79tilføjet af

At satse på den rigtige hest ..

Når nu DK ubetinget synes at alt det skrammel som USA laver rundt omkring i verden er i top. Er det nok ikke pga. store moralske og menneskelige hensyn. Nøø det er vel for at følge op på en gammel tradition. Nemlig at sikre velstand og eksport, ved at satse på det som umiddelbart virker som den rigtige hest. USA virker pt. som den rigtige hest, eftersom de har verdens største økonomi og militære magt.
Meeen. Nogen gange kan den rigtige hest altså også brække benet.
Som situationen er lige nu. Tja ... svært at svare på. En ting er sikker, når man vælge at følge nogen i krig, må man regne med at fjenden skyder lidt tilbage. Så hvis det kommer, er der sådan set ikke noget at pive over. Det er vel bare en konsekvens af den politik man nu vælger at føre !!!
Men ok det er da altid lidt mere fair at være bokser. Hvis modstanderen har hænderne bundet bag på rykken. Har begge ben amputeret. Og bind for øjnene.
Og vel vidende at han bliver disket, hvis det alligevel slår tilbage.
tilføjet af

Rigtige hest

Jep, man må forvente at fjenden skyder tilbage, og det er også acceptabelt at de gør det. Bare de går efter militære mål og ikke civile mål, der ikke har nogen militær betydning.
tilføjet af

Eksport

Hej Logix
Jeg bed mærke i at du nævnte eksporten. USA stillede jo de lande som ville indgå i alliancen at de kunne forvente sig større opgaver i genopbygningen. Og at de ville være de første på listen, hvad eksport til det "nye" irak angår.
Nu ligger landet bare sådan at når man skal dukke sig hvert andet minut, så er det lidt bøvlet at genopbygge et helt land. Tyskland og Frankrig havde faktisk med i overvejelserne inden de sagde NEJ, hvilken effekt det ville have haft på eksporten.
Så det kan jeg da fuldt tilslutte mig. Og ja, om vi har satset på den rigtige hest, må vel gøres op når Danmark engang forlader Irak, og man tæller op hvor mange færre der kommer tilbage, end der drog derned.
Mvh Fandango
tilføjet af

terror

eller ej. logix sætter det op som om at man skal være bange for den konsekvens. Jeg personligt havde regnet med den konsekvens da jeg gik ind for krigen. Men det virker som om at den gode kære logix ikke har spillet nok skak. Her skal man nemlig tænke lidt mere frem. For problemet ville ikke være og bliver aldrig en terror bombning i danmark. problemet vil være at en bombning giver ny nazister et påskud for at starte deres kamp mod "de fremmede". tænk på konsekvenserne af 11 sep. her snottede folk udlændinge i hovet for ting de intet havde med at gøre. Var dog kun et tilfælde efter london. Men det jeg prøver at siger er at efterspillet er meget mere vigtigt end forplay. og bortset fra det. tror du at der ville være mange i danmark du kan snakke til fornuft angående forståelse for indvandre når det sker. desværre nej.
tilføjet af

Enig!!

Hejsa
Men det modsiger jo ikke det Logix skrev. Ellers ville dette indlæg også være selvmodsigende, da jeg må erklære mig enig med dig.
Uden at vi har mærket terroren på egen krop (Danmark) fornemmer jeg allerede en vis mobilisering fra skråremmenes side. Og ja, det er en del af det terroristerne vil opnå. Så perfidt det må lyde, så ønsker terroristerne at opnå at herboende muslimer bliver udsat for overgreb. Så er disse nemlig nemmere at få ind i terrorist-folden.
Det er min klare overbevisning at højre-nakkerne fører terroristernes sag, de ved det bare ikke.
Fandango
tilføjet af

Hvor var hylekoret henne

da Slododan Milosevic skulle styrtes?! EU kunne ikke finde ud af det (på trods af en vedtaget FN resolution), så hvad gør man?! Beder USA om hjælp til at bombe Beograd og ordne tingene for Europa endnu engang. Selvfølgelig hjælper USA sine allierede uden at kny, men når USA beder om lignende hjælp står hele hylekoret og anklager USA for alskens dårligdomme. Frankrigs modstand mod Irak krigen kan sammenfattes i "Elf Aquitane" (Frankrigs største olieselskab, med store interesser i Irak). Men sådanne sammenhænge er vist ikke gået op for de kære USA-hadere.
Støt dog vores allierede, som historisk har hjulpet Europa på fode gang på gang.
tilføjet af

Militære mål

Nu er det sådan at definitionen "militære mål" er lidt flydende. Og som regel defineres af de enkelte parter.
Var f.eks. de Tyske byer under anden verdenskrig legale militære mål❓Ifølge nogen .. ja .. eftersom de påvirkede fjendens evne og lyst til at føre krig.
En terrorbombe kan vel i princippet defineres efter samme princip.
tilføjet af

Jeps....

