9tilføjet af

At TAle Pænt Til Hinanden?

Hvor er folks manerer?
Når unge skriver og vil have svar på noget så bliver de svinet til!
Er man ikke opdraget bedre nu til dags?
Det er da ikke rart at man skriver med et spørgsmål som man ikke føler at man tør spørge folk man kender om og så bliver man svinet til...
Kan det virkelig passe at man er så uhøflig?
Håber at man vil tale lidt pænere frem over det var da et forsøg værd..
Hilsen den gravide...
tilføjet af

Kunne dette indlæg...

....skyldes du går og keder dig for vildt med den unge inden i dig, mens din mand tjener penge?
tilføjet af

tillykke med mave!!

Hej gravide og sikkert derfor dejligt oplysende og skinnedede af natur!!
Det skal være mig en ære at forsøge at besvare dine fuld ud berettigede spørgsmål!!
Hvor er folks manerer? De forsvandt med multietnifiseringen af DK
Når unge skriver og vil have svar på noget så bliver de svinet til!
Er man ikke opdraget bedre nu til dags? Nej for mange kommer fra ustabile familier og er blevet kuet af tolerence begrebet, så de kun kan få afløb ved at svine folk for bagateller!! De må jo ikke sige hvad der virkeligt trykker dem:

Det er da ikke rart at man skriver med et spørgsmål som man ikke føler at man tør spørge folk man kender om og så bliver man svinet til...
Kan det virkelig passe at man er så uhøflig? Ja da det er jo primært jallaer og kulturradikale. Et af deres fællestræk er grove verbale overfald for ingen ting!
Håber at man vil tale lidt pænere frem over det var da et forsøg værd- Det tror jeg godt du kan stikke en hvid pil og din hvide farve langt efter!!
tilføjet af

Igen skete det...

Et emne om at tale pænt til hinanden og så lægger du ud med at svine folk til....
Hej gravide, håber du hygger dig med din mave......
Jeg tror opdragelsen generelt er blevet ringere i den retning. Unger i dag bliver ikke opdraget til at have respekt for andre (meget generelt). Det kan være lidt gammeldags, men jeg tror, at hvis de blandt andet igen var på efternavn med deres lærere.
Børn i dag bliver opdraget mere egoistiske, hele verden skal dreje sig om dem. Jeg har kedet mig mange gange som barn, men derfor behøvede jeg ikke overfalde nogen eller ødelægge noget, man måtte jo bare finde på noget kreativt. Men i dag skal børn og unge jo have alt serveret, de kan ikke finde på noget selv....
Håber da du husker det, når dit barn kommer til verden......;-)
tilføjet af

Er der noget

du ikke kan vende, så det bliver indvandrernes skyld? Jeg er efterhånden kommet til den konklusion, at det ikke er dem der er det egentlige problem, men dig og dine ligesindede!! Selvfølgeligt er der balademagere blandt dem, men jeg kommer aldrig til at forstå, hvordan det kan være at ingen ser forskellen på disse, og alle de mange lovlydige eksemplarer. Der er da heller ikke nogen, der tror at alle danskere er kriminelle, fordi der er nogen der er.
tilføjet af

Jeg er bange for

At de forsvandt, da folk blev bange for at kue deres børn, ved at sætte for mange grænser. Flertallet af de unge, har ganske enkelt aldrig lært respekt for andres holdninger.
tilføjet af

ja da

selvfølgelig er der det!!
Vil du høre??
Ok- det ikke indvandrenes skyld at kulturradikale er snotdumme og fører landet i grus-
Det ikke indvandrenes skyld at de er fejlplaceret- det fik de lov til!
Det ikke jallaernes skyld at de jallaer!
Det ikke jallaernes skyld at dumme kulturradikale vil klientgøre og pusle om dem som ble børn!!
Det ikke jallaernes skyld at sygehuset ikke virker- deres familier drikker og æder bare alt kagen!! (tip til den gravide- sæt en adgangskontrold post ved kaffebordet)
Det ikke jallaernes skyld de ikke er modtaglige for argumenter af humanistisk karakter!
Men de selv skyld i at vi sender dem retur pga. dårlig opførsel!!
tilføjet af

hmm

For mig at se er du bare en ganske almindelig dansker, der skal have nogen at skyde skylden på for alt hvad der irriterer dig. Lidt ligesom tyskernes forhold til jøderne mellem de to verdenskrige.. Jeg håber ikke at du og dine kommer til magten i Dk - jeg ville nødigt se en gentagelse af hændelserne fra dengang.
tilføjet af

enig....

Kære gravide - allerførst tillykke: ville ønske, det var mig, der var gravid.
Du har ret i, at der er en tendens til, at folk enten kommer med useriøse svar eller ganske enkelt sviner folk til herinde - faktisk uanset, hvilke indlæg man kommer med.
Jeg ser det som et udtryk for, at den slags mennesker egentlig ikke ved, hvad det vil sige at føre en debat. De har hverken den modenhed eller det overskud der kræves, og derfor vælger de at formulere sig på den måde.
Somme tider er det måske også bare et udslag af, at de egentlig ikke ved, hvad de skal svare, og så er det nemmere at komme med én eller anden beskidt eller useriøs kommentar.
Kort sagt: det siger mere om dem end om os andre, der forsøger at give konstruktive svar og som gerne vil føre en debat i en sober tone...
knus fra mig... :-)
tilføjet af

enig

kunne ikke være mere enig.
synes det er forfærdeligt for dem der beder om råd og hjælp herinde, får svar hvor halvdelen af dem bare er folk der sviner dem til.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.