!! De penge kunne vores lokale politikkere have brugt bedre på børne og ældre området F.EKS... De vidste hvad de havde at gøre med alligevel bruger de dem på denne tåbelige måde. Det er dette faktum at jeg ikke mener at vores lands politikkere skal stå til ansvar for.
tilføjet af

Pris

Projektet koster 400 mio + 80 mio for tilhørende kloakeringsarbejde.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.