Jeg er sikker på at indbyggerne i Hiroshima og Nagasaki hver aften har USA med i deres aftenbøn
tilføjet af

Hey

Hvad er det som adskiller Jugoslavien, Congo, Zaire, Sudan, Rwanda fra Kuwait / Irak.
I de førte lande kunne myrderier og folkedrab finde sted i mere end 10 år uden at nogen løftede så meget som en pegefinger.
I Kuwait var de Irakiske tropper dårligt nok kommet ind i landet .. før det halve af US Army stod klar i Saudi Arabien.
Jeg tror vist også at USA's samlede moral kan sammenfattes i Exxon og Texaco.
tilføjet af

Du glemt

Dresden, Köln, Sweinfurt, Hamburg, Hanoi, Laos, Bagdad.
Selv efter 911 er stillingen nok omkring.
USA 3000 .. Alle de andre 4.000.000 ca.
Men ok USA's er jo altid i en god sags tjeneste ..
tilføjet af

Lille kommentar

Bare en lille kommentar...
Realiteten er at vi er dernede... Dvs. vi nu har en opgave at løse, ellers efterlader vi landet længere tilbage end det var før.
Så de kan ikke komme hjem før at opgaven er løst. Hvis vi danskere da har en smule selvrespekt.
tilføjet af

Tja godt spørgsmål

Man må så desværre nok svare, at i en krig som anden verdenskrigen, var der måske ikke andre muligheder...
Det er selvfølgelig svært at se tilbage på fortiden, uden at kunne fordømme visse ting.
Under en krig går der altid uskyldige til.. Men ved terror er der ikke rigtigt nogen åbenlyse mål. Osama befinder sig et sted. men han gemmer sig. Det er svært at difinere en bestemt fjentlig grund (jord)
tilføjet af

Ikke helt rigtigt

Formålet med terror at at påvirke masserne ved at skabe frygt og usikkerhed.
911 ramte f.eks. USA's økonomi hårdt. Eftersom økonomien hænger sammen med evnen til at føre krig. Var det vel et militært mål.
Bomberne i Madrid påvirkede den Spanske valgkamp. Med det formål at få tropperne ud af Irak. Hvis tropperne forlader Irak, har man vel også opnået noget militært.
tilføjet af

Vi...

må bare ikke hoppe på limpinden.....!
tilføjet af

Kan...

da godt følge dine tanker om hylekoret; men så må vi tage den problematik op selv.
Det retfærdiggør ikke at vi lader os trække med Bush & Co
Det er som om at menneskeliv er meget mere værd, når det drejer sig om amerikanere og vesterlændinge.
Vi hører ikke meget til alle de andre liv rundt om i verden, der går tabt pga amerikanske interesser!?
tilføjet af

Osama

Jeg er faktisk begyndt at tvivle på om Osama i det hele taget eksisterer. Eller om han bare er blevet et spøgelse som man holder fast i for lige som at have et billede på fjenden.
Jeg tror nu heller ikke Irak var den store trussel mod verdensfreden. Det var et land som var på bankerottens rand efter Golfkrigen og 10 års sanktioner. Og hvor var alle de farlige WMD'er henne ?
Jeg tror faktisk det var sanktionerne som var USA's største problem. Landet måtte jo ikke eksportere olie.
tilføjet af

Tja

Det kan du jo så nok have ret i!
Det er svært at difinere et militær mål. -og ja du har jo ret i det du skriver.
Men... Krigen mod terror er en mærkelig form for krigsførsel, hvor den ene part gemmer sig...
tilføjet af

Netop

Hver gang en vesterlændning bliver dræbt. Er det barbarisk, Umenneskeligt, Familien græder, Vi skriver i kondolence bøger, Vi fordømmer.
Hvis 25 børn i Bagdad bliver dræbt fordi en stor bombe rammer ved siden af (Nogen gange også hvis den rammer sit mål).
Tja så er det ... Sur røv .. Prisen for friheden .. Collateral Dammage ..
tilføjet af

Tja

Hvis man sidder i 15 km's højde med 20 1000 kgs bomber ombord. I et B2 stealh bombefly.
Gemmer man sig ikke for nogen som helst .. nej ..
tilføjet af

Vi bliver

nødt til også at vende blikket mod den pressedækning, der er.
Hvilke interesser styrer pressen?
Er der midler til at dække "det knapt så interessante"?
tilføjet af

Hvornår...

kan man sige at opgaven er løst!?
Vi befinder os i et land med grupper, der ikke har til sinds at lade sig kue.
DK bliver nødt til at overveje de langsigtede konsekvenser af at deltage i en sådan krig.
Vi har vist flag, og det vil også i fremtiden få betydning for os
tilføjet af

Irak

Kan faktsk godt gå hen at blive en fiasko af de helt store. Faktisk risikerer man at der bliver så meget kaos, at netop det som USA ikke ønsker sker. Nemlig at nogle radikale kommer til at sidde med magten.
I Vietnam troede USA også at de bare skulle smide bomber nok, og så ville alle falde til patten. Sjovt nok blev modstanden større for hver bombe der faldt.
tilføjet af

Mente ikke at vi skal trække os....

Hejsa Baiz
Der skulle ikke ligge i mit indlæg, at vi skal trække os før tid. "Tabstallet skal afgøres NÅR vi får styrkerne tilbage" skulle der snarere have stået.
Nej, det ville være tåbeligt, og en hån mod de som er omkommet. Og jeg er heller ikke tilhænger af halve løsninger. Når vi siger A, må vi også sige B.
;o) Fandango
tilføjet af

Fly

B2 stealth... Hvilket fly er det????? Undskyld jeg spørger? Men jeg har aldrig hørt om et b2 stealth. Men har deri mod hørt om et b2 fly og et stealth fly.
tilføjet af

Nyt Vietnam?

Mener du et nyt Vietnam? Jeg kan godt fristes til at give dig medhold. Tror at den massive terror aktion kommer noget bagpå amerikanerne.
Det er jo sådan at terroristerne kommer fra nær og fjern i Mellemøsten for at tilføje de allierede det ene nederlag efter det andet. Det har ikke en dyt med Saddam eller Irak at gøre. Det er ganske enkelt for at sabotere den udvikling USA alt for tidligt havde set sikret.
Fandango
tilføjet af

Ingen anelse

Men lederen gemmer sig.
Det var det jeg mente.
Jeg har mere respekt for en leder, der ikke gemmer sig når det brænder på og som viser sig offentlig, end en som gemmer sig som en kujon.
Kan du starte en krig og dræber mennesker, burde du også kunne vise respekt for dem der kæmper med dig eller for dig!
tilføjet af

Knapt så interessante

Kan jo være de positigve ting der sker i IRak. Dem bliver der sjovt nok ikke dækket så meget på... HVorfor mon?
Og mediernes fordrejnínger af sandheden. Lad os bare tage det seneste eksempel. Hvor mange sikkerhedsfolk er det de siger der er i Irak???? 25-30.000????? Der mere reele tal er nærmere 3500, hvis man snakker direkte sikkerhedsfolk, som livvagter og den slags. Næh, medierne tæller også div. genopbygningsarbejdere med i "sikkerhedsfolk"... HVorfor???
tilføjet af

Leder gemmer sig

Har du så også bemærket at Bush rent faktisk har været i IRak, Anders fogh også, samt flere af Deres nærmeste folk???
tilføjet af

Jeg spørger..

lige: hvornår er opgaven løst!?
Vi har bevæget os ind i et land med mange smågrupper og interesser, som hverken USA eller vi kender til, og det kan man ikke bombe og skyde på plads.
Indførelse af demokrati kan være svært, når man starter med at bombe et land sønder og sammen.
Tjah... jeg har ikke de vises sten, men jeg tror vi er ude i et ærinde, som er svært at se konsekvenserne af.
Og ikke mindst så vil DK blive husket for at vi gik med USA - det er jeg ikke nødvendigvis så glad for.
tilføjet af

Tænkte jeg nok

Som altid (næsten) er vi enige.
Jeg tænkte nok, at det var det du mente.
tilføjet af

Meget...

enig!
tilføjet af

Ja...

Har jeg sagt andet?
tilføjet af

Det er jo det

Vi vil blive husket for det... Hvilket jeg synes er lidt skræmmende...
Jeg kan heller ikke fortælle dig konsekvenserne, jeg har heller ikke de vise sten...
Men en ting vil jeg mene... Forlader alle soldaterne Irak nu, efterlader de det værre end da de kom.
Det er en farlig sit.
tilføjet af

Måske...

gør de det!?
Men det kunne være, at det i den sidste ende ville være klogest med en tilbagetrækning hurtigere end de op mod 12 år, som jeg sidst har hørt - det tror jeg ikke på
tilføjet af

No comment ;o)

Need I say more? :o)
FanDanGo
tilføjet af

Modstanderen

som du snakker har ikke hverken hænderne bundet på ryggen eller er benløse. De er derimod en stor flok aber som daglig ligger på række på alle fire og snuser den foranliggende homo lige op i røvbananen, endvidere er han fra barnsben af blevet hjernevasket af imamer, forældre og sygeligt samfundskontrollerende præster, som derefter har tvunget ham i militæret og indprentet ham at vesten vil invadere hans land. Han er altså syg i hovedet, og aldelses ikke handlingslammet, men derimod opildnet til had og intolerance over for alle andre en den arabiske del af verden.
Har du ikke forstået det ?
tilføjet af

Øh......

Du vil have dem ud nu?
HVorfor
tilføjet af

Fly for begyndere

B2 Spirit .. langdistance stealth bombefly
F117 Nighthawk .. kortdistance stealth bombefly
Der findes 2 typer ..
tilføjet af

Jepper

Og de besøg har været annonceret 20 dage i forvejen .. og de tog et ganske almindeligt rutefly derned ...
Ingen sikkerhedsvagter eller noget som helst ..
For de gemmer sig jo ikke ..
tilføjet af

Nej

Selvfølgelig har det ikke været annonceret. Du mener altså helt seriøst han skal fortælle 20 dage i forvejen, at nu kommer han? OG du mener også han skal komme uden livvagter?
Du kan så vende den om.. HVem gemmer sig???
Har du nogen oplysninger på hvor Osama Bin Laden er??????? Det er ham der GEMMER sig!
Bush, han har lige været i DK, så var han til G8 møde.. OG lige nu... Ja pt ved jeg ikke hvor han er, men jeg er da sikker på vi hurtigt kan finde ud af det hvis det er.... Hvem gemmer sig?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
tilføjet af

Prøver

Muslimerne Baiz og logix prøver hele tiden at finde dårlige ting om de demokratiske vestlige politikere, mens de "glemmer" de muslimske terrorister som f.eks Bin laden og andre af hans forbryderiske muslimske kumpaner.
tilføjet af

Kultur

Det er en del af muslimsk kultur, at hade USA og Israel. Derudover kan det undre hvor nemt det er for USA og Israel at besejre deres muslimske fjender. Der var næsten ingen afghanere og arabere der kunne kæmpe modigt, når det kom til krig. Den islamiske verden er en papirtiger, især militært.
tilføjet af

Du sagde

at de sad og gemte sig i et b2 fly... Eller du sagde ikke direkte at bush og fogh gjorde, men lurmig om det ikke var det du mente.... Så kunne jeg da forøvrigt godt tænke mig at hører dit bud på hvem der gemmer sig... Bush, fogh, blair, Bin laden, al zakawi... Hvem er det der gemmer sig??????
tilføjet af

Tavshed

Du blev så tavs???? Hvorfor??????? Hvem gemmer sig???
Tror du forøvrigt ikke også at bin laden render rundt med Livvagter??? Tror du også Bin Laden annoncere til hele verden 20 dage i forvejen hvor han tager hen?
Kan du selv hører at dit argument ikke holder???????
tilføjet af

Tja

Papirtiger;)
Var det ikke også noget med at en stor del af Saddams hær overgav sig.... Uha, jeg skal love for det var modigt gjort.... Og uha hvor er det modigt at skære halsen over på gidsler der sidder bagbundet på en stol. Ja, uha muslimerne er modige. Det må jeg da nok sige.
tilføjet af

Du mener

Altså at en bombe i en børnehave er et militært mål? Gad vide om du også mener det, når det er dit barns (hvis du har et) børnehave der bliver ramt. Du må jo i det tilfælde finde det acceptabelt at de bomber dit barns børnehave, da det jo nedsætter lysten til krig.
Ang ww2. Jeg mener da heller ikkedet var godt de bombede uskyldige byer i tyskland, har jeg sagt andet?
tilføjet af

Nåh nej

Det behøves du jo engetnlgi ikke svare på. Du har jo selv sagt hvem der gemmer sig i følgende tråd:
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=71&posting=284389
tilføjet af

Hvad snakker du om???

Jeg har aldrig nogensinde skrevet at nogen gemte sig i et fly!
det var da utroligt.. er der nogen speciel grund til at du opfører dig som du gør?
tilføjet af

Åh gud

Hvis man gad bruge tid på at læse det jeg skriver, vil du kunne se at jeg engang siger at Bush gemmer sig på et b2-fly. Jeg siger den ene leder gemmer sig. Lederen er naturligvis Osama.. det troede jeg var meget logisk!
Jeg er politisk uenig i Bush inden for nogle vigtige punkter, og derfor er jeg ikke tilhænger af ham! Men jeg lukker ikke øjnene for hans politik. Jeg lytter til det han siger, men giver ham ikke ret.
Jeg er ikke imod demokrati...
Det var dog nogle latterlige beskyldninger du kommer med...
tilføjet af

Sorry

Mig der så forkert, det var selvfølgelig ikjke dig der skrev det, det var Logix...
Det må du undskylde. Min fejl.
tilføjet af

Undskyldning accepteret

Men vær sød at tjekke næste gang, før du citerer.
tilføjet af

Acceptabelt

Jeg finder sku ikke nogen form for drab retfærdiggjort ....
Og så er det lige meget om det bliver forudsaget af en GPS styret bombe .. eller 10 kg kunstgødning ...
tilføjet af

Modigt

Mindst lige så modigt som at sidde i en bunker i det Hvide Hus .. og give en Admiral i en anden bunker i Pentagon .. give en Kaptajn på en Krydser som ligger 100 km fra land ordre til at affyre et Krydsermissil ..
tilføjet af

Gemmer sig

Den ene leder gemmer sig sku lige så meget som den anden ..
Har du nogen sinde set Bush stå midt på gaden i Washington .. og råbe .... kom og tag mig .. hvis i vil have mig ..
tilføjet af

Muslimer ...

Naaa .. vil nu ikke lige kalde mig en muslim .. er nu både født i Danmark og døbt i folkekirken. Som ca. 17 generationer før mig ..
Men skal vi endelig blande noget religion i det .. er det nærmere noget med det kristne budskab om at vende den anden kind til ..
tilføjet af

Ja.

Det var sgu en fejl, har kommet til at se på navnet ud over for linien nedenunder, det sker.
tilføjet af

Næh

Men skal han også det? Men gemmer sig gør han ikke. Vi kan alle sikert hurtigt finde ud af hvor han er lige nu, hvis vi vil. Tror du selv på Osama stiller sig ud midct på åben gade i f.eks Riyad og råber "kom og tag mig"????
Kan du selv hører hvor åndsvag din argumentation er? der er kun og KUN en der gemmer sig. Den ande nhar bare taget sine forholds regler for at kunne i møde gå et evt angreb.
tilføjet af

Snak

Du er god til at snakke uden om hva. Det viser jo kun du er nået så langt ud du ikke kan argumentere mere.
Svar på spørgsmålet. Du mener altså godt man kan betragte en børnehave som et militært mål?
tilføjet af

Forholdsregler

Tja .. han ville nok gøre det samme .. (Hvis han der ellers er live) .. og havde verdens største hær .. til at passe på sig ..
tilføjet af

Jeg ...

Mener ikke noget som helst .. det her er militær logik ..
Ok ... man ved 100% at Osama sidder i et hus et eller andet sted ... 40 meter fra det hus ligger der en børnehave ..
Er det så et legalt militært mål ?
tilføjet af

Bunker

Ja, det er mere modigt, fordi de krydsermissiler bliver sendt efter militære mål, (og ja der rammer en ved siden af ind i mellem, men du har jo selv sagt at en børnehave er et legitimt militært mål, hvilket jeg forøvrigt ikke mener uanset hvilken børnehave det er). Dem der får skåret halsen over, er ofte uskyldige folk der intet har med kamphandlinger at gøre. Eller du mener måske også det er i orden at terrorister kidnapper en tilfældig far og skær halsen over på ham? Er det også et militært mål?
tilføjet af

Sikkert

Det ville Bin Laden da sikkert, og det skulle han da være velkommen til. Det er hans ret.
Men hvem er det der gemmer sig? Ej ved du hvad, du bveehøves ikke svare. Gider ikke diskutere mere med dig.
tilføjet af

...

Osama er et militært legalt mål, ja!
Børnehaven nej. Men nu er 40 meter heldigvis også en lang afstand.
tilføjet af

Bombs for beginners

Ok .. en standard 1000 kgs bombe .. 40 meter .. tja .. der røg børnehaven .. og alt hvad der ellers må ligge inden for en radius af 1 km ...
Så der eliminerede du da lige børnehaven
Men her er lidt billeder af nogen "Legale" .. mål i Irak ..
http://www.shianews.com/hi/middle_east/news_id/0000758.php
tilføjet af

Militær

Rigtigt .. sprænghovedet på et krydermissil er på ca. 500 kg ... tja .. med mindre at dit mål ligger midt ude på en mark .. så ryger der også lidt børnehaver eller lign på den konto ..
tilføjet af

Præcision

Har du nogen sinde hørt om præcisions bomber????
tilføjet af

Legale mål

Har jeg ikke hele tiden sagt at børn ikke er legale mål, og har jeg ikke hele tiden sagt der sker fejlbombninger? Og har jeg ikke udtrykt mig klart nok, at jeg ikke finder dette acceptabelt? Eller er du fuldstændig dum eller hvad?
Vil du gerne se videoer af uskyldige irakiske familie fædre få hugget hoved af med sløve samurai sværd? vil du gerne se film af kurdiske mænd der får skåret hovedet af med en sløv 7 cm lomme kniv? Så giv mig din mail adresse. Så skal jeg gerne give dig nogel links der til også! Så du måske kan se tingene fra den anden side også
tilføjet af

Jepper

Men det har du vist ikke ...
Typisk våben .. JDAM .. En 1000 kgs bombe .. monteret styrbare halefinner .. og en GPS styrings system ... uhygglig præcis .. rammer inden for 2-3 meter af det forudprogrammerede ... fedt ..
Problemet er bare at bomben indeholder 800 kgs sprængstof ..
Sikkerhedsafstanden på sådan en bombe er ved øvelser ca. 3 km ...
Alt levende inden for 1 km vil få lungerne sprængt af den enorme trykbølge .. derudover kommer der dele af bygninger som bliver kastet op til 2 km væk ..
Så med mindre du er præcis .. et eller andet sted ude på bøhlandet .. hjælper det jo ikke ret meget ..
tilføjet af

Dum

Det er sku dig dig som er dum som et brædt .. hvis du tror at der er nogen som føre krig .. og slå flok ihjel på en civiliseret måde ...
tilføjet af

GoogleEarth

Hvis du prøver at downloade et program på google der hedder Google Earth, så kan du gå ind og se luft fotos, og endda zoome ind på nogle af de steder der er ramt bomber, og du vil se at husene ved siden af ikke er brast sammen.
tilføjet af

Billed

http://img227.imageshack.us/img227/13/prcision6vf.jpg
OG hvis du ser på dette billed, bygningen i midten. Den har modtaget en bombe. Vil du være venlig at fortælle mig hvor meget skade der er på de bygninger der ligger, 25-35 meter ovre på den anden side. Så siger du godt nok at alt inden for en km vil få sprængt lungerne væk... Det holder nok bare ikke vand, fordi så ville hele bagdads befolkning være udslettet, mere eller mindre. Så vidt jeg ved, så er der masser af indbyggere i bagdad endnu.
Og jeg skal med det samme gerne tilkende give jeg ikke kender betegnelser på bomber, eller præcist hvor meget sprængstof de indeholder.
tilføjet af

Osama bin Laden

..er vist sådan ca den mest eftersøgte mand i verden. Hvad er dusøren oppe på nu? Er det underligt at han gemmer sig?
Dusøren på Bush hoved kender jeg ikke, men jeg tror ikke at han er så eftersøgt som førnævnte.
Fandango
tilføjet af

Dusør

Det er muligt Osama har en dusør på hovedet. Men nu handlede debatten jo også om at man ikke bør gemme sig når man fører krig, hvilket osama jo også gør.
Det er muligt Bush ikke har nogen dusør på sit hoved, men jeg er slet ikke i tvivl om at for mange muslimer ville det være dusør nok for dem at få lov at putte en kugle i panden på ham, eller for den sdags skyld skære halsen over på ham med en sløv kniv.
Så synes du selv Hr Fandango du kan bruge din samligning til noget?
tilføjet af

Bekendt

En bekendt af mig der har været i Irak, og som er uddannet læge og soldat og har arbejdet som læge i krigsområder, siger at du kan ikke stille det op på den måde, da det kommer an på mange ting, men at
"dødligafstand på 500 kg er små 50 meter 1800 kg er dødlig afstand 61 m. evac afstand er 850."
Og han tror på ingen måde på den med en km, da han selv har været 25, meter fra da en 120 kg bombe sprang, sjovt nok døde han ikke.
Hvis du melder dig ind på denne side www.tactical.dk/forum og går ind under humor/offtopic og så Præcisionsbombning, så vil du se at det jeg siger her ikke blot er noget jeg hiver ud af den blå luft.
tilføjet af

Militær

Er gammel militærmand din spade .. nu skal jeg prøve at fortælle dig lidt om militær logik.
Vi har en bro .. den skal bombes .. ok den er fyldt med civilister ... 100 mennesker mellem 0800-1600 .. men kun 50 mennesker mellem 1600-2300 .. ergo bomber vi den mellem 1600-2300 ...
Men vi undlader ikke at bombe ..
tilføjet af

Jamen tillykke

Og du tror du er den eneste der har været/er inde for det militære system?????? Jeg kender/kan som sagt ikke, alle betegnelserne på diverse bomber, det vil jeg ganske gerne indrømme eller hvor meget sprængstof de indeholder.

Ang broen: mellem 03-04 er der ingen mennesker på broen, ergo bomber vi den der!!!

Du skriver følgende i et tidligere indlæg:
"med mindre at dit mål ligger midt ude på en mark .. så ryger der også lidt børnehaver eller lign på den konto .. "

Hvis du så lige gider svare på følgende indlæg, som du så belejligt valgte at overse Hr Militærmand
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=71&posting=287468
Og hvis du så lige vil fortælle mig hvor mange skader der er sket på følgende billede af de omkringliggende bygninger:
http://img207.imageshack.us/img207/2185/pr4jw.png

Og hvis du så lige gider svare mig på hvorfor ham her ikke døde, siden alt nu får sprunget lungerne væk inden for en radius af 1 km ved en 1000 kgs bombe, så burde ham her også være død selvom det er en 120 kg, taget i betragtning han kun er 25 meter væk.
"Og han tror på ingen måde på den med en km, da han selv har været 25, meter fra da en 120 kg bombe sprang, sjovt nok døde han ikke"....

(Skal på ferie i morgen en uges tid, så vil ikke ha mulighed for at svare den næste uges tid.)
tilføjet af

Heey

Der er sku da enorme skader på den bygning .. det er jo ikke et parcelhus .. men et kæmpe palads eller lign .. kig bare på træerne..
Men ellers læs den her ..
https://wrc.navair-rdte.navy.mil/warfighter_enc/weapons/Bombs/bombegin.htm
tilføjet af

Dit svar viser en afstumpethed

....så man krymer tæerne af skam.
"De er derimod en stor flok aber som daglig ligger på række på alle fire og snuser den foranliggende homo lige op i røvbananen", ja men så må du være en homo vildsvin. Skam dig.
Du må være faldet ud af din moders skød som abort affald. Min mening om dig
tilføjet af

Lidt apropos

... kan man nu en uge senere læse at England selv mener at det er vores udenrigspolitik der skaber ekstremisme.........
http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=302882
1-2-3
tilføjet af

Jep

Men mon ikke bygningen har været målet! Nå, men vi bliver alligevel ikke enig. Så vi mødes nok i en anden debat igen. Så du må hygge dig Logix
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.